Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου δεν ξέρω αν θυμάστε την δική μου ιστορία πριν ένα χρόνο περίπου. Έχασα το μωράκι μου στην 10η εβδομάδα περίπου. Όλες μου λεγατε τότε να κάνω υπομονή και είχατε δίκιο. Ο θεούλης μου έστειλε το αδερφάκι του να μας προσέχει και από μέρα σε μέρα θα το αγκαλιάσω. Σε ευχαριστώ γλυκό μου μωράκι, αγγελάκι μου που μου στέλνεις την αδερφούλα σου να μας προσέχει και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Δημοσίευση

ευχομαι γλυκια μου γρηγορα να κρατησεις την μπουμπουκα αγκαλιτσα σου κ ολα να πανε καλα:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειμαι σιγουρη πως ειναι εκει ψηλα κ σας προσεχει κ ειναι κ αυτο χαρουμενο που σας βλεπει ευτυχισμενους κοιτα να απολαυσεις τις τελευταιες σου ημερες ως εγκυουλα κ μην μου στεναχωριεσαι οκ????????? :D :kiss

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Λενάκι μου χαίρομαι πολύ που ένα χρόνο μετά είσαι στην ευχάριστη αυτή θέση.Απο μέρα σε μέρα θα γεννηθεί το μωράκι σου,ένα Θείο δωρό.

Σίγουρα δεν θα ξεχάσεις ποτέ εκείνο το πρώτο μωράκι

Νομίζω δίνεις πολύ κουράγιο σε κοπέλες που βρίσκονται σε παρόμοια θέση ;)

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..!

Δημοσίευση

Lenaki m dn xereis poso tharros m dineis!

exasa k gw to mwraki m stin 9i evdomada ton ianouario!dn xereis poso diskoles stigmes perasa kai pisteuw den to exw xeperasei entelws akomi!

thelw kai egw me to kalo O THEOS na m xarisei to adelfaki tou me ugeia!mou eftiaxes ti mera!

kalo upoloipo egkimosinis kai ola na s pane teleia!na kratiseis ti mpoumpou s ugiestati sta xeria sou!

Δημοσίευση

Και για μένα έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έχασα τα μωρά μου στο δεύτερο μήνα. Μου δίνεις κουράγιο. Έκανα την πρώτη σπερματέγχυση και την δευτέρα έμαθα ότι δεν πέτυχε. Να σου πάνε όλα τέλεια. Μου έδωσες κουράγιο γιατί είμαι πολύ απογοητευμένη. Φιλάκια και να είσαι ευτυχισμένη

Δημοσίευση

Λενάκι μου σου εύχομαι να έχεις μια πολύ εύκολη γέννα και το μωρό σου να είναι το πιο γερό του κόσμου!!!!!!!!!

Μου δίνεις πολύ κουράγιο με την ιστορία σου, αφού κι εγώ έχασα το μωρό μου στη 10η εβδομάδα το Μάρτη και τώρα, μάλλον, είμαι πάλι έγκυος και αγωνιώ....

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ..ΕΛΑ ΜΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ,ΚΛΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΙΔΙΑ,ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες κοριτσάκια για τα καλά σας λόγια, να είσαστε πάντα καλά. Να θυμάστε ότι ο Θεούλης δεν ξεχνά ποτέ κανέναν και όσες πέρασαν κάτι παρόμοιο με μένα να μην απογοητεύεστε και όλα θα γίνουν στον καιρό τους, να είστε σίγουρες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...