Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειλικρινά λυπάμαι πολύ με τη κατάσταση που βιώνεις.:(

Το μόνο που μπορώ να σου πω κι εγώ είναι να καθήσετε μια μέρα που θα είστε και οι δύο ήρεμοι, να βάλετε κάτω τα προβλήματά σας και να συζητήσετε. Να προσπαθήσετε να δείτε τι έφταιξε και χαθήκατε έτσι και να βρείτε λύσεις. Κανένας γάμος δεν είναι "ιδανικός" και όλες οι σχέσεις περνάνε από κρίσεις και δοκιμάζονται. Αν όμως υπάρχει αγάπη, έστω και ξεχασμένη από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε όλα φτιάχνουν!!;)

Σου εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο και σύντομα όλο αυτό που βιώνεις να είναι απλά ένα κακό όνειρο!:)

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακι μου

Ολα θα γινουν βρε κουκλα μου, ελα τωρα μη μου στεναχωριεσαι. Ψυχραιμια βρε καλο μου και ολα θα γινουν. Να θυμασαι μονο οτι εδω ημαστε πολλα πολλα αυτακια να σε ακουμε και να βγαζεις την ενταση απο μεσα σου...

να σκεφτεσαι το μωρακι σου που για εκεινο εισαι ο κοσμος ολος!!!!

Σου στελνω μια μεγααααααααλη αγκαλια...και πολυ πολυ θετικη ενεργεια

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΔΕΝ ΚΑΩ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΛΑΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

009 έγραψε:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΔΕΝ ΚΑΩ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. quote]

:blink::blink::blink: αυτα μας περιμενουν δηλαδη...ουφ!!

Δημοσίευση

Καλά, βρήκε δεύτερη δουλειά και στο είπε έτσι στο άσχετο; Δηλαδή, δεν ξέρεις καν τι δουλειά είναι αυτή; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Μου φαίνεται τελείως αδιανόητο.

Δηλαδή, εσύ δεν μπορείς να συζητήσετε γιατί σου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν θέλεις να τον βλέπεις στα μάτια σου ή αυτός δεν κάθεται να μιλήσετε;

Μήπως είναι αυτό που λένε και τα άλλα κορίτσια, ότι δηλαδή του την έχει βαρέσει τώρα με το μωρό και συμπεριφέρεται έτσι περίεργα;

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Καλά, βρήκε δεύτερη δουλειά και στο είπε έτσι στο άσχετο; Δηλαδή, δεν ξέρεις καν τι δουλειά είναι αυτή; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Μου φαίνεται τελείως αδιανόητο.

Και εμένα...:unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΡΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΕΝΕ "Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ,Η ΠΙΟ ΧΑΖΗ ΓΥΝΑΙΚΑ"!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ,ΑΚΟΜΑΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΑ....

ΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΨΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΘΥΜΟ(ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ)ΠΕΡΝΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..."

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ,ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΛΠ... Π Α Ν Τ Α ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΦΩΝΗ(ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!)ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ,ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΡΠΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ?

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ?(ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΑ...)

ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ...ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΥΘΕΩΣ...ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ????ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ???ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ....

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Αναστασια μου..ψυχραιμια και προσοχη μεχρι να καταλαβεις πού οφειλεται η αποτομη αυτη αλλαγη

Μηπως απο την πρωην συζυγο του εχουν προκυψει μεγαλυτερες οικονομικες απαιτησεις που προσπαθει να καλυψει με τη δευτερη δουλεια;;

τεσπα..ελπιζω να μην υπαρχει 3ο προσωπο..να ειναι απλα μια φαση

Αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να του μιλησεις γιατι θα εκραγεις θα σου προτινα να τον προιδεασεις μ ενα γραμμα..για το πώς νιωθεις τελευταια

Ευχομαι εσυ να εισαι καλα..και ο μπεμπουλης μας φυσικα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ & ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΙΝΙΑ... ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ & ΔΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ, ΠΑΡΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ..

Δημοσίευση

Ναι, όντως τεράστια κατινιά να τον πάρεις από πίσω, αλλά άμα δε σου μένει άλλη λύση... Μη σε πάρει χαμπάρι μόνο και γίνετε μαλλιά κουβάρια.

