Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλαστρα -τιμες

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΝΟΣ ΜΠΕΜΠΗ 12 ΗΜΕΡΩΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ...ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ MEDELA.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ?ΤΟ SWING ΑΣ ΠΟΥΜΕ?ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΕΤΣΙ?ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ?ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Ή ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

molly να σου ζήσει το μωράκι σου.:) Μπράβο που θηλάζεις.:cheer: Εγώ έκανα το 4 μωρό μου πριν 2 μήνες. Πριν 6 χρόνια είχα γεννήσει δίδυμα πρόωρα και πολύ μικρά και τα θήλασα μόνο με θηλαστρο (με το Μini electric plus, Medela) για 10 περίπου μήνες. Μετά κουράστηκα και σταμάτησα. Δε σταματάει λοιπόν το γάλα με τη μακροχρόνια χρήση θήλαστρου. Το αντίθετο ενισχύεται η παραγωγή γάλακτος γιατί όσο πιο πολύ γάλα βγάζεις τοσο πιο πολύ έρχεται. Να ξέρεις λοιπόν ότι όταν δίνεις ξένο γάλα μειώνεται η δική σου παραγωγή. Πολύ σωστά λοιπόν σκέφτεσαι να βγάζεις το γάλα σου και να το δίνεις για συμπλήρωμα. Όσο πιο πολλές φορες τη μέρα βγάζεις,τόσο πιο πολύ γάλα θα σου έρχεται μετά από 2-3 μέρες. Αυτό να το κάνεις όσο το μωρό σου μεγαλώνει και ζητάει περισσότερο γάλα για να το βοηθήσεις. Το γάλα να το φυλάς στο ψυγείο το πολύ λένε 24 ώρες (εγώ σου λέω και λιγότερο). Ταιριάζει και με τα μπιμπερό της nyk και μπορείς να πάρεις μερικά μικρά γυάλινα για να βγάζεις πιο συχνά. Με το διπλό που εχω αρκει να κάνεις αντληση για ένα τέταρτο περίπου. Της CHICCO και κάποια άλλα δε βγάζουν το γάλα στις περισσότερες κοπέλες και πονάνε.

Για την τιμή τώρα νομίζω ότι αυτό που σου προτείνω κάνει 120 ευρω και σου το στέλνουν σπίτι σε όποια πόλη και αν εισαι. Τηλεφώνησε να ρωτήσεις μήπως σου λέω παραπάνω. (Πάντως οικονομικά σε σχέση με το ξένο γάλα συμφέρει, και μπορεί να του δίνει και κάποιος άλλος γάλα).

Κεντρικό (Θεσσαλονίκη) : Νάτσινα 25, . Τηλ. & Fax: 2310 316011, 315200

Υποκατάστημα (Αθήνα): Αερ. Παπαναστασίου 6 (κοντά στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο), ώρες 8.00-16.00-Δε-Πα. Τηλ & Fax: 210 74.70.417, 74.85.752 (Νομίζω ότι αυτό είναι το τηλέφωνο αλλά και σε φαρμακείο μπορείς να ζητήσεις να σου το φέρουν)

Κοίτα στη στήλη της κυρίας Παπαδήμα για πιο πολλες πληροφορίες. Έγώ σε συμβου΄λεύω να πάρεις το διπλό γιατί εμένα όταν το χρησιμοποιώ ως μονό δε μου βγάζει εύκολα το γάλα. (Σε άλλες κοπέλες το βγάζει). Σε αυτό το μωρό έκανα επαναγαλακτισμό με αυτό το θήλαστρο και όλα πήγαν καλα.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! Φιλάκια!:kiss: :kiss: :kiss:

• 2 weeks later...

ΑΧ!ΛΟΛΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟ SWING ΤΗΣ MENDELA.ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΩ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΗ) ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ Θ ΑΡΓΗΣΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...