Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερουδια κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμε με υγεια και χαμογελακια στα μπεμπακια μας. @ΜαρίαΔημήτρης συνεχισε να του το ζητας και θα πατε διακοπουλες αλλιως θα ρθουμε εμεις συσσωμη η ομαδουλα σε τετοιο υπεροχο νησι🤣🤣. @Diwni μου ετσι και εμεις καποιες μερες εχουμε μια ανησυχια και μια γκρινια ανεξηγητη ενω ειναι ολα τακτοποιημενα, αυτος δεν ειναι καλα κατι του φταιει. Σημερα γινομαστε 2 μηνων και αυριο παμε για το πρωτο τσιμπι τσιμπι δε μπορω να το πιστεψω. @Maria98 εχετε τελειο βαρος και υψος εμενα ο δικος μ σιγουρα ειναι κοντυτερος αλλα θα σου πω αυριο π θα τον μετρησουμε πρωτα ο Θεος. Εγω εχω λυσσαξει που δεν δουλευω νιωθω οτι τελειωσε ενα κομματι της ζωης μου και μου ερχεται τρελα αλλα θα ρθει και η ωρα της δουλειας που θα παει. @Kn1 μηπως ειχε κολικους; Θυμαμαι ο μπεμπακος μιας φιλης μου προσφατα ειχε παθει το ιδιο και πηρε σταγονιτσες και βρηκε την υγειά του. 
    • Να πάνε όλα κατ ευχήν κορίτσι μου καλή επιτυχία και σε εσένα περιμένουμε νέα σου 🥰🥰🥰
    • Καλημέρα κοριτσια! Εγω σήμερα ήρθα κομμωτήριο να ανανεώθω επιτέλους! @Maria98 κανατε κ τ εμβόλια σας μια χαρα! Περναει ο καιρός ναι! Να δεις μόλις περάσει κ τ καλοκαιρι ποσο θα έχουν ξεπεταχτει! Εμεις πάνες παίρνουμε οποιες βρίσκουμε σε προσφορα. Pampers η  babylino.  Κ μενα αρχισε να στρώνει καπως τ απογεύματα. Και τ βραδυ στον ύπνο τ πάμε καλα. Ξυπνάει εννοείται για να φάει αλλα ο πρώτος υπνος της κραταει ενα 4ωρο. Τ ξημερώματα εκει στις 6 την παιρνω κρεβατι, βαζω κ τ χερι μ στην κοιλια της και καπως τ τραβαμε.
    • Επισης ξάπλα ξάπλα ξάπλα αυτό βοηθάει ότι και να λέμε όχι ολικά αλλά όποτε έχεις την ευκαιρία να είσαι αραχτή να το κάνεις. Εγώ θεωρώ με βοήθησε πολύ αν και ζοριζόμουν όπως λες κ σκεφτόμουν άλλες έχουν επαφές άλλες γυμνάζονται κτλ κτλ κ ένιωθα κάπως γιατί δεν έκανα τίποτα και ούτε όρεξη είχα ούτε να ντυθώ κ να βγω που λέει ο λόγος γιατί με είχε καταβάλει κ ο φόβος,  αλλά μόλις περνάει δεν τα σκέφτεσαι πια😄 αχ είχε πλάκα γιατί ήταν ζωηρούλης και κουνιόταν πολύ και φάνηκε ένα 🍆 χιχι! Συνήθως δεν το λένε από την αυχενική είναι νωρίς αλλά φαινόταν πολύ καθαρά και μας το είπε κατά 90% βέβαια.. τον επόμενο μήνα σιγουρότατα πρώτα ο θεός! 
    • Αχχχχ Μ ηρεμήσες λίγο ,το μόνο που με φοβίζει είναι ο πόνος που πιάνει πριν ,αλλά εντάξει δεν το έχω και κάθε μέρα ,χθες όμως ήταν άλλο πράγμα χαχαχαχχαχαχα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...