Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αύριο θα πάω για ψώνια Θεσσαλονίκη και θέλω να πάρω ένα καλό θήλαστρο γιατί είχα πάρει μια βλακεία απ τα τζάμπο που όποτε το χρησιμοποίησα με χίλια ζόρια έβγαλα 150 ml και απ τα δυο στήθη μία κατέληξα με μελανιές (πολύς πόνος). Γι’ αυτό θέλω να πάρω ένα καλό και όσο γίνετε φυσικά και σε καλή τιμή τι μου προτείνετε και από πού? Εδω που το εψαξα ειδα να λενε τα καλυτερα για το MEDELA SWING. ΑΑΑΑ … θέλω και ένα καλό καθησματάκι αυτοκινήτου επίσης , από 0 έως 18 κιλά τι λέτε?

line_flow1_beg_40_time_1245124800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Δημοσίευση

geia sou vicky...

ego kathismataki exo to britax...kanei kapou 220 e k einai apo 0-18 kila...poli kala...

osos gia to thilastro ena tha se po mi pareis...tis nuk.///pio apaisio de ginete...k polis ponos k de kenie douleia...

ego pira pao eksoteriko omos tis ameda..edo to poulousan 300 k go to pira 120.:ohmy:

k tis medela einai poli kala

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ CHICCO.ΕΓΩ ΓΙΑ 0 - 12 ΚΙΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΕΟ ZENITH (135EYRO) Η ΤΟ PROXIMA (153 EYRO).ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ cHICCO ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ.ΑΥΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ.

Δημοσίευση

EΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ ΜΕDELA TO MINI ELECTRIC ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΕ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΙΖ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ0-13 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΒΓΗΚΕ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ.ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ 55 ΕΥΡΩ.ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑΧΕΙ ΚΑΝΑ 80ΑΡΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΠΑΣ

Δημοσίευση

εγω πηρα απο τα κουκου στο φοινικα το μινι αν θυμαμαι καλα 115 ευρω με διπλη αντλια... κανενας πονος και τελειωνεις στο πι και φι

για καρεκλακι δε ξερω να σου πω γιατι μου εδωσε η αδερφη μου το δικο της απο αμερικη

καλα ψωνια!

Δημοσίευση

vickyargy έγραψε:

Αύριο θα πάω για ψώνια Θεσσαλονίκη και θέλω να πάρω ένα καλό θήλαστρο γιατί είχα πάρει μια βλακεία απ τα τζάμπο που όποτε το χρησιμοποίησα με χίλια ζόρια έβγαλα 150 ml και απ τα δυο στήθη μία κατέληξα με μελανιές (πολύς πόνος). Γι’ αυτό θέλω να πάρω ένα καλό και όσο γίνετε φυσικά και σε καλή τιμή τι μου προτείνετε και από πού? Εδω που το εψαξα ειδα να λενε τα καλυτερα για το MEDELA SWING. ΑΑΑΑ … θέλω και ένα καλό καθησματάκι αυτοκινήτου επίσης , από 0 έως 18 κιλά τι λέτε?

line_flow1_beg_40_time_1245124800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΝΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ! ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 3ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ! ΜΕΤΑ ΤΟ SWING ΤΗΣ MEDELA ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ?
Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

vickyargy έγραψε:

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΝΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ! ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 3ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ! ΜΕΤΑ ΤΟ SWING ΤΗΣ MEDELA ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ?[/quote:c8ukh257]

το θέλω για να έχω 'καβα' για όποτε δε χορταίνει και να του δίνω συμπλήρωμα και κάποιες φορές που θα λείπω να πίνει δικό μου.

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

EΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ ΜΕDELA TO MINI ELECTRIC ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΕ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΙΖ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ0-13 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΒΓΗΚΕ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ.ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ 55 ΕΥΡΩ.ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑΧΕΙ ΚΑΝΑ 80ΑΡΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΠΑΣ

ναι antroula μου θελω!!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ MINI ELECTRIC ΤΗΣ MEDELA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΣΤΟ SITE ΤΗΣ MEDELA ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΑΝΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 1 ΑΝΤΛΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΒΓΑΖΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΦΑΓΗΤΟ.

Δημοσίευση

Εγω αγόρασα το χειροκίνητο της ΜΕΝΤΕΛΑ. Από το ένα στηθος βγαζει σχετικά γρηγορα και απο το άλλο δεν βγαζει σταγόνα. Οπότε το άφησα στην άκρη και αντλώ με το χέρι. Βέβαια έχω να βγαλω γάλα 3 μήνες. Σημερα που έφτιαχνα βαλίτσα πήρα μόνο ένα μπιμπερό μαζί μου και αυτό χωρίς πιπίλα. Πρεπει να παρω καινουρια από 6 μηνων. Είναι άλλη φάση ο θηλασμός...!!!

