Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΣ CTRL+W ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΕΙΝΑΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ

ΑΧ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ

ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ

ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ

Δημοσίευση

Εφούλα μου η μπουμπούκα σου είναι μια κούκλα...Τί ματάκια απίστευτα είναι αυτά...Αλλά και τα μαγουλάκια της είναι για ρούφηγμα...Να τη χαίρεστε και να είναι πάντα γερή η ζουζούνα σας...

Είναι στην ίδια ηλικία με τη δικιά μου φραουλίτσα...Έχουμε και το ίδιο χαλάκι δραστηριοτήτων...;) ;)

Όσο για την κουβέντα, και μενα μια από τα ίδια...Μάλλον είναι κουτσομπόλες οι κοριτσάρες μας...:laugh::laugh: Γλώσσα δε βάζω μέσα όλη μέρα...:P

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

ΘΑΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΩ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΑ

ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΧΑΧΑ:laugh:

ΑΛΛΑ Η ΑΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ Η ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

[file] LOYLOYDAKI1.JPG

ονειροπολει το φρατζολακι μου το γλυκο μωρε :woohoo:

θα με τρελανετε εσεις εδω μεσα

δ σας αγαπαω για να μαθετε μμμμμ:P :laugh:

κ παλι κοριτσαρα μου να σας ζησει η μπουμκουκα σας

γερη να ειναι παντα:woohoo: :woohoo: :laugh:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Εμένα Εφούλα μου μου έχουν φέρει κάτι DVD με τα ζουζούνια και τους Mazoo&The Zoo, ξέρεις αυτά τα παιδικά του ALTER και της τα βάζω για να κάνω τις δουλειές μου...Οπότε και χαζεύει με αυτά και ακούει τραγουδάκια...Σήμερα της τα είχα βάλει το πρωί για να μαζέψω λίγο το σπίτι και σε κάποια φάση την άκουσα να φωνάζει κι αυτή...Προσπαθούσε να τραγουδήσει κι έκανε ουουουουουουουουου και κούναγε χεράκια και ποδαράκια....Εγώ όταν της μιλάω ή γελάει σαν χαζή ή μου απαντάει...Ξέρεις, άουου, ανγκού κλπ...

Αλλά το ότι τους μιλάμε είναι καλό, γιατί θα μιλήσουν πιο γρήγορα έτσι..

Φιλάκια!

Δημοσίευση

οχι μωρε δ ξερω γιατι μετραει μερες το τικερακι

μαλλον θα το διαγραψω για να μην νομιζετε πως ειμαι εγκυουλα

αν κ πολυ θα το ηθελα τεσπα

να σου πω πιο πανω που σου εγραψα

δ σε ειπα παλιο κοριτσαρα καταλαθος μπηκε το "ο" ετσι??????

οχι τπτ αλλο αλλα για να μην παρεξηγηθεις δ θα μιλαγα ετσι

σας φιλωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

εφουλα θελω πολυ να βαλω φωτο αλλα δε μ αφηνει ο daddy μας δεν υπαρχει λογος λεει,φοβαται το διαδικτυο!:laugh:

κ μενα κοριτσια εχει μαλλιασει η γλωσσα μου,οταν δεν της μιλαμε κ μιλαμε με τον αντρα μου,φωναζει κ γκρινιαζει για να της μιλησουμε κ αυτης!Τωρα ειμαστε στη φαση που ολη μερα κανει φωνουλες κ τραγουδαει δυνατα!ολα τα λεφτα!

Αχ! ο θεουλης να εχει ολα τα παιδακια του κοσμου καλα,καθε μερα αυτο ευχομαι,απο τοτε που εγινα μανα

Αληθεια εφουλα που μενεις Σερρες;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...