Καλά, τον ρώτησες τι δουλειά είναι αυτή και πού είναι;

Δημοσίευση

Καλησπέρα Μπεμπούλη και κορίτσια..

για να μην παρεξηγηθεί η συμβουλή μου σε καμία περίπτωση...να αναφέρω οτι την πρότεινα σαν λύση ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΧΗΣ!!!!!!!!

Να ηρεμήσει και εκείνη και εκείνος και να μπορέσουν να συζητήσουν!όμορφα!

Απο τη στιγμή που δεν είναι δυνατή η συζήτηση λόγω νέυρων και απωθημένων...!και συσσωρευμένης κακής ενέργειας...θέλει πολύ κόπο να καταφερουν να μιλήσουν τωρα ήρεμα..!!αν δεν αποφορτιστούν λίγο...αν μπορεί να αποφορτιστεί η αναστάσία μεσα στο σπίτι της ...τότε καλύτερα ακόμη!!

Το να τον παρακολουθήσεις δεν το συνιστώ..δε βρισκω το λόγο γιατι να βάλει κι άλλο άγχος και σκοτούρα στο κεφάλι σου??

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ....σημαντικά για το γάμο σου!

αν δεν βγάλει άκρη βλέπεις μετά αν πρεπει να τον παρακολουθήσεις...

εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου καλησπερα! Συμφωνώ με την Κασση μας. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Καλύτερα να μιλήσεις μαζί του πρώτα και να δεις τι έχει να σου πει. Μην κάνεις υποθέσεις με το μυαλό σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να στεναχωριέσαι περισσότερο και ίσως χωρις λόγο. Επισης θα σου ελεγα να μην τον παρακολουθήσεις. Τουλάχιστον μέχρι να μιλήσεις μαζί του. Αν το κάνεις πριν, το μονο που θα πετύχεις ειναι να αποπροσανατολιστείς απο τα κύρια προβλήματά σας και να του δώσεις αφορμή να ισχυριστεί οτι το μονο πρόβλημά σου είναι η Ζήλια. Οι άντρες ειναι περίεργα πλάσματα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μιλήσεις μαζί του. Περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση

koritsaki mou gliko epeidi ta kserw auta...

yparxei allh ginaika!!!!kata 99,999999999999% ta exw perasei alla eytyxws xwris mwro kai egw nomiza h kourash kai tetoia!allla telika htan to kerato!!!!kai pire dromo!

h moni lisi gia mena einai na pas sth MAMA SOU ME TO PAIDI!alla na peis touys goneis sou na min poun an eisai ekei an parei thl!kai aston na se psaxnei 1 evdomada kai meta na pei h mama sou na erthei na se vrei an thelei!!!!!!

an pali den endiaferthei katholou (pou den nomizw)tote xwrise prin einai arga...

krima re gamwto!!!!!!!exei ena gliko mwraki kai mia ginaika!!kai an ontws yparxei allh ginaika de ntrepetai meta na aggaliazei to mwraki sas?

eyxomai na peftw eksw kai na anikei sto 0,0000001% o antras sou:silly: :silly:

MAKARI!!!!!

PES MOU SOU FANHKE KALH H IDEA ,MOU???????

kanto twra pou einai nwris!!!

filakia!!!!:kiss:

kai KOURAGIO!

Δημοσίευση

Ρε παιδιά, ας μην βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα. Ούτε καν τον ξέρουμε τον άνθρωπο!!! Μπορεί όντως να είναι άλλες οι δικαιολογίες που τον κάνουν να φεύγει απ' το σπίτι.

Πάντως, κι εγώ θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια. Δηλαδή: Κάτσε να κάνετε μια συζήτηση. Αν δεις ότι δε βγάζετε άκρη, μπορείς να τον ακολουθήσεις, αν και, όπως είπαμε είναι μεγάλη κατινιά. Βέβαια, μπορεί και κάτι τέτοιο να σε οδηγήσει σε εντελώς εσφαλμένα συμπεράσματα. Και αν τα πράγματα δεν αλλάξουν, πήγαινε στη μάνα σου για λίγο καιρό, για να του λείψεις και να δεις τις αντιδράσεις του.

