Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια αν και ντρεπομαι αρκετα να συζητησω ενα τοσο λεπτο θεμα το πηρα αποφαση να σας το εκμυστηρευτω

με τον αντρα μου τα πραγματα τον τελευταιο καιρο δεν πανε καλα πολυ γκρινια πολοι καυγαδες και τα νευρα κροσια

η σχεση μας δεν ειναι οπως παλια δεν μιλαμε δεν κανουμε πραγματα μαζι και πλεον με το μωρο με βοηθαει απο αγγαρεια το νιωθω.

ερχεται απο την δουλεια ταιζει τον μπεμπη και οταν επιστρεψω εγω αναλαμβανω να τον κοιμησω..οποτε κοιμαται εκεινος και οταν ξυπναει ετοιμαζεται και βγαινει βολτα και εγω με ενα μωρο να τρεχω απο πισω του πρεπει να μαζεψω το σπιτι και να μαγειρεψω...κουραστικα απο αυτο το πραγμα..και δεν ειναι μονο αυτο ερχεται στις 12 στις 1 το βραδυ δηλαδη χρονος για εμας μηδεν

εχουμε συζητησει για αυτο το θεμα αλλα ακρη δεν εβγαλα! κανω υπομονη αλλα ως ποτε??? απο χθες ο μπεμπης ειναι στην μαμα μου(λογω οτι εχει πολυ πρωι φυσιθεραπεια αυτην την εβδομαδα)ειχαμε αρκετο ελευθερο χρονο να μεινουμε λιγο οι δυο μας αλλα μαλλον εκεινος δεν το ηθελε οσο εγω...

βγηκε βολτα και γυρισε στις 12:30 που πλεον κοιμομουν,τον επαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε και απο οτι μου ειπε μετα εβλεπε το τηλ και δεν ηθελε να το σηκωσει γιατι τον εκανα ρεζιλι(δηλαδη αν ηταν αναγκη??)εγινε καυγας τρικουβερτος και απο χθες κοιμαμαι στο δωματιο του παιδιου και δεν μιλιομαστε

εγω ειχα μαγειρεψει και τον περιμενα αλλα ως ποτε??? το φαγητο το πεταξα

δεν αντεχω αλλο τα νευρα μου εχουν σπασει και πολλες φορες εχω ξεσπασει στο μωρο μου που δεν μου φταιει σε τιποτα να του φορτωνω τα νευρα μου εχουν περασει πολλα απο το μυαλο μου ακομη και ο χωρισμος αλλα δεν μπορω ευκολα να κανω κατι τετοιο

προσπαθω να τον συζητησω αλλα σαν να μιλαω σε ντουβαρι ερωτικη επαφη δεν υπαρχει εδω και μηνες και η δικαιολογια μονιμη κουραση ταχα μου λες και εγω δεν ειμαι κουρασμενη με δουλεια-μωρο και σπιτι

παει το εχω καταλαβει πλεον οτι εχει χασει το ενδιαφερον του για μενα αλλα δεν καταλαβαινω τι κανουμε.....ετσι θα συνεχισω????

θελω να σηκωθω να φυγω για λιγο να ηρεμισω να με ψαξει αλλα που να παω με το μωρο μονη μου

δεν ξερω τι θα γινει θα προσπαθησω λιγο ακομη και βλεπω ευχαριστω που με ακουσατε και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα απλα πρεπει να ξεσπασω καπου αλλου και οχι στο παιδι μου

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΑΧ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ! ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΠΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ! ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΗΡΕΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΕΛΕΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ! ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΝΑ ΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΤΩΡΑ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Δημοσίευση

ax koritsi m ti pernas:(

koitaxe o xwrismos den einai i monadiki lisi!

na tn rwtiseis euthews vre paidi m ti s exw kanei k simperiferesai me auton ton tropo?an s exw kanei kati an se peiraxe kati na to diorthwsw,na sizitisete me allo tropo mpempouli!

prospathise na epanaktiseis tin epikoinwnia p eixate palia,kante ena dialogo, mia sizitisi na ta vreite!exete ena paidaki p sas to xarise O THEOS kai einai to apotelesma tou dikou sas erwta!den mporei twra na exei xasei to endiaferon tou gia sena!ki an lew an egine auto prospathise koukla m na ton tarakouniseis!

vges gia ena kafe me mia fili kai frontise na se dei ntimeni, vammeni, genika mia koukla gia na zilepsei, na niwsei oti eisai kai esi ginaika re paidi m kai ton xreiazesai!

auta mporousa na pw kai elpizw na voithisa!

elpizw ola na diorthwthoun mpempouli!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακι μου

ελπιζω η σημερινη μερα να σου φερει μια ποιο αισιοδοξη νοτα. Οπως τα λες τα πραγματα μαλλον περνατε μια περιεργη φαση. Δοκιμασες να φυγεις μαζι του? Υπαρχει η δυνατοτητα να αφησετε το παιδι σε καποια μαμα και να την κανετε εστω και για ενα Σαββατοκυριακο τα δυο σας?.

