Μετάβαση σε περιεχόμενο

μεταφορα νεογγενητου με ριλαξ?


Recommended Posts

θα μπορουσα να μεταφερω το μωρο απο την κλινηκη με το ειδικο ριλαξ που ειναι για νεογενητα επειδη το εχω ειπα να μην μπω στη διαδικασια να αγορασω καλαθουνα αν κ στο καταστημα που πηρα τα υπολοιπα πραγματα μου την πασαραν ως απαραιτητη την καλαθουνα κ ειναι πανακριβες πανω απο 100ε.αν γνωριζει καποια ας μου απαντησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν δε χρειάζεσαι καλαθούνα για τις πρώτες μέρες που θα κοιμάται στο δωμάτιό σας,μη πάρεις μόνο για τη μεταφορά,άστους να λένε!!Μετέφερέ το στο ριλάξ..Είναι μεγάλη η απόσταση κλινική-σπίτι?Γιατί εμάς ήταν 5 λεπτά κ την είχα αγκαλίτσα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικά δεν ξέρω κατά πόσο βολικό και ασφαλές είναι το ριλάξ. Το δικό μας όταν το κρατάω από τα χερούλια γέρνει αρκετά και φοβόμουν να έχω μέσα το μωρό. Εμάς δε μας άφηναν κιόλας από την κλινική να φύγουμε με το μωρό στα χέρια. Δε θα πάρεις καθισματάκι για το αυτοκίνητο? Και εκεί μπορείς να το μεταφέρεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

seb καλημερα!Η αποψη πανω σε καποια θεματα ειναι υποκειμενική. Ωστόσο εγω δεν αγορασα καλαθουνα. Πηρα απο την συνυφαδα μου που ειχε γεννησει λιγες μερες πριν απο μενα, μονο και μονο για να μεταφέρω το παιδι στο σπιτι. Παρ ολο που ειχα το περιθώριο να την κρατήσω δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου. ειχα το ρηλαξ για να τον εχω οταν ειμαι στο σαλονι και την κούνια του για να κοιμάται. Κοίτα αν ειχα λεφτα δεν ξερω, μπορει να τα ειχα παρει και ολα. Αλλα λογω στενότητας το θεώρησα περιττό έξοδο. Παιζει ρολο και πως ειναι το σπιτι σου. Εμενα για παράδειγμα ειναι δυο δωματια. Το μωρο ηταν στο υπνοδωμάτιό μας οποτε τον ειχα ηδη μαζι μου. Σίγουρα θα χρειαστείς κατι απο τα τρια καλαθούνα, λίκνο, ρηλαξ. Εξαρτάται απο τη χρήση που θέλεις να κάνεις. πιστεύω και με βάση αυτο γίνεται και η επιλογή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πανω απο ολα η ασφαλεια του βρεφους. Ακομα και η καλαθουνα δεν ειναι ασφαλης για μετακινηση με αυτοκινητο. Μονο το καθισματακι του αυτοκινητου. Αν δεν εχετε αυτοκινητο, τότε μπορεις απλά να παρεις το παιδι σου στα χερια σου. Δεν εχει διαφορα απο το να το εχεις στο ριλαξ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καθισματάκι ή πορτ μπεμπέ έχεις;;;

Τότε είσαι ΟΚ!

Πάντως αντί για ριλάξ, καλύτερα αγκαλιά...

Έχει και καλαθούνες πιο οικονομικές...

Με το καλό να υποδεχτείς το μωρό σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις θα μεταφερουμε το μωρο μας απο την κλινικη στο σπιτι στο καθισματακι αυτοκινητου. Αν και εχω παρει καλαθουνα δεν τη θεωρω ασφαλες για μεταφορα του μωρου ιδιως με το αυτοκινητο. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...