Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!!Αχ τι ωραιαααααααααα!!!Πολυ ωραιο ζευγαρακι!!!Να σας ζησουν!!Να ναι παντα υγιεις κι αγαπημενοι!!!Με το καλο να ρθουν και τα παιδακια!!!Ελπιζω να περασατε καλα!!!

Οσο για το παραγαμπρακι τι να πω!!!Σκετο Κουκλακι το αντρακι!!!

Φιλακια πολλα!! :)

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσια με τον αδερφο μου εχουμε μια ιδιαιτερη σχεση αγαπης

αλλα και η νυφη νου κουκλιτσα αλλα και πολυ πολυ καλο παιδι εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου και τους αγαπω πολυ

Δημοσίευση

Αναστασία μου να σας ζήσουν!Εύχομαι κάθε ευτυχία στην ζωή τους και φυσικά να μεινουν πάντα ερωτευμένοι και αγαπημένοι!

Πολύ ταιριαστό ζευγάρι.:laugh:

Αλλά νομίζω το παραγαμπράκι έκλεψε την παράσταση!:woohoo:

Και εσύ μια κούκλα,έλαμπες!:kiss:

Δημοσίευση

να ζησουν νατασα μου πολυ ταιριαστο ζευγαρι...

τι κουκλι θεε μου ειναι ο γαμπρουλης μου κουκλος!!!

και η συμπεθερα ομως....πωπωπω!!!πολυ ομορφη κοπελα μου ησουν αληθεια..

τελικα με το παντελονι προλαβες ετσι?τελειο!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου να σας ζήσουν και καλούς απογόνους!Όσο για τον μπεμπουλη είναι κούκλος!Πόσο του πάει αυτο το ντύσιμο!Τρελαίνομαι οταν τα βλέπω έτσι ντυμένα! Είναι για πολλά δαγκώματα!:P :P Σιγά μη δε πω για σένα! Είσαι πολύ όμορφη!;)

Δημοσίευση

Να σας ζησουν και να ειναι παντα ευτυχισμενοι... πολυ μου αρεσε το λιτο νυφικο και ο χωρος που εγινε το τραπεζι φαινεται φανταστικος...!:laugh: καλα για το παραγαμπρουδακι δεν εχω να πω τιποτα... κουκλος...!;)

Δημοσίευση

Αναστασία μου... κουκλάκια στην φωτογραφία!! Βέβαι να με συγχωρέσουν οι νεόνυμφοι αλλά την παράσταση την έκλεψε το παραγαμπράκι... που όταν θα ντυθεί γαμπρός.. Θα ναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!! Να σου ζήσει το μωράκι.. στο ξανάπα.. έχω πάθει με την μουρίτσα του!! Τέλειος!! Και γρήγορα να γίνεις και θεία με το καλό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...