Να θυμασαι οτι παντα ειναι καλυτερα να συζητας οταν εχει περασει η μπορα και εχετε την ψυχραιμια να ακουσει ο ενας τον αλλο.

Καλο ειναι οταν του κανεις το παραπονο σου να μην χρησιμιποιεις το δευτερο ενικο γιατι τον βαζεις απευθειας σε αμυνα. Οσο μπορεις φυσικα...πχ δε λεμε με εχεις απομακρυνει, λεμε εχουμε απομακρυνθει κτλ

Να αποφυγεις ατακες του τυπου "θα φυγω"... μην απειλεις με πραγματα που αφορουν την ζωη σας και ισως δεν εισαι ετοιμη να κανεις γιατι εκτος του οτι θα θεωρει οτι τον εκβιαζεις, καποια στιγμη θα σου πει ολο το λες και δε το κανεις. Μη λες την τελευταια κουβεντα πρωτη.

Απο το να φυγεις για να σε ψαξει οπως λες μηπως ειναι καλυτερα να απευθυνθεις σε εναν οικογενειακο συμβουλο?

Δε ξερω εαν αυτα σε βοηθουν...ειναι ο δικος μου τροπος επιβιωσεις σε φιαφορων ειδων σχεσεις, οικογενειακες, προσωπικες...Στα δυσκολα πρπει να δειχνουμε δυναμη ψυχης...μη παραδωσεις τα οπλα μεχρι να συγουρευτεις οτι εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου, για να μπορεις να πατησεις συγουρα στα ποδια σου

Σου ευχομαι τα καλυτερα...υπομονη...να θυμασαι οτι τον αγαπας και αυτος το ιδιο...ολοι περνουν δυσκολα στους γαμους...μη ξεχνας να περνεις βαθιες ανασες!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ :( ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;;;ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ;;;ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ;;;

ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΤΙ ΛΑΘΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ;) !!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΟΝΟ ΦΩΝΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.....ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ :blush: .ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ :dry: ΠΩΣ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΛΑΜΗ;;;ΦΕΡΤΟΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ ;) ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΛΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ.ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπορεί εγώ να είμαι λιγάκι άκυρη στην κουβέντα από τη στιγμή που δεν έχω παιδί,αλλά νομίζω ότι δεν είσαι η μόνη που περνάει τέτοια στεναχώρια.

Την πέρασα και γω για κανένα 3μηνο πριν το Πάσχα.Και γω με τον άντρα μου ήμαστε μαζί μόλις 1 χρόνο,που θα έπρεπε να είναι μέσα στα μέλια.Σκατούλες.

Είχε φτάσει στιγμή που είχαμε να βρεθούμε στο κρεβάτι 2μιση μήνες.Σηκωνόμουν το βράδυ από το κρεβάτι,ερχόμουν στο σαλόνι κι έκλαιγα μέχρι το πρωί.

Ήμουν κατά τη γνώμη του υπερβολική που ζητούσα σεξ ενώ αυτός ήταν κουρασμένος -ενώ εγώ το'ξυνα όλη μέρα στο σπίτι,τα ρούχα πλένονταν και σιδερώνονταν ΜΟΝΑ τους και το φαϊ επίσης μαγειρευόταν μόνο του- και εξακολουθώ να είμαι υπερβολική που θέλω να με πάρει να βγούμε βόλτα που έχουμε να βγούμε από τα Χριστούγεννα.

Ένα βράδυ που ξάπλωσε στις 7 να κοιμηθεί (!) πήρα ανάποδες και σηκώθηκα κι έφυγα.Παράτησα πάνω στη στεναχώρια μου και το κινητό στο σπίτι και εξαφανίστηκα.

Καθ'ότι είχαμε ένα αυτοκίνητο και για να μη λέει ότι του χαλάω και τη βενζίνη,πήρα το ΚΤΕΛ και πήγα στην πεθερά μου που μένει στα Μέγαρα.

Η γυναίκα κοκκάλωσε όταν με είδε έξω από το σπίτι,χέστηκε πάνω της ότι κάτι πάθαμε.

Ευτυχώς ο πεθερός μου είχε φύγει βραδινός για τη δουλειά του.

Βαλάντωσα εκείνο το βράδυ.Ανάσα δε μπορούσα να πάρω.Να κλαίω και να βγάζω τα εσώψυχά μου.Να καπνίζω σαν φουγάρο και να τρέμω.

Ο κύριος κατάλαβε στις δώδεκα τη νύχτα ότι λείπω.Εκεί που "τα χρειάστηκε" όπως μου είπε,ήταν όταν είδε ότι το κινητό μου ήταν στο σπίτι,όπως επίσης και τ'αμάξι και γω πουθενά.

