Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

μεταφορα νεογγενητου με ριλαξ?

Featured Replies

Δημοσίευση

θα μπορουσα να μεταφερω το μωρο απο την κλινηκη με το ειδικο ριλαξ που ειναι για νεογενητα επειδη το εχω ειπα να μην μπω στη διαδικασια να αγορασω καλαθουνα αν κ στο καταστημα που πηρα τα υπολοιπα πραγματα μου την πασαραν ως απαραιτητη την καλαθουνα κ ειναι πανακριβες πανω απο 100ε.αν γνωριζει καποια ας μου απαντησει

Δημοσίευση

Αν δε χρειάζεσαι καλαθούνα για τις πρώτες μέρες που θα κοιμάται στο δωμάτιό σας,μη πάρεις μόνο για τη μεταφορά,άστους να λένε!!Μετέφερέ το στο ριλάξ..Είναι μεγάλη η απόσταση κλινική-σπίτι?Γιατί εμάς ήταν 5 λεπτά κ την είχα αγκαλίτσα..

Δημοσίευση

Βασικά δεν ξέρω κατά πόσο βολικό και ασφαλές είναι το ριλάξ. Το δικό μας όταν το κρατάω από τα χερούλια γέρνει αρκετά και φοβόμουν να έχω μέσα το μωρό. Εμάς δε μας άφηναν κιόλας από την κλινική να φύγουμε με το μωρό στα χέρια. Δε θα πάρεις καθισματάκι για το αυτοκίνητο? Και εκεί μπορείς να το μεταφέρεις.

Δημοσίευση

seb καλημερα!Η αποψη πανω σε καποια θεματα ειναι υποκειμενική. Ωστόσο εγω δεν αγορασα καλαθουνα. Πηρα απο την συνυφαδα μου που ειχε γεννησει λιγες μερες πριν απο μενα, μονο και μονο για να μεταφέρω το παιδι στο σπιτι. Παρ ολο που ειχα το περιθώριο να την κρατήσω δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου. ειχα το ρηλαξ για να τον εχω οταν ειμαι στο σαλονι και την κούνια του για να κοιμάται. Κοίτα αν ειχα λεφτα δεν ξερω, μπορει να τα ειχα παρει και ολα. Αλλα λογω στενότητας το θεώρησα περιττό έξοδο. Παιζει ρολο και πως ειναι το σπιτι σου. Εμενα για παράδειγμα ειναι δυο δωματια. Το μωρο ηταν στο υπνοδωμάτιό μας οποτε τον ειχα ηδη μαζι μου. Σίγουρα θα χρειαστείς κατι απο τα τρια καλαθούνα, λίκνο, ρηλαξ. Εξαρτάται απο τη χρήση που θέλεις να κάνεις. πιστεύω και με βάση αυτο γίνεται και η επιλογή.

Δημοσίευση

Πανω απο ολα η ασφαλεια του βρεφους. Ακομα και η καλαθουνα δεν ειναι ασφαλης για μετακινηση με αυτοκινητο. Μονο το καθισματακι του αυτοκινητου. Αν δεν εχετε αυτοκινητο, τότε μπορεις απλά να παρεις το παιδι σου στα χερια σου. Δεν εχει διαφορα απο το να το εχεις στο ριλαξ.

Δημοσίευση

Καθισματάκι ή πορτ μπεμπέ έχεις;;;

Τότε είσαι ΟΚ!

Πάντως αντί για ριλάξ, καλύτερα αγκαλιά...

Έχει και καλαθούνες πιο οικονομικές...

Με το καλό να υποδεχτείς το μωρό σου!

Δημοσίευση

Εμεις θα μεταφερουμε το μωρο μας απο την κλινικη στο σπιτι στο καθισματακι αυτοκινητου. Αν και εχω παρει καλαθουνα δεν τη θεωρω ασφαλες για μεταφορα του μωρου ιδιως με το αυτοκινητο. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.