Το θέμα είναι: αν έχει όντως άλλη, εσύ είσαι πρόθυμη να τον συγχωρέσεις ή θα χωρίσετε; Και επιπλέον, τι θα προτιμούσες; Να τα βρείτε κι ας μην μάθεις ποτέ αν είχε άλλη ή όχι, ή να μάθεις την αλήθεια, κι ας καταστραφεί ο γάμος σας;

Δημοσίευση

εγώ πάντως περνάω μια σκατένια φάση. Την πέρναγα και την περνάω...Είτε απο το δικό μου το κεφάλι, είτε γιατί φταίει κ ο άνθρωπος που παντρεύτηκα και που πίστευα ότι "γιατί να τον απορρύψω αφού με λατρεύει, μου φαίρεται με το σας και με το σείς και προπάντων ότι θέλει η Νατάσσα του. Γιατί να τον πετάξω επειδή έχει μια μάνα άβουλη, φίδι κολοβό και έναν πατέρα παρεμβατικό, γυναικωτό(ανακατεύεται μέχρι και στο πόσο αίμα έχει περίοδο η γυναίκα του) και ανέντιμο ?" ΤΙ φταίει εκείνος αν αυτοί είναι σκατάνθρωποι ? Δεν φταίμε εμείς για τους γονείς μας. Οι γονείς φταίνε για το πως είναι τα παιδιά τους. Γι' αυτό και εγώ προχώρησα. Γιατί έβλεπα ότι χωρίς εμένα δεν διαννοείτε την ζωή του και το ίδιο και εγώ.

Και τώρα έχω φτάσει να αναρωτιέμαι αν τελικά έκανα καλά που προχωρησα σε έναν γάμο που νιώθω ότι για τον άντρα μου είναι βασικό να μην στεναχωρηθούν οι δικοί του. Ξέρω τι θα σκεφτείτε....αν είναι μαμάκιας και μπαμπάκιας. Σας απαντάω πως δεν είναι έτσι. Δεν ήταν ποτέ το παιδί του μπαμπά κ κυρίως της μαμάς. Αλλά όσες φορές του είπα ο πατέρας σου παρεμβαίνει και κυρίως στο πότε θα κάνουμε παιδί(σημειοτέον είμαστε 40 μέρες παντρεμένοι και αυτά τα έλεγε απο τον δεύτερο χρόνο της σχέσης μας που είμαστε 3 χρόνια μαζί)και να το κάνουμε εξώγαμο και μετά να παντρευόμασταν για να μην τρέχουμε για εξωσωματικές (όπως λεει), τελικά εκείνος ήταν ένα διακοσμητικό στοιχείο (τουλάχιστον εν την παρουσία μου. Δεν ξέρω τι έλεγε όταν έφευγα).

Έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο. Εμένα η συμπεριφορά μου έγινε άσχημη απέναντί τους. Άγανάκτησα. Και τι εννοώ ? Απλά δεν έπαιρνά τηλέφωνο να δω τι κάνουν και αυτό το κράτησαν και το έκαναν σημαία !!!! Δεν θέλω μαζί τους πολλά πολλά και για να είμαι ειλικρινής μακάρι να ξυπνούσα ένα πρωί και να μου έλεγαν ότι δεν θα τους ξαναδώ ποτε !!! Αλλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. ¨Οταν τα είχαμε με τον άνδρα μου, ήθελε ο πεθερός να είμαι κάθε μέρα στο σπιτι τους και όταν δεν πήγαινα (εννοείται πως δεν πηγαινα όταν ήθελε αυτός) εκανε μουτρα και με ειρωνεύονταν λέγοντας στην γυναίκα του : ποια είναι η κοπέλα ?!!!.