Όσο για καθισμα αυτοκινήτου, εχω έχω το Maxi Cosi. Από πρακτικής άποψης είναι πολύ καλό. Από ασφάλεια δεν νομιζω ότι είναι το καλύτερο αν δεν εχεις το συστημα isofix. Καλό είναι να μην πάρεις από 0-18. Κάθε ηλικια πρέπει να έχει το δικό της κάθισμα. Το ολα σε ένα δεν είναι απόλυτα ασφαλες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Καλώς σας βρήκα🙂 Τα αποτελέσματα της καμπύλης μου βγήκαν μια χαρά ευτυχώς. Τώρα έχω ξανά γιατρο στις 11 Μαρτίου. Κοριτσάκι περιμένω🩷  Διαβασα λιγο τις προηγούμενες συνομιλίες και είδα ότι μένεις Πελοποννησο. Εγώ είμαι από Αργολίδα!  Τα κορίτσια σου το ηλικίες έχουν; Ανυπομονουν για το αδερφάκι; Όσο για τις δουλειές, μη σκας και ιδιαίτερα. Έγκυος είσαι, και με δύο ακόμα παιδιά. Θα καταλάβουν και να μην είναι το σπίτι στην πένα.  
    • Καλημέρα κορίτσια τι κανετε; @Riaa καλώς ήρθες στην παρέα μας με το καλό το αγοράκι σου 💙 βγήκαν τα αποτελέσματα στην καμπύλη σου ; Εγώ κορίτσια τα νέα μου εδώ σπίτι ο καιρός δεν είναι καλός δεν μπορέσαμε να πάμε καμιά βόλτα να ντύσω και τα κορίτσια  Και έχω να κάνω και τραπέζι αυριο σε ένα ζευγάρι που ζήτησαν να γίνουν νονοί του μπέμπη και δεν είμαι σε φάση καθόλου τώρα με την κοιλιά και τις μικρές στο σπίτι να κάνω ετοιμασίες τώρα καθαριότητα αλλά αφού ζήτησαν να έρθουν δεν μπορώ να το αποφύγω 🫣 εσείς τι κάνετε πως είστε; @Tinasardin8689 να μας στείλεις τα νέα από τον γιατρό ☺️
    • Έλα μου ντε, κι εγώ μια απορία την έχω.. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να προλάβω να συμπληρώσω όσο περισσότερες βδομάδες μπορώ, όσο περισσότερο κάθετε μέσα η μπουμπού τόσο καλύτερο για εκείνη είναι. Βέβαια εγώ δεν αντέχω άλλο την καούρα, και τις ξινήλες, αλλά λίγο έμεινε, μετά θα τρώω ότι θέλω.. 😅
    • Τι καλάαα να σου ζήσει💙💙💙 Γεννηθηκαν τα υδροχοακια μας!! Και ωραία που επέλεξε μόνος του πότε θα βγει😎 τουλάχιστον πρόλαβες τη φωτογράφιση ε; 😄 Αχχχ, σε νιώθω!! Απόλαυσε την κάθε στιγμή!!! 😌😚🥰 Κι εγώ που δεν ήθελα μωρό την έχω αγαπήσει!!!Θέλω να την έχω συνέχεια αγκαλιά κ να την κοιτάω🩷🩷🩷 Το μόνο κακό όταν είναι κ τα άλλα 3 μαζί είναι συνέχεια από πάνω της και τσακώνονται ποιος θα την πάρει αγκαλιά κ ποιος θα την πρωτοχαϊδέψει χαχα ..όταν ειμαστε μόνες μας την απολαμβάνω περισσότερο 😍🥰🤱❤️ Να δούμε @melitiniღ θα είσαι κι εσύ Φεβρουαρίου ή Μαρτίου τελικά🥰
    • @EirinΕυχαριστώ πολύ! Με το καλό το αγοράκι σου! Εύχομαι να μην είναι μεγάλες οι δυσκολίες, να ξεπεραστούν γρήγορα και να απολαύσεις όσο γίνεται την εγκυμοσύνη σου. @Tinasardin8689 καλώς σας βρήκα. Με το καλό και το δικό σου αγοράκι! Δύσκολη πίστα μωρό και νήπιο αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. ( Η δικιά μου βέβαια είναι λίγο μεγαλύτερη) αλλά και πάλι νομίζω θα δυσκολευτεί με τον ερχομό του μωρού γιατί είναι λίγο κολλημένη επάνω μου.Πιστεύω όμως σιγά σιγά θα βρούμε ρυθμούς.      
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...