Κατά τις 1 πήρε την πεθερά μου πανικόβλητος και αφού είχε χτενίσει όλο το Μενίδι να με βρει.Κι η πεθερά μου του απάντησε το θεϊκό:

"Εδώ είναι η γυναίκα σου.Αν θες έλα να την πάρεις.Α,και που'σαι;Είσαι και ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ παιδάκι μου"

20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ήταν εκεί.Με πήρε στο σπίτι,αλλά δε κοιμηθήκαμε εκείνο το βράδυ.Μιλήσαμε.Στην αρχή με ένταση,μετά πιο ήρεμα.Όχι,δεν τα βρήκαμε από την αρχή,πέρασε καμιά βδομάδα για να μου ζητήσει συγνώμη.

Όσο για την έξοδο;Όχι,ο ένας χωρίς τον άλλον δεν πάει πουθενά.Ξεκάθαρα πράγματα από την αρχή.

Συγνώμη για το σεντόνι,αλλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι πέρασα και γω μια από τα ίδια.Το ευτύχημα είναι ότι είναι μπόρα και θα περάσει.Όλοι έτσι είναι.Εδώ δε κάνει η κοιλιά με τ'άντερα,δυο διαφορετικοί άνθρωποι θα κάνουν;

Καλημέρα από μένα και μη στεναχωριέσαι,θα περάσει.

Δημοσίευση

gia sou sia mou.irtha to vradi kai tha mino gia 3 me 4 meres.stenaxorithika me ta nea sou otan efevga ixes to thema me ti voulia.pote tha iremisis???? i katastasi pou pernas enoite pos ine xalia. ilikrina den ksero ti tha ekana an o antras mou me afine moni kai aftos na vgeni.genika i sxesis ine poli diskoles kai to kalitero ine na ta leme xoris na iparxi entasi.omos pou na vris iremia an ta nevra ine krosia.efxome pantos anastasia mou na ta vrite grigora kai ola apo do kai pera na pane poli kala.isos kai aftos na piezete.vlepis oute diakopes den tha pate fetos.sou stelno tin agapi mou kai pola filia.

Δημοσίευση

Να θυμασαι οτι παντα ειναι καλυτερα να συζητας οταν εχει περασει η μπορα και εχετε την ψυχραιμια να ακουσει ο ενας τον αλλο.

Καλο ειναι οταν του κανεις το παραπονο σου να μην χρησιμιποιεις το δευτερο ενικο γιατι τον βαζεις απευθειας σε αμυνα. Οσο μπορεις φυσικα...πχ δε λεμε με εχεις απομακρυνει, λεμε εχουμε απομακρυνθει κτλ

Να αποφυγεις ατακες του τυπου "θα φυγω"... μην απειλεις με πραγματα που αφορουν την ζωη σας και ισως δεν εισαι ετοιμη να κανεις γιατι εκτος του οτι θα θεωρει οτι τον εκβιαζεις, καποια στιγμη θα σου πει ολο το λες και δε το κανεις. Μη λες την τελευταια κουβεντα πρωτη.

Απο το να φυγεις για να σε ψαξει οπως λες μηπως ειναι καλυτερα να απευθυνθεις σε εναν οικογενειακο συμβουλο?

συμφωνω με την gilie, πως εφόσον δεν βρισκεις ανταποκριση σε αυτα που συζητας με τον αντρα σου να πας σε εναν συμβουλο γαμου.σιγουρα εκεινος που θα ειναι εξω απ την κατασταση θα σου δωσει παραπανω ιδεες για το πως θα αντιμετωπισεις την κριση στο σπιτι σου. σε καμια περιπτωση μην βαζεις τον αντρα σου σε αμυνα γιατι δεν θα βγαλεις ακρη θα βγαινει ο εγωισμος του.

δεν θελω να σου βαζω ιδεες αλλα αν η συμπεριφορα του εχει αλλαξει δραματικα, δηλαδη ποτε δεν ξενυχτουσε μονος του τοσες ωρες αλλα τωρα το κανει ή δεν απανταει επιμονα στα τηλεφωνηματα σου ή η αποχη στο σεξ ειναι πολυ μεγαλη ,ισως να ψαξεις και μηπως υπαρχει τριτο προσωπο ή να επιδιωκει να βρει κατι αλλο

Δημοσίευση

Αχ αναστασία μου!!!!!!!

Μη στεναχωριέσαι!!όλα θα βρουν το δρόμο τους..αρκεί να το θελήσεστε και να το παλέψετε!!!!!

γράφεις κάπου" νιώθω οτι θέλω να φύγω"..αν αυτο νιώθεις αυτό κάνε...!!

ίσως χρειάζεται να μείνετε λίγο μακριά ο ενας απο τον άλλον...!η κατασταση που περιγραφεις είναι απογοητευτική...φαντάζομαι καιρό θα περνάγατε δύσκολα και λίγο λίγο απομακρυνθήκατε τελείως..!!!όπως γίνεται τις περισσοτερες φορές!

