Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΛΗΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΟ(ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΩΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΗΘΗΣΗ ΣΟΥ.ΜΗ ΤΑ ΡΗΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΗΡΑ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ.ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΗΜΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ.ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟΝΤΑΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΓΗΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΝΟΙΘΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια καταρχας να σας ευχαριστισω μεσα απο την καρδια μου για την στηρηξη σας και την αγαπη σας ειστε υπεροχες και γινεστε ολες σας μια μεγαλη αγκαλια αυτο τουλαχιστον ενιωσα εγω με τα μηνυματα σας

χθες ειχα σκοπο να του αφησω ενα γραμμα και να παω στην μαμα μου οταν τον ειδα παλι να βγαινει εξω...αφηνιασα του ειπα ''βγες εσυ θα βγω κι εγω και να μην με περιμενεις το βραδυ''.....εφυγε και μετα απο λιγη ωρα με παιρνει τηλ και μου λεει ''δεν νομιζεις οτι πρεπει να συζητησουμε ορισμενα πραγματα?''

δωσαμε ραντεβου σε ενα εκκλησακι πανω στο βουνο κοντα στο σπιτι μας εκει τα συζητησαμε ολα ανοιξαμε τα χαρτια μας και ειπαμε τα παραπονα μας του εξηγησα πως νιωθω ολον αυτον τον καιρο οτι εχουμε απομακρυνθει σαν ζευγαρι και οτι ολη αυτη η κατασταση μου δημιουργει νευρα και ξεσπαω αδικα στο μωρο μου,οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη και το παιδι μεγαλωνει σε ενα οικογενειακο περιβαλον ολο εντασεις και πλεον θα αρχισει να τις καταλαβαινει πιο εντονα και οτι κατι πρεπει να κανουμε

του εθεσα τα ορια μου οτι δεν ειμαι διαθετιμενη να ανεχτω πλεον αυτην την συμπερηφορα και οτι αν θελει να σωσει τον γαμο μας πρεπει να προσπαθησουμε μαζι και οχι μονη μου αν φυσικα θελει αν οχι ο καθενας να τραβηξει τον δρομο του και να τελειωνει εδω η υποθεση! του υπενθυμησα οτι εχει οικογενεια και οτι δεν ειναι μονος του να κανει οτι θελει οποτε το θελει και οτι δεν ειναι ωραιο να καταληξουμε με γκομενες και γκομενους σαν αυτα που κοροιδευουμε και οι δυο.....

συμφωνισε σε ολα!!! και για πρωτη φορα εκανε συζητηση χωρις απλα να με ακουει μου ειπε οτι τα οικονομικα που αντιμετωπιζει τον εχουν πνιξει οτι νιωθει αχρηστος που δεν μπορει να προσφερει αυτα που θελει στην οικογενεια του και βγαινει εξω γιατι στο σπιτι νιωθει να πλακωνεται και οσο αφορα το ερωτικο κομματι δεν εχει λεει καθολου διαθεση τον τελευταιο καιρο εξαιτιας ολων αυτων και επειδη εγω του μιλαω αποτομα και ειρωνικα!!! και οτι δεν παιζει θεμα αλλης γυναικας!!! ναι το κανω το παραδεχομαι αλλα ειναι αποτελεσμα ολων αυτων και του το εξηγησα

με τα πολλα πολλα συμφωνησαμε να κανουμε μια καινουργια αρχη για εμας και την οικογενεια μας ,για το μωρο μας

να προσπαθησουμε απο κοινου να καλυψουμε την αποσταση μεταξυ μας

και να ξαναγινουμε οπως πρωτα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι εφοσον υπαρχει ακομη αγαπη μεταξυ μας

βεβαια του ειπα και το εξης οτι θα τον βοηθησω στα οικονομικα γιατι απο διαχειρηση δεν σκαμπαζει και πολλα και οτι αυτη ειναι μια δοκιμαστικη περιοδος οπου και οι δυο μας δινουμε''εξετασεις'' στην αγαπη μας

αντε να δουμε καλη μας αρχη λοιπον.........

Δημοσίευση

Μπραβο ρε συ Αναστασια πολυ χαρηκα!!

παντα φταινε και οι 2 σε μια κατασταση αυτος νοιωθει καποια πραγματα εξαιτιας της δικιας σου συμπεριφορας και εσυ εξαιτιας της δικιας του..

δεν παιζει ρολο ποιος εχει πιο πολυ δικιο και ποιος οχι..

ολα θα πανε καλα και θα φτιαξουν και θα εισαστε παλι αγαπημενοι..θελει προσπαθεια γαμωτο και αγωνα συνεχεια και τα πιο πολλα παιρνανε απο μας..

