Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κριμα να μην εχω σκανερ...:( :( :( :( :(

Θα σας εδειχνα ολα τα στολισμενα με μπομπονιερες καλαθια

που εφτιαξαν τα παιδια στον Συλλογο... (τελεια)

Εβγαλα μια φωτο απο το κιν μια σκετη μπομπονιερα... :S :S

0,90 ευρω το τεμαχιο!!

Δημοσίευση

Πολύ όμορφα κορίτσια...

Απλά ήθελα την ευχούλα να σας δείξω...Είναι γραμμένη για το μωρό που βαφτίζεται από τα ίδια τα παιδιά, τυλίγεται ρολό με κορδέλα και είναι το ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ...(μόνο χαρτί) και περισσότερο ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ...

Δημοσίευση

Στέισι στείλε μου αν θέλεις σε π.μ το mail σου και θα σου στείλω...

Αν όχι στο περιγράφω...

Χαρτί με ευχές από τα παιδιά, όπως ανέφερα τυλίγεται σε ρολό με κορδέλα της αρεσκείας σου...

Σε καλάθι μέσα τις μοιράζεις αντί για μπομπονιέρα...

Δημοσίευση

Την ευχουλα εκανα στην βαφτιση του μπομπιρακου μου!!!!

Ηταν ενα χαρτακι ρολο με πρασινες κορδελιτσες και πεταλουδιτσες!!

Και το πιο συγκινητικο το κειμενο...

Να εισαστε ολοι σας καλα και σας ευχαριστω που ηρθατε

μαρτυρες στη βαφτιση μου!

Και εγω με τη σειρα μου εχω να σας πω ενα μικρο μυστικο:

της βαφτισης μου τα γλυκα κουφετα και τα ομορφα τουλια

εγιναν ονειρα και ευχες των παιδιων με συνδρομο Down,

για να στηριξω κι εγω το μικρακη το εργο του Συλλογου Συνρομου Down Ελλαδος.

Για την πραξη μου αυτη που δεν ειναι και σπουδαια, πηρα ευχες

πολλες απ' τα παιδια!

Να λοιπον τι μου ευχηθηκαν τα παιδια με ολη τους την αγαπη:

"Μελισταλαχτη ζωη να εχεις γεματη φως, χαμογελα!

Γλυκες στιγμες και καλοσυνη να σκορπιζεις!

Σαν τα ψηλα βουνα τον ηλιο να αγγιζεις, κι ολα τα αστερια του

ουρανου να γινουν ονειρα σου!"

Δημοσίευση

Κορίτσια χαίρομαι αφάνταστα που το επιλέγετε!!!:laugh: Μπράβο σε όλες σας!!!Τουλάχιστον με μια τέτοια πράξη δεν ''κλαις''τα λεφτά που θα έδινες κάπου αλλού :)

Λενάκι λογικά θα σου στείλουν :kiss:

Δημοσίευση

Φανή μπράβο...:) Δεν είναι ιδιαίτερη;;;:) Ευχαριστούμε...;)

Φανή εγώ ούσα κλασσική με φούξια κορδελίτσα όπως τα γράμματα της ευχούλας, καθώς και τα προσκλητήρια...Μ'ένα λουλουδάκι...

Λενάκι αν τηλ στο σύλλογο, θα επικοινωνήσεις με την Κ.Αγελική και θα σε ενημερώσει πλήρως...Ο γραφίστας θα σου στείλει δείγματα...

ΥΣ.αν ενδιαφέρεσαι άμεσα μπορώ να σου στείλω στο mail σου...

Δημοσίευση

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;;ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ;;ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ;;;ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ,ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ;;

Δημοσίευση

Ανθή μου αν και μιλήσαμε...;) ;) ;)

Τυπικά γράφω...:woohoo:

Σου έχω στείλει νεότερα στο καθιερωμένο μήνυμα...:)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΥΣ.Αθήνα δε γνωρίζω...Μάλλον όχι όμως...Αλλά τα αποστέλλουν...:cheer:

''Κάνε μία Ευχή''...Επίσης αξίζει...Άρρωστα παιδάκια...

Τραγικό...:( :( :(

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια καλά και εγώ εδώ τα ίδια σπίτι με τα κορίτσια αυτό το διάστημα.. σήμερα θα κάνουμε τα γλυκά μας μελομακάρονα κουραμπιέδες .. θα κάνω μια προσπάθεια να μην φάω πολλά 😂 Εμένα η κοιλιά μου πετάχτηκε για τα καλά πλέον ειμαι και στον 5ο μήνα ! βάζετε καμιά κρέμα στην κοιλιά για ραγάδες κορίτσια ; 
    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...