Σκέψου τα λάθη σου πρώτα..αναγνώρισε τα και συζητα τα...σκέψου και τα δικά του ...!και εξηγησε του τα πράγματα πως έχουν!

Δως του να καταλάβει οτι επειδή εκέινος στρουθοκαμηλίζει για το πρόβλημα στο γάμο σας και βρηκε την εύκολη λύση να περνάει απλά καλά εκτος σπιτιού...και μετά δεν τρέχει τίποτα ...εσύ δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο...!κι αν το επιθυμήσεις θα φύγεις κιόλας...!

Θα στο ξαναπω και ειναι καθαρα η γνώμη μου ! αν νιώθεις οτι πνίγεσαι !ΦΥΓΕΕΕΕΕ!βοήθα τον εαυτό σου να ξεκολλήσει ...να ξεμπλοκάρει..έχεις περάσει κι εσύ πολλά...ίσως έχασες τη μπάλα...!

Δε λέω να χωρίσεις προς θεού...!φύγε για καποιες μέρες αφού πρώτα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ του το ανακοινώσεις και συζητησεις...

Αν σου αρνηθεί συζήτηση ή τελικά η συζήτηση καταλήξει στα ίδια...απλά πες του οτι νιώθεις την ανάγκη να μεινεις και εσύ μόνη...

Η μαμά σου μπορεί να σε φιλοξενήσει μερικές μέρες ..??

Δεν τα αφήνουν αυτά έστι αναστασία μου!!!!ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ!

Μετα την απομάκρυνση πέρνα λίγο καλά...με το παιδάκι σου ...μόνη σου .. με φίλες..κατι τεσπα...και σε λίγες μέρες όσες θα σου χρειαστούν να ηρεμήσεις ...ΒΓΕς ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΞΩ....ΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΝΑ ΣΥΣΗΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΕΡΕς ΧΩΡΙΑ....!

Θα φανούν και τα καλά και τα κακά!!!κι αν πάνε καλά ...πήγαινε σε σύμβουλο να τα πάρετε απο τη αρχή!!!!!θα σας βοηθήσιε πολύ!!!αρκει να βρεις καποιον καλό!

Ξέρω οτι θα σκεφτείς...που θα πάω ..τι θα πώ...στη μαμά μου...το παιδάκι μου τι φταίει...ΑΛΛΑ και έτσι δε γινεται τιποτα ...διαιωνίζεται το προβλημα...!!!πρεπει να κάνεις κάτι.!ουτως ή αλλως δεν περνάει καλά ΚΑΝΕΙΣ στην οικογενεια με τα υπάρχοντα δεδομένα..!

Δεν αξίζει κανένας να μην περνάει καλά στη ζωή του ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ..ΠΑΛΕΨΕ...και αν δεν ...βλέπεις τι θα κάνεις...αν είναι να έχουν τελειώσει όλα...θα χωρίσεις ..πρώτα θα έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια!όμως και θα τα έχεις καλά με τη συνείδηση σου...!

Σε περιπτωση που σου αρνηθει ο συζυγος να φυγεις απο το σπιτι...δράσε ανάλογα...μπορέι να σε απειλήσει ..αν φύγεις...μην ξαναγυρίσεις και τετοια...ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!οτι το κάνεις για να φτιάξουν τα πράγματα ..και όχι για να τον εκδικηθείς!

Δεν ξέρω τι άλλο να πώ..!

Εύχομαι τα καλύτερα...Κάπου στη διαδρομή όλοι χάνουμε το δρόμο..και μπαίνουμε σε λάθος μονοπάτια...αρκεί να υπάρχει αγάπη ..και θα αποφύγετε το κακό λύκο...

σε φιλώ και εσένα και το μπεμπάκι σου το όμορφο ..!

Δημοσίευση

υπομονη ρε κοριτσι...δεν ειναι ευκολες οι σχεσεις,και ο ερχομος ενος παιδιου μαζι με την χαρα μπορει να φερει στην επιφανεια και αλυτα προβληματα. Συζητα πολυ,πιεσε τον να μιλησετε.Ασχολεισου μαζι του πιο πολυ,ισως το παιδι να σου παιρνει ολη την ενεργεια.Καμια φορα οι αντρες φερονται σαν παιδια,αισθανονται παραμελημενοι.Κοιτα και αυτα που σου λεει η happymammy.

Δημοσίευση

Αναστασια αρχικα όσο δυσκολο και να ηταν για σενα, καλά εκανες και το ανοιξες το θεμα σου και ξεθυμανες..

εγω πιστευω ότι η φυγη ή ο χωρισμος δεν ειναι η ενδεδειγμενη λύση στην προκειμενη περιπτωση γιατι μπορει να οδηγησει τα πραγματα στα ακρα, σε χειροτερο σημειο..ούτε οι καβγαδες και οι γκρινιες μπορουν να λυτρωσουν μια τετοια κατασταση..

