Μετάβαση σε περιεχόμενο

καλήμερα....κ πάλι εδώ!!!!


Μάρθα 28

Recommended Posts

καιρό είχαμε να τα πούμε αλλά ένα ταξίδι κ μια μικρή περιπέτεια υγείας μ' έκαναν να χάθω για λίγες εβδομάδες.ευτυχώς όλα πήγαν καλά κ δυστυχώς δεν είμαι έγκυος...δεν πειράζει δεν μας πήραν κ τα χρόνια!!!εξάλλου υπάρχει κ αυτός ο μήνας!!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Μάρθα, καλώς ήρθες!!!!!!!

Σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις το μωράκι που λαχταράς, κάτι που σίγουρα θα γίνει αν δεν έχεις άγχος και χαίρεσαι τη ζωή σου και τον έρωτά σου (τα γράφω για να τ' ακούω εγώ!!!). :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου μαρθα,σιγα σιγα θα ερθη και σενα το μωρακι σου μονο μην εχεις αγχος! :) :)και εγω προσπαθω για μωρακι αλλα τιποτα ακομα αλλα λεω οτι καποια στιγμη θα τα καταφερουμε :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα.....!εύχομαι τα καλύτερα κ σε σας.το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος κ στην περίπτωση μας πρέπει να το αποβάλλουμε.δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατάφεραν εκατομμύρια γυναίκες να γίνουν ''μανούλες'' γιατί όχι κ έμεις!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάρθα μου σε βρίσκω αισιόδοξη και πολύ μου αρέσει αυτό. Είμαι κι εγώ νοίπαντρη και έχουμε αρχίσει προσπάθειες για παιδί εδώ και 2 μήνες.Την Τρίτη αδιαθέτησα κι εγώ. Πέρασα τις τελευταίες εβδομάδες κυριολεκτικά φρικαρισμένη με την αμφιβολία αν ειμαι έγκυος ή όχι...και πολύ μετάνιωσα γι' αυτό. Τα γράφω αναλυτικότερα στο post μου.

Σημασία έχει αυτό που είπες, ότι ένας νέος κύκλος ξεκινά και πρέπει να είμαστε θετικοί απέναντι στο γεγονός αυτό, που σημαίνει ότι μια νέα ευκαιρία μας δίνεται για να γίνουμε μανούλες (και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνουμε). Ας απολάυσουμε το ταξίδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα μου δεν φημίζομαι για την αισιοδοξία αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είμαι αισιόδοξη άσχετα με το γεγονός ότι άρχισαν κάποια πονάκια στην κοιλιά μου που μπορεί να σημαίνουν ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ.....!!!!Περιμένω στις 08/08 κ ελπίζω να μην έρθει....!!!!!εύχομαι τα καλύτερα κ σε σένα κ ελπίζω σύντομα να κρατήσουμε όλες από ένα μωράκι στην αγκαλιά μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...