μεσα απο σενα Νατασα μου πηρα και εγω κουραγιο οτι θα φτιαξουν και σε μενα τα πραγματα..:):kiss:

Δημοσίευση

Αναστασια μου χαρηκα τοοοοσο πολυ με την εξελιξη των πραγματων!!!

Ολα καλα να πανε κοπελα μου!!!!

Λιγο εσυ,λιγο αυτος θα την βρειτε την ακρη και θα ειστε καλυτερα κ απο πριν!

Το αξιζετε κ φυσικα το ιδιο κ ο μικρουλης σας!Αξιζει δυο αγαπημενους γονεις!!!! :)

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Νατάσα, τα πεθερικά σου και κυρίως ο πεθερός έχουν ξεφύγει τελείως. Και λέω ότι έχω εγώ πρόβλημα με τα πεθερικά, που στο κάτω-κάτω μένουν μακριά κι έχω ενάμιση χρόνο να τους δω, και μόνο απ' το τηλέφωνο μιλάμε, κι όλα μέλι-γάλα.

Και μια φίλη μου τραβάει τρομερό ζόρι με την πεθερά, αλλά όχι και τέτοια πράγματα. Κι ο δικός της άντρας, όμως, δεν παίρνει θέση, και συνέχεια σκοτώνονται.

Τι να πω, αν ο άντρας σου συμφωνεί να μην τους δίνετε σημασία, ούτε στο τηλέφωνο θα μιλάτε, ούτε τίποτα. Άμα συμπεριφέρονται έτσι και σε παίρνουν και σε βρίζουν, να τους το κλείνεις, τι να πω...

Αλλά μην καταστρέψεις το γάμο σου εξαιτίας τους, εκτός κι αν δεν είναι μόνο εξαιτίας τους...

Να σου πώ κάτι...πεθερικά υπάρχουν και χειρότερα απο τα δικά μου. Τρείς-χειρότερα σε πληροφορώ. Δεν μπορώ να το δώ ότι εμένα μου έτυχε το χειρότερο, γιατί αν το δώ έτσι θα καταπέσω ψυχολογικά και είμαι που είμαι χάλια, στο τέλος θα αρρωστήσω.

Δυστυχώς για να μην δίνω δικαιώματα στον άνδρα μου, θα πρέπει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να παιρνω ένα γα...μενο τηλέφωνο,αφού τους ενδιαφέρει η επιφάνεια και όχι η ουσία, αφού τους ενδιαφέρει η τυπικούρα και γι'αυτούς είναι το οξυγόνο της ζωής και αφού είναι τόσο μικροπρεπεις άνθρωποι. Και να σου πώ και κάτι ? Δεν το έπαιξα σωστά. Έπρεπε έστω και ψεύτικα να έπαιρνα ένα κωλοτηλέφωνο για να μπορεί να γυρίσει ακόμα πιο πολύ να τους πει καμιά βαριά κουβέντα και ο άνδρας μου. Σίγουρα τους έχει πει πολλές για όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά θα ήταν τελείως μα τελείως με το δικό μου μέρος αν εγώ έστω και υποκριτικά έπαιρνα ένα τηλέφωνο και αν τους έγραφα στα αρχ.....ια μου.

Ο άντρας μου χωρίς εμένα δεν μπορεί. Ξέρω ότι με αγαπάει πάααρα πολύ και να σου πώ και κάτι ? Έχεις δίκιο ! Να χαλάσω το σπίτι μου για δύο υποκείμενα δεν πρέπει. Ο λόγος είναι μόνο αυτός, γιατί με τον σύζυγό μου όταν είμαστε οι δυό μας και όταν στο μυαλό μου μέσα δεν μπαίνουν οι μαύρες σκέψεις αυτών των δύο ανθρώπων, παιρνάμε πάααρα πολύ ωραία.

Εκείνος σίγουρα θα τον παίρνουν και θα ακούει την μουρμούρα τους, αλλά όταν έρχεται στο σπίτι, εμένα δεν μου κάνει ΠΟΤΕ θέμα, γιατί δεν πήρες ή γιατί δεν πάς. ΠΟΤΕ !!! Καταλαβαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι στο φινάλε αν πολυζοριστώ θα έχει επιπτώσεις η δική μας σχέση και δεν μιλάει. Απλά εγώ δεν έπρεπε να του δώσω το δικαίωμα να σκεφτεί ότι ίσως έχουν ένα δίκιο αυτοί, μιας και εγώ έστω απο τυπικότητα δεν πήρα ΠΟΤΕ ένα τηλέφωνο.

Και πως μου το είπε αυτό ? Γιατί έγινε ο καβγάς μετά απο το τηλεφώνημα που μου κάνανε οι δικοί του.