Ανακατεύτηκε στο κρεβάτι μου, στο πράμα μου (μετά συγχωρήσεως) και ήθελε -ακουσον άκουσον- να πηγαίνω εκεί πρώτα να χαιρετάω και μετά να πηγαίνω σπίτι μου όταν γύριζα απο ταξίδι. Πήγε στο Αγιο ¨Ορος 15 μέρες και ήθελε να πάω εκεί να με χαιρετήσει λες και πήγαινε μετανάστης στην Αυστραλία. Η πίεση που έχω υποστεί είναι απιστευτη. Και ο δικός μου ? Του τα έλεγα και δεν έπαιρνε θέση. Με τα πολλά κάποια στιγμή μόυ είπε : κοίτα, εγώ δεν του δίνω σημασία. Αστον να λέει και θα κάνουμε εμείς αυτό που θέλουμε και έχουμε οι δυό μας συνεννοηθεί. Ασε τους άλλους να λένε !!!

Και ο αρχίδας ο πατέρας του, συνέχιζε την ασύστολη μαλακία του. Κάποια στι΄γμή τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο λοιπόν και τους πήρε και τους σήκωσε απο την πλευρά μου μια και καλή. Εκείνοι βέβαια το δικό τους χαβά. Γιατί δεν πήρα ένα τηλέφωνο την πεθερά μου. Με πήραν εχθές τηλέφωνο τα πεθερικά απο την Χαλκιδική που είναι διακοπές, και με σκυλόβρισαν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Έγινε χθές της μουρλής. Και εγώ δεν θέλω την ζώή μου σήμερα. Και το μότο τους ? Δεν πήρα ένα τηλέφωνο και η συμπεριφορά μου δεν είναι σωστή και θέλω να τους αποξενώσω με το παιδί τους. Γιατί είπα εγώ ποτέ να μην πάει στην μάνα του και στον πατέρα του?

φτάσαμε στο σημείο να κοιμάμαι εγώ στον καναπέ.

Δημοσίευση

Νατάσα, τα πεθερικά σου και κυρίως ο πεθερός έχουν ξεφύγει τελείως. Και λέω ότι έχω εγώ πρόβλημα με τα πεθερικά, που στο κάτω-κάτω μένουν μακριά κι έχω ενάμιση χρόνο να τους δω, και μόνο απ' το τηλέφωνο μιλάμε, κι όλα μέλι-γάλα.

Και μια φίλη μου τραβάει τρομερό ζόρι με την πεθερά, αλλά όχι και τέτοια πράγματα. Κι ο δικός της άντρας, όμως, δεν παίρνει θέση, και συνέχεια σκοτώνονται.

Τι να πω, αν ο άντρας σου συμφωνεί να μην τους δίνετε σημασία, ούτε στο τηλέφωνο θα μιλάτε, ούτε τίποτα. Άμα συμπεριφέρονται έτσι και σε παίρνουν και σε βρίζουν, να τους το κλείνεις, τι να πω...

Αλλά μην καταστρέψεις το γάμο σου εξαιτίας τους, εκτός κι αν δεν είναι μόνο εξαιτίας τους...

Δημοσίευση

κοριτσια μου σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας καπως αρχιζω να βαζω τα πραγματα σε μια σειρα

το θεμα ειναι πως θα του κανω συζητηση τωρα κοιμαται και θα συκωθει να παει στην αλλη δουλεια(θα βοηθαει ενα φιλο υδραυλικο...την βρηκε ειπε για να ενισχυσει το οικογενειακο εισοδημα)οποτε οπως καταλαβαινετε θα ερθει βραδυ κουρασμενος

ολα αυτα εχουν κοντα 2 μηνες που εχουν ξεκινησει βγαινει και παει στους φιλους του και ερχεται στις 12 και στις 1 τον παρακαλω να με βοηθησει στο σπιτι και οταν του κανω αγκαλιτσες εκεινος νυσταζει και ειναι κουρασμενος

θελω πολυ να του μιλησω αλλα δεν ξερω τον τροπο νιωθω ενα κομπο στον λαιμο σαν να μην μπορω να μιλησω αστε που νιωθω οτι μου λεει ψεματα και εχω την εντυπωση οταν θα ξεκινησω συζητηση θα μου πει παλι οτι ειμαι υπερβολικη κασι οτι το τοσο το κανω αλλο τοσο

σκευτικα την ιδεα που ειπατε να του γραψω ενα γραμμα και να του το αφησω στο κρεβατι αυτο μου φαινεται οτι μπορω να το κανω πιο ευκολα

θα προσπαθησω σημερα και θα δειξει στο αντρακι ομως δεν προκειται να ξαναξεσπασω με τιποτα

Δημοσίευση
Ρε παιδιά, ας μην βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα. Ούτε καν τον ξέρουμε τον άνθρωπο!!!

