Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ...

ΚΕΛΥ

Recommended Posts

λοιπον φιλεναδιτσες μου,θελω να σα κανω καποιες ερωτησουλες και αν γνωριζετε να μου απαντησετε.καταρχας οταν ειμαστε στη μερα της ωορηξιας μας ποια ειναι η θερμοκρασια του σωματος και αν γινει συλληψη αυτη μεταβαλλεται;επειτα,κατα τη διαρκεια τη εμφυτευσης σε περιπτωση συλληψης μπορει να εχουμε πονους στην κοιλια και διαφανη υγρα η αυτο ειναι συμπτωμα μονο τη ωορηξισς;εαν τωρα κατα τη διαρκεια πιθανης συλληψης την οποια και φυσικα δεν γνωριζουμε κανουμε σεξ υπαρχει περιπτωση να επηρεαστει αρνητικα η διαδικασια;ευχαριστω πολυ και συγνωμη που σας ζαλισα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΕΛΥ ΜΟΥ,ΑΓΧΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΡΙΖΩ ΟΛΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ,ΣΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ 0,2-Ο,4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ.ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΨΗΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 37.1-37.2 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 16 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

η θερμοκρασία αυξάνεται την ημέρα μετά την ημέρα της ωορρηξίας.

Δηλαδή η ωορ. πραγματοποιείται την τελευταία μέρα των χαμηλών θερμοκρασιών. Την 7-10 DPO= days past ovulation = μέρες μετά την οωρ, μπορεί να πέσει για μια μέρα και την επόμενη να ξαναανέβει. Αυτό είναι το λεγόμενο implantation dip. Αν γίνει αυτό είμαστε σε πολύ καλό δρόμο :) και φυσικά δε σημαίνει ότι αν δε δεις impl.dip δεν είσαι έγκυος :)

τις ημέρες μετά πρέπει η θερμοκρασία να είναι υψηλή (πάνω από 37) και να μην πέφτει. Αν είναι ΠΟΛΥ υψηλή, πχ 37.8 μάλλον είσαι έγκυος.

Από ότι λένε τα site που έχω διαβάσει, το σεξ δεν μπορεί να επηρεάσει την εγκυμοσύνη (αν δεν υπάρχει πρόβλημα) όποτε και αν γίνεται, από την πρώτη μέρα της σύλληψης, μέχρι και την ώρα του τοκετού

ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Αν θέλεις να διαβάσεις, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει το σάιτ του fertilityfriend.com

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας!εγω σημερα ειμαι στην 17η μερα του κυκλου μου αν μετραει και η πρωτη μερα περιοδου η αν δεν μετραει στην 16η.ωορηξια δεν ξερω καθολου ποτε εχω δεν εχω κανει ποτε τεστ(γι αυτο και αγχωνομαι τοσο)απο χθες που εβαλα θερμομετρο εχω ολο 37.αυτο λοιπον λεει κατι;γιατι ψιλομπερδευτηκα.

νανα μου αυτο που λες οτι η θερμοκρασια παραμενει υψηλη μεχρι να ερθει η περιοδος με μπερδευει.δηλαδη εισαι δεν εισαι εγκυος;;

ΚΕΛΥ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΒΑΒΥCENTER.COM,EINAI FANTASTIKO SITE.

SORRY ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.

ΚΕΛΥ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ(ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ)

ΚΕΛΥ, απ' όσα έχω διαβάσει, κατά την εμφύτευση μπορεί να υπάρξει πόνος ή ακόμα και κάποιες σταγόνες αίμα.

Όσο για τη θερμοκρασία, ρώτησα γιατρό και μου είπε ότι τα δέκατα μπορούν να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, αλλά όχι πάντα.

Σίγουρα, όμως, το άγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας. Είναι όπως όταν θέλεις να κοιμηθείς πάρα πολύ. Αποκλείεται να σε πάρει ο ύπνος!!!

Κέλυ μου, εγώ θα σου έλεγα να σταματήσεις να μετράς θερμοκρασίες κλπ. και να μην το έχεις μόνιμο άγχος.Όλα έρχονται στην ώρα τους και δε μπορούμε να κανονίσουμε εμείς το πότε δυστυχώς...να έχεις απλώς στο μυαλό σου πως θα έρθει κάποια στιγμή και να σκέφτεσαι πως είναι θέμα χρόνου.Συνέχιζε τη ζωή σου κανονικά,μην αγχώνεσαι ούτε για θερμοκρασία σώματος,ούτε για το αν έρθεις σε επαφή με τον άντρα σου σε περίπτωση που είσαι έγκυος χωρίς να το ξέρεις κλπ. Η φύση τα έχει προβλέψει όλα και ο Θεούλης ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σου στείλει το μωράκι...να είσαι αισιόδοξη.

δεν το θελω βρε κοριτσια μου που αγωνιω τοσο πολυ!ολολεω δεν θα αγχωθω κι ολο το στομαχι μου σφιγγεται.σας ευχαριστω παρα παρα πολυ ομως για τις απαντησεις σας!

Προσπάθησε να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Ασχολήσου με κάτι, με τη δουλειά σου, με το σπίτι σου, με κανένα χόμπι, πήγαινε βόλτες, κάνε μπάνια, αφού μένεις και σε νησί. Άμα το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου, θα αγχώνεσαι και το άγχος είπαμε λειτουργεί ανασταλτικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...