Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το αντράκι σου είναι σκέτη γλύκα. Ειδικά στην φωτο που έιναι με την πετσετούλα είναι.... για φίλημα. Αχ!! Να σας ζήσει , να είναι στην ζωη του γερό και ευτυχισμένο........ άντε να πέρνουμε και εμείς σειρά για νινι!!

:kiss:

Δημοσίευση

αντρουλα.... τι μαγουλακια ζουμερα,τι λαμπερα ματακια...ειναι κουκλος!!!!!!!!!!!;) να σου ζησει να τον δεις οπως επιθυμεις....και επειδη περιμενω κορη (dalia ισως σε προλαβω χι χιχι χι!) θα τα πουμε το Νοεμβριο με το καλο μηπως γινουμε συμπεθερες χα χα χα :P φιλακια στο ζουμπουρλουδικο σου μωρακι!

Δημοσίευση

antroyla να χαιρεσαι τον γιοκα σου, τι παληκαρακι ειναι αυτο; πολυ κουκλος, νομιζω οταν βγει η μπεμπουλα μου και δει φωτο θα τον ερωτευτει θα εχετε ουρα απο νυφες χαχα!!! να του δωσεις ενα φιλακι απο μεναααα

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΩΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ 5820 ΚΑΙ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΝΙΝΙ.

Δημοσίευση

ΑΧ ΗΔΗ ΣΚΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΖΟΥΛΙΞΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΛΥ .ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ

Δημοσίευση

Κάνε κράτει και έρχονται και άλλα. Αν χάζεψες με τα λίγα χαμογελάκια, τί θα κάνεις όταν σε βλέπει και συνειδητά ξεκαρδίζετε? Ή όταν σε πεί "μαμά"? ή ακόμα όταν σε αγκαλιάσει για πρώτη φορά και σε φιλήσει?

Κορίτσιααααααα, ετοιμάστε πάνες για την antroula.

Δημοσίευση

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΛΑΙΓΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΞΑΠΛΑ ΟΡΜΟΝΕΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ.Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΨΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ......ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ.ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΕΣ ΧΟΜΠΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ........ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

Δημοσίευση

Αν είναι έτσι άξιζαν τον κόπο τέτοιες θυσίες. Όσο για τις πάνες, μην ανησυχείς, θα σε στείλω σε μια αποθήκη που τις παίρνω χοντρική για εμένα, τον άντρα μου, και σύντομα και για τον αδελφό μου, μιας και αύριο θα γίνει μπαμπάς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...