Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΑΣΩ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ?ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΙΣΚΟΠΑΝ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rose, το ιασω ειναι στην λ.κηφισιας 11η εξοδος απο ατικη οδο. ουσιαστικα με το που βγεις στην 11η εξοδο ειναι στα δεξια σου λιγα μετρα πιο περα. δεν ξερω ομως το κτελ μεχρι που σε παει? το φαρμακο μαλον το buscopan θα εννοεις. δυστυχως δεν ξερω αν πρεπει να εισαι νηστικη πριν το παρεις.

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ buscopan.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

η αληθεια ειναι αν μπορουσαν να σε κατεβασουν κοντα στην εξοδο 11 θα μπορουσες να πας και με τα ποδια διαφορετικα με συγκοινωνια πρεπει να πας ομονοια απο εκει να παρεις το μετρο για Νεραζτιωτησα και απο εκει ενα λεωφοριο για να σε παει εως το ιασω. ειναι ολοκληρος μπελας. εκτος αν σε κατεβασει καπου κοντα στην κηφισιας και πας με ταξι. σκεφτηκες μηπως να πηγαινες με ταξι απο χαλκιδα? τα χαπια αυτα δυστηχως δεν ξερω γιατι τα δινουν ρωτα τον γιατρο σου για σιγουρα.

Τα buscopan έχω την εντύπωση ότι είναι χάπια ειδικά για τα έντερα, τα φουσκώματα και τις κολίτιδες; Έχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα; Εκτός κι αν κάνω λάθος και δεν είναι αυτά τα χάπια.

ΙΑΣΩ

Λεωφ. Κηφισίας 37- 39

151 23, Μαρούσι, Αθήνα

Τηλ. Κέντρο: 210 618 4000

Νομίζω καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να σου δώσουν οδηγίες. Σίγουρα θα ξέρουν να σε καθοδηγήσουν καλύτερα.

Όσον αφορά το buscopan δεν ξέρω τι να σου πω για τα χάπια, έχω χρησιμοποιήσει μόνο τα υπόθετα που δεν έχει σημασία αν πρέπει να'σαι νηστική. Για την σαλπιγγογραφία σου'χει πει αν πρέπει να'σαι νηστική;

Ρώτα καλύτερα το γιατρό σου για να'σαι σίγουρη.

Καλά αποτελέσματα! :)

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 20ΛΕΠΤΟ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ.ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΑ buscopan ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ buscopan?ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ?

crazy ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ:P ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ!

Το έψαξα λίγο. Το buscopan είναι για γαστρικούς πόνους και κράμπες στο στομάχι. Δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι νηστική, αλλά λογικά θα γράφει στις οδηγίες του πακέτου. Για το ΙΑΣΩ δυστυχώς κι εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί δεν είμαι από Αθήνα.

ΤΑ BUSKOPAN EINAI ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ .

ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΙΧΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ DEPON ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΧ ΚΟΙΛΙΑΣ .

ΑΥΤΑ .:side:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.VOYLA ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ?ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.ΚΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ?ΕΜ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ε?:laugh: :laugh: ΕΣΥ VOYLA ΠΟΝΕΣΕΣ?

juliax Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ Κ ΕΙΧΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΓΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

ΕΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ BUSCOPAN.ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ ΠΟΝΟΣ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ VOYLA:)

mwro ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΩ.ΓΙΑ ΠΕΣΜΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Τα buscopan εγώ τα έπαιρνα πιο παλιά για τους πόνους της περιόδου, είναι πολύ μικρά και πολύ ελαφριά παυσίπονα. Εγώ να φανταστείς έπαιρνα δύο για να περάσει ο πόνος και τελικά το γύρισα σε panadol!

Όσο για το Ιασώ, επειδή δεν υπάρχει καλή συγκοινωνία εκέι, εγώ δεν ξέρω τουλάχιστον, νομίζω το καλύτερο είναι να σε αφήσει το Κτελ Κάτω Πατήσια και να πάρεις από κει ταξί. Κάνει μια στάση πριν το τέρμα το κτελ απ' ότι θυμάμαι.

Για την εξέταση δεν ξλερω να σου πω.

Καλά αποτελέσματα!!!!!

ΠΕΠΙΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ:kiss:

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 160.ΕΜΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ.ΟΜΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑΚΙ.ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΛΠΟΔΙΑΣΤΟΛΕΑ(ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ)ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ.ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ.Ο ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟΔΙΑΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ.ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ!ΟΥΤΕ ΠΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΧΑΖΗ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ.ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ

Καλησπερα κ απο μενα. Πριν 2 χρονια ειχα κανει κ εγω σαλπιγγογραφια.Δεν ειναι τιποτα!!!! Τα buscopan ειναι μυοχαλαρωτικα, κ τα παιρνεις για να χαλαρωσουν οι μυες της μητρας κ να μη πονας. εγω προσωπικα μονο οταν μου εβαλε η γιατρος τον κολποδιαστολεα πονεσα λιγακι, κατα τ'αλλα μια χαρα!!! Α!!! κ δεν χρειαζεται να εισαι νηστικη!!!

Καλα αποτελεσματα!!:kiss:

τα buscopan ανηκουν στην κατηγορια των μυοχαλαρωτικων

ειναι απολυτως ακινδυνα. φγαντασου οτι στην εγκυμοσυνη μπορεις να τα παιρνεις μεχρι και 3 φορες την ημερα. συνηθως τα περνουν οι γυναικες για χαλαρωση της μητρας και των οωθηκων κατα την περιοδο για να απαλυνουν τους πονους

δεν παιζει ρολο αν εισαι φαγωμενη για να τα παρεις

αλλα οπως και να εχει οταν πας να κανεις μια εξεταση καλο ειναι να μην εχει φαει πολυ

για να μην νιωθεις δυσφορια.

μην ντρεπεσαι να τους παρεις τηλ , σιγα την ντροπη.

αυτοι θα ντραπουν να σου παρουν τα χρηματα ή θα σε λυπηθουν;

παρε τηλ να σου δωσουν οδηγιες γιατι να πληρωνεις ταξι ή να ταλαιπωρηθεις με λεωφορεια

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΙΝΕΣ Ε?:P ΑΧ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕΙΣ ΒΡΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:) :)

steisi ΗΣΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΤΡΙΝΑ:laugh: :laugh: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

marker ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΘΑ ΦΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΝΤΡΑΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ:laugh: :laugh:

ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΡΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΑΠΛΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΙΤΣΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΒΟΛΑ.ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΑΝ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΟΧΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΒΟΛΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ?Α ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.ΕΧΕΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΕΣ!!ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...