Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!!!

ΕΙΜΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΊΣ ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΜΟΥΣ ΜΑΣ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΝΙΩΣΕ ΚΑΜΙΑ?

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ?ΕΝΝΟΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ>? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!@@@@@!!!!!

Δημοσίευση

Γλυκερία καλωσόρισες!

Οχι μόνο δεν θα έπρεπε να ανησυχείς αλλά να χαίρεσαι κιόλας γιατι αυτά τα πονάκια είναι απόλυτα φυσιολογικά!

Είμαι η Κων/να,έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 14 μηνών και περιμένω το δεύτερο μωράκι μου με πιθανή ημερομηνία τοκετού 15/2/10 ;)

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες Γλυκερία κι από μένα! Να έχεις μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη εύχομαι!! Εγώ είμαι η Έλενα κατά mammyland η dallia.. 27 χρόνων και περιμένω να γεννηθεί ο μπεμπάκος μου μέχρι τις 31 Ιουλίου! Θα χαρώ να τα λέμε!

Όσον'αφορά το γιατρό σου! Έκανες χοριακή; Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος; Ρωτάω γιατί ναι μεν το τεστ δείχνει θετικό αλλά πολλές φορές ο σάκος δεν φαίνεται αν είναι πολύ αρχή! Ίσως γι'αυτό να σου έκλεισε τόσο αργά! Να υπολόγισε ώστε ν'ακούσεται και την καρδούλα! Εγώ είχα πάει στην 7η εβδομάδα στον γιατρό! Είχα τελευταία περίοδο 30 Οκτωβρίου, έμαθα ότι είμαι έγκυος 8 Δεκεμβρίου, λόγω μεγάλου κύκλου έπρεπε να περιμένω 40 μέρες για να κάνω τεστάκι, και επισκέφτηκα τον γιατρό 15 Δεκεμβρίου! Και τα είδαμε όλα! Ένα μικρό σακουλάκι, μια μικρή γραμμούλα όπου ήταν το μωράκι μας.. κι ακούσαμε και την υπέροχη καρδούλα του.. Χαζομαμά ε;; :laugh: Ανυπομονώ πλέον να γεννήσω.. και να τον σφίξω στην αγκαλίτσα μου!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκι μας!!

Είμαι η Κωνσταντίνα,είμαι 26 χρονών κ έχω μια μπουμπού 17 ημερών!!Ότι κ αν χρειαστείς θα χαρώ ιδιαίτερα αν μπορώ να βοηθάω-απο τη δική μου μικρή εμπειρία τουλάχιστον!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι,κ εγώ εκτός απο τους πόνους περιόδου μέχρι να κλείσω τον 3ο μήνα είχα και καφετιά υγρά-οπότε μην ανησυχήσεις οτιδήποτε κ αν αντικρίσεις..!!

Ο γιατρός σου δεν σε είδε καθόλου δηλαδή?

'Οχι οτι είναι κ πολύ μακριά η 4η Αυγούστου δηλαδή,πιο πολύ για να δείτε οτι είναι όλα οκ κ να χαλαρώσεις εσύ..

Να πάνε όλα τέλεια σου εύχομαι κ βέβαια να το απολαύσεις..

Φιλάκια

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!! ΕΙΜΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 1+ ΜΗΝΩΝ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΟΟΤΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Δημοσίευση

καλωσ ηρθεσ γλυκερια στην ομορφη παρεα :)

να εχεισ μια τελεια εγυμοσυνη και ενα υγιεστατο μπεμπακι!!

ειμαι η ευη 28 χρονων και η κωνσταντια μου ειναι 14 μηνων!!

απο που εισαι κοριτσακι;;;

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 26.ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΟΙΟΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΗΣ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

Δημοσίευση

Gia soy Glykeria kai apo mena kai kalws sas vrika! kainouria kai'gw! στισ 23/06 ειχα την τελευταια μου περιοδο, εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης απο το φαρμακειο οπου εδειξαν και τα 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ! η καθυστερηση συνεχισε μεχρι που εκανα αιματολογικη, και εδειξε πως ειμαι εγκυος!!! πηγα στον γιατρο, ειμαι 4 βδομαδων τωρα, εκανα και αλλες αναλυσεις που ζητησε ο γιατρος, ολα, οκ. τα ελαφρια πονακια ειναι φυσιολογικα!

Δημοσίευση
:) Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη να εισαι χαρουμενη και θετικη!!!θα τα λεμε εδω στο ωραιο παρεακι που η μια βοηθαει την αλλη στις τρελοαποριες μας;) Να σου πω παντως πως και εμενα ο γιατρος ειπε να με δει αρκετες μερες αργοτερα και οταν πηγα φαινοταν το φασολακι μου και ακουσα την καρδουλα της(περιτο να πω οτι βουρκωσα εκεινη την στιγμη και νομισα οτι ειχα σταματησει να αναπνεω...)
Δημοσίευση

Γλυκερία μου καλημέρα κι από μένα!

Εγώ είμαι η Δήμητρα,24 ετών και wannabe μανούλα.Προσπαθώ ένα χρόνο χωρίς αποτέλεσμα -πέρα από μια βιοχημική τον Απρίλη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη σου!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΝΟΥΛΑ (ΜΑΜΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ), 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 22 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...