Το σιγουρο είναι ότι δεν τους θέλω καθόλου. Τους αποστρέφομαι πλήρως. Αλλά είναι γονείς του ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Δεν φταίει αυτός που είναι ηλίθιοι, γιατί αυτός ρε παιδί μου, είναι λές και είναι αλλονών παιδί. Δεν έχει καμιά σχέση στον χαρακτήρα μαζί τους. Δεν μπορώ να καταλάβω...Απλά πατάνε στο ότι είναι σεβαστικός άνθρωπος και ξέρουν ότι είναι φιλότιμος και ιδίως το ανθρωπάριο ο πατέρας του εκεί πατάει.

Με τον άντρα μου πρόβλημα δεν έχω. ότι προβλήματα είχαμε μαζί και ότι με ενοχλούσε, του το συζητούσα και το έχει διορθώσει. Όλα μα όλα, γιατί με αγαπάει πολύ. Με αυτούς δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους δώσω παραπάνω από ένα. Αν αυτοί ζητούν 10 με το ένα θα μείνουν και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.

Δημοσίευση

Συγκινήθηκα Μπεμπούλης!

Κάθε εμπόδιο για καλό λοιπόν και ίσως επρεπε να το ζήσετε όλο αυτό για να ταρακουνηθήτε και να κάνετε ένα restart στη ζωή σας.....

Ευχομαι όλα καλά από εδώ και μπρος.

Ξαναζήστε τον έρωτά σας και απολάυστε το αγγελούδι σας...

Μη φοβάσαι τίποτα πια!!!

Πολύ χάρηκα!!!!!

Δημοσίευση

μπραβο κοπελα μου!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και περα!εννοειται πως αν υπαρχουν οικονομικα προβληματα ειναι δυσκολο!εμεις εδω μια απλη σχεση εχουμε χωρις γαμο και μαλωνουμε για τα οικονομικα!φαντασου!!!

υπομονη τοτε και καλη αρχη!!!!φιλια:kiss:

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !!!:silly:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ... ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ !!!;)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!:)

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου!!Πολύ χαίρομαι για σένα!!!

Λυπάμαι που έπρεπε να το περάσεις όλο αυτό αλλά τώρα θα πράγματα θα είναι καλύτερα!!

Βρε Νατάσσα μου;; Μήπως ο πεθερός σου σε ψιλογουστάρει;;;

Βλακείες λέω αλλά πολύ κόλλημα με την πάρτη σου δεν έχει;

Δημοσίευση

Μπραβο βρε παιδι μου!!

Πολυ χαρηκα για σενα...ειδες βρε χαζο που ολα εχουν λυση...σου αφιερωνω λοιπον ενα αγαπημενο τραγουδακι για το νεο σας ξεκινημα...

Jason Mraz - Life Is Wonderful

It takes a crane to build a crane

It takes two floors to make a story

It takes an egg to make a hen

It takes a hen to make an egg

There is no end to what I'm saying

It takes a thought to make a word

And it takes some words to make an action

It takes some work to make it work

It takes some good to make it hurt

It takes some bad for satisfaction

La la la la la la la life is wonderful

Ah la la la la la la life is full circle

Ah la la la la la la life is wonderful

Al la la la la

Hm... hmm

It takes a night to make it dawn

And it takes a day to make you yawn brother

It takes some old to make you young

It takes some cold to know the sun

It takes the one to have the other

It takes no time to fall in love

But it takes you years to know what love is

And it takes some fears to make you trust

It takes those tears to make it rust

It takes the dust to have it polished

Ha la la la la la la life is wonderful

Ha la la la la la la life is wonderful

Ha la la la la la la

It is so......

It takes some silence to make sound

And It takes a loss before you found it

It takes a road to go nowhere

It takes a toll to make you care

It takes a hole to make a mountain

Ah la la la la la la love is meaningfull

Ah la la la la la la

It is so... wonderfull

It is so... meaningfull

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ:) ΕΙΔΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΕ:kiss::)

Δημοσίευση

αχου βρε κοριτσακια μου γλυκα τι υπεροχες που ειστε!!!!!!!!! να ειστε καλα μου με αγκαλιασατε και με βοηθησατε πλεω σε πελαγη ευτυχιας πιστευω οτι θα τα καταφερουμε και ολα θα ειναι οπως παλια

αλλα χαρη σε σας ηρεμισα και εβαλα τον εαυτο μου να σκευτει πιο ψυχραιμα τι πρεπει να κανω

σας ευχαριστω πολλυ για την ανταποκριση σας

Δημοσίευση

αχ βρε φιλεναδα ελειψα μια βδομαδα και ηρθαν τα πανω κατω ευτυχωσ που πηγαν ολα καλα εισαστε πολυ ωραιο ζευγαρι!

κουβεντουλα αγαπουλα μου και αγκαλιτσες απο εδω και περα και ολα καλα θα πανε...

σορι που σου γραφω τηλεγραφικα αλλα η μπουμπου δεν με αφηνει ...

φιλακια θα τα πουμε εμεισ και στο καφενειο μας ;):kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...