Ακριβως επειδη δεν τον ξερουμε ας χαλαρώσουμε λίγο. Αντι να ηρεμήσουμε λιγο την Αναστασία της λέμε οτι "ο άντρας σου εχει αλλη". Ρίχνουμε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Κορίτσια δεν ξερουμε την καθημερινότητα τους για να βγάζουμε συμπεράσματα. Μπορεί ο άνθρωπος να βγαίνει κάθε μέρα έξω. Οταν γνώρισα τον άντρα μου κάθε ΣΚ δούλευε σε μια εταιρία που ασχολείται με υπαίθριες δραστηριότητες. Κάποια στιγμή του είπα οτι δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό γιατι δεν βλεπόμαστε καθόλου. Παρ ολο που σταμάτησε συνεχίζει και ασχολείται με extreme sports γιατί ειναι το χόμπι του. Στην πορεία έγιναν και δικά μου και τωρα τα κάνουμε μαζί. Ετοιμόγεννη ημουν και κανόνιζε να πάει για rafting.:laugh: Αυτό τι σημαίνει οτι ειχε γκόμενα! Απλα υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχουν όρια. Το ιδιο έχει και ο άντρας μου. Δηλαδή στα χωριά που ολοι άντρες ειναι στα καφενεία μέχρι αργά το βράδυ σημαίνει κάτι. Ετσι έχουνε μάθει. Και ο άντρας μου ετσι ειχε μάθει. Να σκέφτεται σαν να είναι μονος του γι αυτό το λόγο δεν είχε και όρια. Αναστασία μου εγω πιστεύω οτι απλα ο άντρας σου ειναι μαθημένος αλλιώς. Κοίτα ειμαι 7 χρόνια με τον άνδρα μου και έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές διοτι όλο το πρόβλημα ηταν οτι ειχε μαθει να ζει αλλιώς. Αυτο ειχε ως αποτέλεσμα να σκέφτεται μεμονωμένα και για να στο πω πιο απλά σαν μονάδα. Σιγα σιγα το ξεπεράσαμε σε μεγάλο βαθμό. Δεν αποβάλλεται ομως τελείως. Το θεμα δεν ειναι ομως να αλλάξεις τον άλλον και να τον κάνεις όπως θέλεις αλλά να του δείξεις με επιχειρήματα οτι υπάρχει και άλλη οδός. Πολλά είπα πάλι!:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ετσι ακριβως ειναι δημητρα μου σκευτεται σαν να ειναι μονος του α!!! σχολασα κοιμηθηκα εκανα το μπανιο μου εξω αλλα δεν ετσι τα πραγματα να κανει ολα αυτα και να εχει την απαιτηση να μαγειρεψω ενω εχω τον μπεμπη να μην με αφηνει ησυχη το ζουζουνι μου εξαλου να καθομουν στο σπιτι και να μην δουλευα θα ελεγα λογικο να εχεις απαιτησεις τετοιου τυπου αλλα εφοσον δουλευω και ερχομαι στο σπιτι στις 4 τι να προλαβω??? και εγω ανθρωπος ειμαι εχω αναγκες και συντροφιας και βολτας δεν λεω παμε και μαζι στην κουμπαρα μας με το παιδι για καφεδακι μια φορα την εβδομαδα αλλα τις υπολοιπες μερες???? εγω κλεισμενη και εκεινος φευγατος.....πρεπει να μπουν καποια ορια δεν παει αλλο αυτη η κατασταση του τα εχω πει ενα σωρο φορες μυαλο φυστικι!!!!! η μαμα και ο μπαμπας μου εχουν τον μπεμπη απο την δευτερα το απογευμα τοσες μερες δεν θα μπορουσαμε να τις περασουμε λιγο τα δυο μας??? να κανουμε αγκαλιτσες? να κουβεντιασουμε? να παμε για ενα καφεδακι? και το θεμα που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι τον αγαπαω και νιωθω αχρηστη και χαλια οταν βλεπω οτι ο ιδιος μου ο αντρας που ερωτευτικα δεν με ποθει πια και δεν τον εχω παραμελησει καθολου ολο στα ποδια του τριγυρναω και του σαλιαριζω αλλα ματαια