ειναι αναγκαιο ο αντρας σου με οποιονδηποτε τρόπο να καταλαβει ότι καποτε αποτελεσες επιλογη του , αποφασισε να κανει παιδι και οικογενεια μαζι σου , οριοθετησε τη ζωη του μαζί σου...καλώς ή κακώς αυτα τα πραγματακια όλους μας μάς δεσμευουν ,με την καλή εννοια του όρου βεβαια..μας δεσμευουν σε αυτο που ονομαζουμε σπιτικό..

Με τρόπο που ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια του αντρα σου δωστου να καταλαβει γιατι αρχικα αποφασισατε να ζησετε μαζι...

ειναι στο χερι και των δυο ο ενας να μη χασει το ενδιαφερον του για τον άλλον..

ευχομαι ολοψυχα να πάνε όλα καλά και να χαμογελάσεις και παλι ευτυχισμενη!!!

Δημοσίευση

Η συμπεριφορά του άντρα σου δεν είναι και η καλύτερη. Θες να έρθω να τον δείρω; :P

Χωρίς πλάκα τώρα, πού πάει και γυρνάει τα βράδια; Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό. Τι θα πει βγαίνει βόλτα μόνος του και γυρνάει μία η ώρα; Αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Φυσικά και θα βγει και μόνος του, κι εσύ το ίδιο, αλλά όχι μόνο αυτός να βγαίνει, και τόσο συχνά.

Καλά, Maniamounias, θεϊκή η πεθερά σου!!!!!!!

Θα συμφωνήσω πάντως με την Κάσση. Φύγε για ένα διάστημα, πήγαινε στη μάνα σου ή σε καμιά φίλη σου, να δει τη γλύκα. Αν, όμως, δεν τον νοιάξει, πάει να πει ότι κάποιο πρόβλημα σοβαρό υπάρχει.

Το θέμα είναι τι θες εσύ. Θέλεις να σώσεις το γάμο σου; Δεν αντέχεις άλλο αυτήν την κατάσταση και θέλεις να φύγεις; Θέλεις να χωρίσεις; Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι ο χωρισμός δεν είναι η μόνη λύση, αλλά είναι κι αυτός μια λύση, και μερικές φορές είναι και η καλύτερη.

Πάντως νομίζω ότι τέτοια προβλήματα όλες τα περνάμε κατά καιρούς. ΚΟυράγιο...

Δημοσίευση

Τελικά όλα τα ζευγάρια περνάνε την φάση τους....

Εμάς κράτησε κοντά έναν χρόνο αυτή η φάση. Ευτυχώς δεν εβγαινε μόνος του, αλλά το πρόβλημα με το σεξ εμφανίστηκε αμέσως σχεδόν μετά τον γάμο. Λες κ μετα το γάμο (σιγά τον γάμο, 10' στην κοινότητα του κουφονησίου, εμεις κ οι κουμπάροι, ουτε καν οι γονεις μας!) έγινε αναβάθμιση στο λογισμικό, σεξ με το σταγονόμετρο, για συντήρηση έλεγε(και η απαντησή μου: χαιρομαι που θα απολαμβάνω τις χαρες του σεξ και στα 80 μου!!)

Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να μιλήσετε ήρεμα κάποια στιγμή. Και να θέσεις κ εσυ τα ορια και τις αντοχές σου. Εξόδους μαζί (οποσδήποτε) κ αν θέλει να βγαίνει μόνος του, θα έχεις και εσυ τις εξόδους μόνη σου. Ανάγκες έχετε και οι δυο... και δε μια οικογένεια γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Τι δηλαδη? Εσύ είσαι η "μαύρη" και αυτός ο κύριος...?

Υπομονή και επιμονή..........

Δημοσίευση

Αναστασια μου πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω...

Με στενοχωρει αυτη η κατασταση και σε καταλαβαινω απολυτα...

Δεν ξερω αν ειναι λυση η απομακρυνση σου για λιγο ή η κουβεντα...Φανταζομαι πως εισαι τοσο χαλια ψυχολογικα που το μονο που θα'θελες ειναι να σε παρει αγκαλια κ να σου πει πως ολα ειναι καλα!!!Πως δεν τρεχει κατι...Εγω αυτο θα'θελα....

Μηπως να το δοκιμασεις....Εννοω..Να τον αγκαλιασεις και να μην πεις τπτ.Μεινε εκει κ νιωσε τι εκπεμπει....

Και μετα...Βλεπεις....Αν αντιδρασει αρνητικα τοτε κατι βρωμαει....

Αν ειναι ηρεμος κ ανταποκριθει,πιστευω πως μπορειτε να βρειτε τι φταιει!!!

Μηπως απλως ¨"χαθηκατε" λιγακι λογω μπεμπουλη??Οι αντρες δεν καταλαβαινουν πως η ζωη αλλαζει εντελως με τη γεννηση ενος παιδιου!Ποσο μαλλον με τα δικα σας τρεξιματα!

