Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ

Recommended Posts

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΑΣ!

ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΑΤΑΚΙΑ!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτα κουκλα μου να σας ζησει η μπεμπουλα σας τυχερη κ καλοτυχη αγαπη μου κ εσυ καλη λοχεια,:kiss: ελπιζω να τα πουμε συντομα φιλακια πολλα:kiss: :kiss:

Να σας ζήσει κοπέλα μου η κοριτσάρα!!!

Γερη και ευτυχισμένη να'ναι η μπουμπού σας!!!

ΥΓΕΙΑ σε όλους σας εύχομαι!!!

Να τη δείτε όπως ποθείτε!!!

Να σας ζήσει η κόρη και να είναι γερή πάντα!

Χαίρομαι πολυ που το βίωσες με αυτό τον τρόπο και δίνεις κουράγιο και σε μας! Σ' ευχαριστούμε για τις ευχές!

Κοριτσάκι μου να σας ζήσει! Μακάρι όλες οι γυναίκες να γεννούσαμε τοσο εύκολα! Καλή λοχεία σου εύχομαι και καλό σαραντισμο!

Να σας ζήσει η μικρούλα σας να είναι γερή κι εσείς να την χαίρεσται :)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΎΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ:silly:

ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ...ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΥΓΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ:blush: ΗΤΑΝ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΗ...ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΣΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΧΤΕΝΙΣΤΗΚΑ ΒΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ. ΔΛΔ 8 Η ΩΡΑ. ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΥΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΟΣΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΛΙΣΜΑ:S ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΑ ΟΡΟ. ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΟΙ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΟΔΟ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟΙ Κ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΩ... ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑΝ.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΩΠΩ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΞΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΖΩΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΜΟ. ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ...

ΜΕΣΑ ΣΕ 2,5 ΩΡΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΔΛΔ 10.30

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ

ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.......ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΘΥΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΆΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΞΥΠΑΝΕΙ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΕΝΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΜΑΙ?????? ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΚΑ ΕΠΕΣΑ ΠΟΛΥ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ,ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.

LOVIE ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;

Αχ,τι καλά που γέννησες τόσο εύκολα και γρήγορα:laugh: !μακάρι να σ'ακολουθήσω...

Να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!να 'σαι γερή για να το δεις όπως ποθείς (και συ και ο αντρούλης σου) και να το καμαρώνεις.Καλά σαράντα και καλή λοχεία σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!

Να σου ζήσει κορίτσι μου η μπουμπούκα σου! Πολύ εύκολη γέννα είχες καλή μου, όπως μας τα περιγράφεις! Μπράβο σου! Καλή δύναμη και καλό σαραντισμό να έχεις!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...