Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.Το Σεπτεμβριο θα κανω την Αυχενικη διαφανεια και το PAPP-A.Γνωριζει καποια απο σας ιατρικα κεντρα η εργαστηρια εδω στην Αθηνα που να ειναι συμβεβλημενα με το δημοσιο;;τη συμμετοχη θα εχω;;:dry: :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένουμε σε λίγες μέρες μια μεγάλη χοριακή! 
    • Α τώρα κατάλαβα! Ουσιαστικά λέει ότι η nipt δεν είναι καθόλου αξιόπιστη για μικροδιαγραφες γονιδίων όπως είναι το cri du chat που ουσιαστικά λείπει ένα μικρό τμήμα του χρωμοσώματος 5 ενώ έχει πολύ μεγάλη αξιοπιστία για ελλείψεις η διπλασιασμους ολόκληρων χρωμοσωμάτων. Οκ, έτσι βγάζει νόημα. Δεν ήξερα τι περιλαμβάνουν τα πακέτα γιατί εγώ εκεί που πήγα δεν τα κατηγοριοποιουσαν έτσι. Ευχαριστώ για το χρόνο σου!
    • Κατά λέξη, θετική προγνωστικη αξία 5% για το Σύνδρομο Prader-Willi,2-5% για το Σύνδρομο Cri-du-chat , κάτι τέτοια.  Ενώ για τα πιο συχνά σύνδρομα ήταν 91% στα περισσότερα. Τοpanorama είχα κάνει.
    • Δηλαδή έγραφε στα αποτελέσματα ότι το ανιχνεύει στο 5-7%; Μου φαίνεται τρελό αυτό το ποσοστό γιατί δεν μπορεί να σταθεί διαγνωστική εξέταση με τέτοια ευαισθησία. Τέλος πάντων, ευχαριστώ!
    • Αχχ βρε κοριτσάκι μου!! Έτσι και εγώ.. Καταρχήν πως είναι τώρα τα μωρά σου; Ελπίζω να ήταν εύκολα περαστικό και για εσάς η ίωση..  Πολύ χαίρομαι που προσαρμόζεται στο σχολείο του!! Αυτό με την ομιλία είναι ένα από τα πολύ θετικά του σχολείου.. βοηθάει πολύ τα μωράκια στην ομιλία και στην κοινωνικοποίηση..! Οι ιώσεις βέβαια είναι...🥴 Φτου φτου φτου ζωή να έχει!! Σούπερ μου ακούγεται εμένα η αγορίνα σας!! Στις καμπύλες πως είναι; Ή εσύ αγχώνεσαι μόνη σου με το βάρος όπως εγώ;! 🤭 Εμείς περάσαμε στα μικρά κομμάτια τώρα.. άλλο άγχος εκεί.. ενώ είχα αναθαρρησει άντε τώρα με τα blueberry ή τον αρακά να την βλέπεις..🥴🫣 ρε συ ο παιδίατρος τι σας λέει όταν τρώει διάφορα αντικείμενα; Μου έφαγε που σας έγραψα μισή σελίδα χαρτόνι από βιβλίο της και ήμουν οριακά να τρέχω νοσοκομείο.. με καθησύχασε η παιδίατρος ότι θα διαλυθεί στο στομάχι της αλλά όσο και να έχει "τρελαίνομαι" κάθε φορά που βάζει διάφορα και τα τρώει..  Ότι έγραψα και στην ΜαρΜαρ για τον αποθηλασμο.. γενικότερα χωρίς άγχος ή πίεση είτε σε εσένα είτε στο μωρό όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Το ζητούμενο για αρχή είναι να περιορίσετε το στήθος=ύπνος και θα είστε και οι δύο καλύτερα!  Έκλαψα!! 🤣🤣 Καρχαριακι κανονικό!! Χαρά στη ψυχραιμία σου!! 😆😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...