Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ (ΦΩΤΟ ΑΝΤΡΟΥΛΑ)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Νομίζω έχει ανέβει το θέμα 2 φορές! Που να απαντήσω;; Θα το κάνω εδώ!! Λοιπόν, για να μικρύνεις μια φώτο πρέπει να έχεις προγραμματάκι! Συνήθως τα microsoft office σου διαθέτουν το picture manager! Επίσης μπορείς εξίσου να τις μικρύνεις και με το πρόγραμμα ζωγραφικής! Έχετε κάποιο πρόγραμμα που βλέπεται τις φωτογραφίες σας;; Με τι στις ανοίγει ο υπολογιστής;

Δημοσίευση

ΑΧΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΟΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ.ΚΑΛΑ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΤΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ:laugh: ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βρε συ Αντρούλα, περιμένω κι αγοράκι!! Θα με κάνεις να βιαστώ άμεσα να κάνω την κόρη να σας τον καπαρώσουμε!! :laugh: :laugh: :laugh:

Όπως σου είπα λοιπόν και στο άλλο θέμα.. είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!! Είναι φοβερή φατσούλα, παμπόνηρη.. και σκανταλιάρικια!! Να σου ζήσει!! Είναι πραγματικά πολύ όμορφος!! Άξιζε η αναμονή για να τον δούμε!! Υγεία πάνω απ'όλα να έχετε.. και να καμαρώνετε πάντα ο ένας τον άλλον!

Δημοσίευση

Αντρουλα μου τι κουκλι ειναι αυτο!!!!Να τον χαιρεστε!!Φτου φτου!Εχει να καψει καρδιες!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΣΥ ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

antroula έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΣΥ ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Αχ να σαι καλά κοπέλα μου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!! Πλησιάζει ο καιρός μας κι εμάς... έχουν αρχίσει κι τα πρώτα σημάδια.. κάποια πονάκια και τέτοια.. και δεν αντέχεται άλλο κι αυτή η ζέστη!! :blink:

Και πάλι ευχαριστώ!!

Δημοσίευση

antroula μου τι να πω? Είναι απλά κούκλος! Γλυκύτατο παιδάκι, με πανέμορφα μάτια και λαχταριστά χειλάκια!

Πωπω.. πρέπει να σας έχει τρελλάνει!

Να τον χαίρεσαι!

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!:woohoo:

ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΦΕΣ!:P

Δημοσίευση

ftoy ftoy ftoy einai panemorfos.na soy zeisi.poli glikas.perimenw kai koritsaki....pote den kseris.na ton xerese kai panta geros.

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!ΤΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΝΑΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.