Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ,ΕΤΣΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.

Δημοσίευση

ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ:)

Δημοσίευση

Kαλησπέρα ροζακι!Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.Οι ορμονικές με εξέταση αίματος γίνονται και μία φορά ή πας σε διάφορες φάσεις του κύκλου σου;και κάτι ακόμα συμπεριλαμβάνεται και η σαλπιγγογραφία.Εσύ την κάνεις από μόνη σου ή στην πρότεινε ο γιατρός;

Δημοσίευση

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΟΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!ΣΤΗΝ 3η Η 4η Η 5η ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ,ΣΤΗΝ 21η Η 22η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ.ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ,ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ...ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ!ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΜΕ...ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ:)

Δημοσίευση

Δηλαδή η σαλπιγγογραφία ειναι αναγκαία;δε γίνεται για κάποιον λόγο;Δηλ εσυ ήσουν οκ και σου είπε κάνε και μια σαλπιγγογραφία;

αν ναι ε τοτε να την κάνω όταν έρθει μήπως και έιμαστε τυχεροί!:P

Δημοσίευση

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Δημοσίευση

ΡΟΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ 3,ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 2 ΜΗΝΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ''ΑΤΥΧΙΑ'' ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Δημοσίευση

2 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • αχχχ εμεις στο πρωτο μου ολο εκλαιγε το καημενουλι και δν κοιμοταν σχεδον καθολου. ειχαμε κωλικους, μετα επειδη δν μπορουσα να θησασδω καναμε αλλαγες σε φορμουλες, - μπορει και δεκα- γιατι εβγαλε αλεργιες, και ολο το βραδυ τπο βγαζαμε ξυπνιοι.  ηρεμουσε λιγακι στην αγκαλια και οτνα εβαζα λευκους ηχους απο μια συσκευουλα και λιιιιγο με το πανακι παρηγοριας , αλλα γενικα περιμεναμε να περασουν οι μερες. τωρα κοιμαται πι οευκολα αλλα μολις κανω να απομακρυνθω απο το χωρο, αρχιζουν οι γκρινιες.
    • Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...