Ηρεμισε,ντυσου,βαψου,φτιαξε μαλλι και προσπαθησε να τον πλησιασεις!Αλλα πρωτα "φτιαξε" εσενα!Μεσα κ εξω!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα! :)

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Αρχικά να πω οτι δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες απαντήσεις :blush:

Αναστασία μου όλες οι σχέσεις(οχι μόνο οι ερωτικές)περνάνε κάποτε κάποια κρίση.

Εκεί φαίνεται και η αγάπη.Δοκιμάζεται η υπομονή και τα όρια μας.Εγώ ακόμα δεν το έχω ζήσει με τον τωρινό μου σύντροφο αλλά ξέρω πως κάποια στιγμή θα έρθει και προετοιμάζομαι απο τώρα.

Νομίζω πως ο διάλογος,η παράθεση των προβλημάτων και εντέλει το να πείτε ο ένας στον άλλο πως νιώθετε θα κάνουν τις μεταξύ σας σχέσεις πιο ξεκάθαρες.

Το μόνο απαράδεκτο που βρίσκω είναι οι καθημερινές βόλτες του συζυγου σου.Έχει οικογένεια,παιδί...Δεν μπορεί κάθε απόγευμα να διασκεδάζει εκείνος και εσύ να είσαι στο σπίτι!:angry: Δεν γίνεται αυτό!Ή είστε οικογένεια ή δεν είστε.Γιατι με την ίδια λογική του αφήνεις και εσύ το μωρό και γυρνάς όποτε σου καπνίσει!:angry: Αυτό δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη.

Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνετε οι δυο σας μια-δυο φορές την εβδομάδα για να ξεσκάτε...:dry: Καταλαβαίνω πως χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του(όπως και εσύ,και δεν τον έχεις!:angry: ) αλλά αυτό δεν γίνεται καθημερινά.Αρχικά θα πρέπει να διορθωθεί αυτό.

Έπειτα πιστευω πως χρειάζεστε μια ανανέωση.Ένα ταξίδι,ένα σαββατοκύριακο μόνοι,ένα ρομαντικό δείπνο χωρίς τον μπέμπη...Κάτι τέτοιο!:P

Ίσως αν εσύ προσπαθούσες να γίνεις πιο ελκυστική;Όχι για εκείνον.Κυρίως για τον εαυτό του.Για να καταλάβει οτι μπορεί να σε φλερτάρουν και άλλοι και να αναταραχθεί.Να ξεβολευτεί απο την σιγουριά και να προσπαθήσει να ξαναζωντανευσει και απο την πλευρά του την φλόγα ανάμεσα σας ;)

Θα δεις που τελικά θα τα πάτε μια χαρά.Υπομονή και επιμονή θέλει...Γιατι αγάπη υπάρχει σίγουρα!:)

Φιλακια Αναστασία μου και συγχώρεσε με αν ακούστηκα λίγο σκληρή :blush:

Δημοσίευση

μπεμπούλη καλησπέρα!

Νομίζω πως σε καταλαβαίνω, γιατί κι εμείς έχουμε περάσει κατά καιρούς τέτοιες φάσεις.Νομίζω όμως πως όλα έχουν την εξήγησή τους , απλά είμαστε χωμένοι στην ρουτίνα και βλέπουμε μόνο την δική μας πλευρά.

Είσαι σίγουρη πως με την δουλειά του είναι όλα καλά? Με την οικογένειά του ? Για το τρίτο πρόσωπο νομίζω πως μπορείς να το καταλάβεις αν υπάρχει . Με τους φίλους σας πως είναι? Ούτε και με τους φίλους σας παρέα δεν βγαίνετε?

Η φυγή , όσο κι αν ακούγεται λυτρωτική δεν είναι λύση! Μπορείς όμως να αφήσεις το παιδί από το πρωί στη μητέρα σου και να κάνεις για μια μέρα ό,τι θέλεις για ΣΕΝΑ! Σπίτι για ξάπλα , χάζι στις βιτρίνες , περιποίηση του εαυτού σου. Αφού δεν κάθεται να μιλήσετε, γράψε ένα γράμμα και άφησέ το κάπου να το δει. Μην τον πιέσεις να το διαβάσει.απλά άφησέ το και να είσαι σίγουρη ότι θα το διαβάσει και θα το "δουλέψει" στο μυαλό του.

Μην του γράψεις όμως παράπονα και μην του επιτεθείς. Γράψε του πώς αγαπηθήκατε , πόσο ερωτευμένοι ήσασταν και πόσο σου λείπει πια αυτό! Γράψε πως χρειάζεσαι να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και οι 2 και οι 3 και γράψε οπωσδήποτε οτι θα είσαι δίπλα του να τον βοηθήσεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θύμησέ του πόσο τον αγαπάς και πόσο σ'αγαπάει και θέλεις να είσαστε όπως παλιά!!!