Δημοσίευση

Γι αυτο σου λεω Αναστασια μου. Το μονο που θα βοηθησει ειναι η κουβεντα. Στην αρχη ελεγα και εγω θα χωρισω, θα κανω, θα ρανω. Οταν εντοπισα ομως το προβλημα και ειδα οτι το κανει τελειως ασυναίσθητα άλλαξα και τρόπο σκέψης. Ειδα οτι δεν βοηθαει η κοντρα και ο τσακωμός. Κουβέντα συνεχώς. Ε αμα και ο άλλος ειναι ντουβαρι τι να σου πω. Εγω ειχα κανει συζήτηση με το Γιάννη και ηξερα οτι θα το παλεψουμε μαζι. Δες λοιπον μεσα απο την κουβεντα οτι ειναι διατεθειμένος να ειστε ολοι μαζι και μετα σιγα σιγα θα ξερεις τι να κανεις. Πρεπει λοιπον να ξερεις τι εχει μασα στο κεφαλι του. Ξεχνα λοιπον γκομενες κτλ. Δεν λεω να μην το εχεις στο βαθος του μυαλου σου απλα σου εξηγώ να μην το κάνεις σημαία.

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσια αν και ντρεπομαι αρκετα να συζητησω ενα τοσο λεπτο θεμα το πηρα αποφαση να σας το εκμυστηρευτω

με τον αντρα μου τα πραγματα τον τελευταιο καιρο δεν πανε καλα πολυ γκρινια πολοι καυγαδες και τα νευρα κροσια

η σχεση μας δεν ειναι οπως παλια δεν μιλαμε δεν κανουμε πραγματα μαζι και πλεον με το μωρο με βοηθαει απο αγγαρεια το νιωθω.

ερχεται απο την δουλεια ταιζει τον μπεμπη και οταν επιστρεψω εγω αναλαμβανω να τον κοιμησω..οποτε κοιμαται εκεινος και οταν ξυπναει ετοιμαζεται και βγαινει βολτα και εγω με ενα μωρο να τρεχω απο πισω του πρεπει να μαζεψω το σπιτι και να μαγειρεψω...κουραστικα απο αυτο το πραγμα..και δεν ειναι μονο αυτο ερχεται στις 12 στις 1 το βραδυ δηλαδη χρονος για εμας μηδεν

εχουμε συζητησει για αυτο το θεμα αλλα ακρη δεν εβγαλα! κανω υπομονη αλλα ως ποτε??? απο χθες ο μπεμπης ειναι στην μαμα μου(λογω οτι εχει πολυ πρωι φυσιθεραπεια αυτην την εβδομαδα)ειχαμε αρκετο ελευθερο χρονο να μεινουμε λιγο οι δυο μας αλλα μαλλον εκεινος δεν το ηθελε οσο εγω...

βγηκε βολτα και γυρισε στις 12:30 που πλεον κοιμομουν,τον επαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε και απο οτι μου ειπε μετα εβλεπε το τηλ και δεν ηθελε να το σηκωσει γιατι τον εκανα ρεζιλι(δηλαδη αν ηταν αναγκη??)εγινε καυγας τρικουβερτος και απο χθες κοιμαμαι στο δωματιο του παιδιου και δεν μιλιομαστε

εγω ειχα μαγειρεψει και τον περιμενα αλλα ως ποτε??? το φαγητο το πεταξα

δεν αντεχω αλλο τα νευρα μου εχουν σπασει και πολλες φορες εχω ξεσπασει στο μωρο μου που δεν μου φταιει σε τιποτα να του φορτωνω τα νευρα μου εχουν περασει πολλα απο το μυαλο μου ακομη και ο χωρισμος αλλα δεν μπορω ευκολα να κανω κατι τετοιο

προσπαθω να τον συζητησω αλλα σαν να μιλαω σε ντουβαρι ερωτικη επαφη δεν υπαρχει εδω και μηνες και η δικαιολογια μονιμη κουραση ταχα μου λες και εγω δεν ειμαι κουρασμενη με δουλεια-μωρο και σπιτι

παει το εχω καταλαβει πλεον οτι εχει χασει το ενδιαφερον του για μενα αλλα δεν καταλαβαινω τι κανουμε.....ετσι θα συνεχισω????