Σε μένα έπιασε! Αφησα το γράμμα στο μαξιλάρι του και δεν είπα κουβέντα! την άλλη μέρα μου είπε ότι το διάβασε και πάλι δεν του είπα κουβέντα. Σιγά σιγά όμως λέγοντάς του ότι εδώ για να τον βοηθήσω πέρασε η μπόρα.( Είχε χάσει την δουλειά του και ήταν τελείως σαν "χαμένος".

Συγγνώμη για τα πολλά αλλά στενοχωριέμαι με τέτοιες καταστάσεις. Α!!! και προσπάθησε να δείχνεις περιποιημένη κι ας νιώθεις αόρατη κάθε φορά που περνάς από μπροστά του.

Καλή δύναμη και εύχομαι σύντομα να τα ξαναβρείτε!!! φιλια

Δημοσίευση

Άφησε το παιδί σε μαμά ή πεθερά και ετοίμασε δείπνο, κεράκια, φόρεσε κάτι ΤΡΕΛΟ...Θα λυθούν όλα...Βέβαια και ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΑΥΤΧΡΟΝΑ...

Αν πάλι δεν έχει ανταπόκριση...

Άφησε το παιδί σου στη μαμά σου και εσύ και κανόνισε ποτάκι με καμία φίλη σου...Πρέπει λίγο ταρακούνημα...

Μην στεναχωριέσαι...ΌΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΛΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ. ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!

ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ !!!

Η ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΓΗ ... ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙΣ

ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ... ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ

ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ .

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?

ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ? ΔΛΔ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ?

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ?

ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 2ο ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...

ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ... ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ...

ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 1ο ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ... ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΤΕ.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ,

ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ... ΜΟΝΗ ΣΟΥ !!!

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ

ΤΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ... ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ !!!;)

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ... ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ

ΗΡΕΜΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ !!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!:)

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ....

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑς ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ.

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ :

-ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

-NA ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΨΙΛΑ , ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ,ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ!! :kiss:

Δημοσίευση

ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ.... Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ. ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΥΝΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.:kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια μου τωρα καταφερα να μπω στο μαμυ ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα δεν μπορω να συζητησω αυτην την στιγμη μαζι του ειμαι ετοιμη να εκραγω πηαγα να ταισω και τον μπεμπη και επειδη μου εφτυνε το γαλα του εδωσα μια στον κωλαρακο του (γιατι??? αλλου επρεπε να την δωσω)

ημουν στους γονεις μου και επειδη ειχε ερθει ο αδερφος μου με την νυφη μου ο πατερας μου πηρε τηλ τον αντρα μου να κατεβει και εκεινος δεν ηθελα να τον βλεπω αρχισε κατι παλαβα οτι βρηκε απογευματινη δουλεια και γιαυτο αργησε χθες αλλα δεν μπορουσα να το συζητησω και δεν ηθελα να το κανω αυτο εκεινη την στιγμη ελπιζω να ηρεμισω και να μπορεσω να κανω κουβεντα αλλα θα μπουν ορια και αυστηρα μαλιστα ο μ.....τελειωσε

Δημοσίευση

Geia sou Mpempouli. Pisteuo oti ola ta zeugaria antimetopizoun tetoia provlimata, alla se mikrotero k alla se megalitero vathmo. Vasika, tha prepei na prospathiseis na eisai iremi otan ksekiniseis ti sizitisi, na min eisai epithetiki giati tha xaseis to dikio sou. Na tou ksekathariseis ti thes, ti perimeneis apo auton.

Kai me to moraki sou, ti na po, ksero pos einai diskolo, einai o anthropos pou pernas tis perissoteres sou ores, alla prospathise na mi tous vgazeis ta neura k ti stenaxoria sou. To moro sou thelei tin agapi sou, pare til mis fili k vgalta ola apo mesa sou, na ksespaseis. Vasika tha sou proteina na vgaleis ta neura sou kapou allou gia na mporeseis na sizitiseis irema k me ton antra sou.

Δημοσίευση

σημερα το πρωι παλι δεν μιλιομασταν επιασε και δευτερη δουλεια απογευματινη ειπε δεν ξερω αν πρεπει να τον πιστεψω μου εχει κλονισει την εμπιστοσυνη μου προσπαθω να ηρεμισω και να συζητησω αλλα μολις παω να του μιλησω με πιανουν τα νευρα μου ελπιζω να ηρεμισω γρηγορα και να γινει μια καλη συζητηση μαζι του

αλλα τωρα και με την δευτερη δουλεια σιγα μην βλεπομαστε ηταν που ηταν στραβο το κλιμα θα γινει χειροτερο πιστευω

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε ετσι δεν τα εκανε αυτα τα πραγματα σημερα θα γινω ντεντεκτιβ αν τα καταφερω θα τον παρω απο πισω να δω τι παιζει γιατι ειναι πολυ αποτομη αυτη η αλλαγη και με παραξενευει

Δημοσίευση

Αχ! βρε κορίτσι μου.. γιατί να τα περνάς αυτά;;

Προσπάθησε να δεις ότι όντως έχει βρει δεύτερη δουλειά για να σου φύγει τουλάχιστον η ιδέα του τρίτου προσώπου. Εάν είναι όντως έτσι συζήτησε μαζί του γιατί βρήκε δεύτερη δουλειά χωρίς να το συζητήσετε πρώτα;

Για να μην χάσεις το δίκιο σου προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να μην φωνάζεις. Όταν έχουν άδικο και τους φωνάζεις βρήσκουν αιτία να φεύγουν από την συζήτηση.

Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η στεναχώρια που περνάς..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!! Βλέπω ότι είστε όλες καλά και κάποιες ακόμα καλύτερα μιας και πλησιάζει η ώρα σας 🥰 οι φωτογραφίες είναι τέλειες με τις κοιλιτσες! Θα ανεβάσω και εγώ κάποια στιγμή την δική μου η οποία είναι πολύ πολύ χαμηλά συγκριτικά με τις δικές σας!! @Antonia2 κορίτσι μου τα κορίτσια σου είναι πάρα πολύ καλά σε βάρος!! Μακάρι να φτάσεις 37 εβδομάδες αν και πιστεύω ότι θα φτάσεις αφού έχεις πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς καμία επιπλοκή! @Elenaki_ πω πω σχεδόν έφτασε η ώρα!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα τέλεια και θα είσαι γουρλου για ακόμη μια φορά και για εμάς! Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 35 εβδομάδες!! Σε μια βδομάδα μπαίνω στο μήνα μου και σιγά σιγά θα αρχίσω να φτιάχνω την βαλίτσα! Έκανα και κάποια ψώνια για το μωράκι και απλά ελπίζω να μην βγει το μωρό πριν της 10 Φεβρουαρίου γιατί περιμένω και την μητέρα μου από την Γερμανία 😁 @Xrisa95 κορίτσι μου αυτό για τον παιδίατρο μου το είπε και η αδελφή μου και η αδελφή του άντρα μου! Πρέπει από τώρα να τον έχουμε! Εγώ βέβαια έχω ήδη κάποιον μιας και ήθελα να μιλήσω μαζί του και για το εμβόλιο του κοκκυτη!! 
    • Σοφία μου, αν και μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα τι συμβαίνει και πως σε κάνει να νιώθεις όλο αυτό, θα σου πω πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Δεν αντιδράνε το ίδιο και δεν εκφράζονται. Οπότε αυτό που εσύ καλώς αναμένεις από τον σύντροφο σου, μπορεί να υπάρχει μέσα του αλλά να μην εκφράζεται. Νομίζω όλες κάνουμε παράπονα κάποιες φορές στους συντρόφους μας, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο. Κάνε μια συζήτηση μαζί του και αν προβληματίζεσαι πολύ, υπάρχει και η λύση να πάτε σε έναν σύμβουλο σχέσεων. Είμαι πολύ υπέρ! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Χαθήκαμε,τι κάνετε??
    • Κορίτσια μου καλημέρα και ευχαριστώ για την σκέψη!! Νιώθω την θετική σας ενέργεια και νιώθω καλύτερα ❤️ Το απόγευμα θα πάω για την εξέταση, άρα βραδάκι θα έχω αποτέλεσμα.    @annie! μου να χαίρεσαι τα μωράκια σου!! Να είναι πάντα γερά και τυχερά, να περνάτε όμορφες στιγμές και εύχομαι σύντομα να έρθει και το αδερφάκι τους!! 
    • Η κοιλίτσα σου είναι υπέροχη κ πραγματικά το μέγεθος δεν παίζει ρόλο ❤️ Σε κάθε εγκυμοσύνη είχα διαφορετική κοιλίτσα κ εγώ (κρατάω αρχείο με φωτό οπότε μια άτυπη σύγκριση υπάρχει 🤣)  σημασία έχει να είναι γερά! ❤️  κ μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου.. πλησιάζετε κ εσείς στην γέννα!  μαζί με το Ελενακι θα είστε οι πρώτες!    παιδίατρο βρήκατε οι πρωτομανες; Καλό είναι να βρείτε πριν γεννήσετε γιατί μόλις γεννηθούνε κ βγείτε από το μαιευτήριο θα πρέπει να τα δούνε τα μικρά σας οι παιδίατροι (εμένα ερχόταν στο σπίτι η παιδίατρος μέχρι να σαραντησουν τα παιδάκια μου κ η πρώτη φορά που ήρθαν ήταν την επόμενη αφού πήγαμε σπίτι από το μαιευτήριο άρα είχα συνεννοηθεί από πριν ότι μόλις γεννήσω θα καλέσω την παιδίατρο να ξέρει, κ στην Αθήνα κ στην επαρχία που γέννησα είχαν την ίδια τακτική καλό είναι να είστε κ εσείς προετοιμασμένες να μην ψάχνετε αφού γεννήσετε ☺️ ) 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...