θελω να σηκωθω να φυγω για λιγο να ηρεμισω να με ψαξει αλλα που να παω με το μωρο μονη μου

δεν ξερω τι θα γινει θα προσπαθησω λιγο ακομη και βλεπω ευχαριστω που με ακουσατε και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα απλα πρεπει να ξεσπασω καπου αλλου και οχι στο παιδι μου

Καλά έκανες κ έγραψες κοριτσάκι μου...

Κατ αρχήν να ηρεμήσεις κ να σκεφτείς ψύχραιμα!

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις κατα τη γνώμη μου θα ήταν να πας κάπου-στη μανούλα σου ίσως,η σε μια φίλη να του λείψεις λιγάκι-κ εσύ κ το μωρό..Νομίζω οτι το να κάνατε κάτι οι 2 σας σ αυτή τη φάση μόνο καλό δε θα σας έκανε!Έχετε ανάγκη απο χρόνο μόνοι.

Επίσης όπως έγραψαν κ αλλες φίλες τσέκαρε λιγάκι το κινητό του,τα μέρη που συχνάζει κ τις παρέες του...:dry: Ίσως ακούγεται κατινίστικο,αλλά αυτό το κάνω κ εγώ αραιά κ πού,παρόλο που ο άντρας μου δείχνει τρελός κ παλαβός..Φύλαγε τα ρούχα σου γλυκιά μου..Φύλαγε τα ρούχα σου!!

Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου πραγματικά να πάνε όλα πολύ καλά,να επανέλθετε σε όμορφους κ πιο...ερωτευμένους ρυθμούς κ να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να θίξουμε τέτοιου είδους θέμα!

Καλή συνέχεια κοριτσάκι μου,να προσέχεις τον εαυτούλη σου κ να σκέφτεσαι το μπουμπουκάκι σου που σ έχει ανάγκη ήρεμη κ ευτυχισμένη.

Φιλάκια πολλά:kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΥΠΟΠΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ?Ε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ.ΑΜ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ"ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?SORRY ΑΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΙΤΙΛΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Δημοσίευση

Βρε Αναστασια μου τωρα ειδα το θεμα σου και στεναχωρηθηκα πολυ..

και εγω θα συμφωνησω 100%με την dimitroula29..

μιλα κοπελα μου πες του μια μερα οτι θελεις να μιλησεις πηγαινε τον μπεμπουλη στους δικου σου και μιλα ηρεμα και ειλικρηνα..

οτι νοιωθεις πεσ του το πολλες φορες οι αντρες δεν σκεφτονται σαν και εμας δεν τα αναλυουν τα πραγματα τοσο πολυ εσενα μπορει να σε εχουν πειραξει 100 πραγματα και αυτος να εχει καταλαβει μονο 10..

ειναι ο ανθρωπος σου και εισαι ο δικος του για αυτο και εκανε οικογενεια μαζι σου γιατι σ'αγαπαει..

μπορει και αυτος να παιρναει την φαση του με τον ερχομο του παιδιου αισθανονταο οτι γερνανε ή οτι εχουν εγκλωβιστει και δεν ειναι ελευθεροι πια..

οι περισσοτερες και μεσα σε αυτες και εγω παιρναμε κριση μετα το παιδι ειναι πολλες οι αλλαγες..

μιλα του και δωστου να καταλαβει οτι δεν θελεις να του κοψεις τις βολτες να πηγαινει και με τους φιλους του(για να μην νοιωσει οτι τον καταπιεζεις..τσινανε κατευθειαν αμα νοιωσουν φυλακισμενοι) αλλα οχι μονο με αυτους και αν δεν εχετε εντονο οικονομικο προβλημα οτι δεν θεωρεις οτι ειναι η καταλληλη περιοδος σαν ζευγαρι να κανει 2 δουλεια..μιλα ανοιχτα και ηρεμα προσπαθησε το και ολα θα φτιαξουν!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...