Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 371
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

SPIRGEO ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ.

Δημοσίευση

SPIRGEO ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΥΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ?ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΥΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ?ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Koritsia geia sas!!!egw eimai peripou 6 mhnwn , prwth fora egkyos kai exw hdh parei 9 kila.De mporw na pw oti trww yperbolika kai twra teleutaia arxisa na perpataw ...elpizw na parw mexri to telos synolika oxi panw apo 15 kila.Tha ta kataferw lete?ekeino poy me fobizei ( ektos ton toketo bebaia) einai oi gnwstes ragades...den exw kanei oyte mia pros to paron par olo pou exw megalh koilia.Pisteuw oti ana katafereis na mhn xalaseis to derma sou meta...th genna me poly h ligh prospatheia ta xaneis ta kila...oi ragades p anta menoun....

Δημοσίευση

Koritsia geia sas!!!egw eimai peripou 6 mhnwn , prwth fora egkyos kai exw hdh parei 9 kila.De mporw na pw oti trww yperbolika kai twra teleutaia arxisa na perpataw ...elpizw na parw mexri to telos synolika oxi panw apo 15 kila.Tha ta kataferw lete?ekeino poy me fobizei ( ektos ton toketo bebaia) einai oi gnwstes ragades...den exw kanei oyte mia pros to paron par olo pou exw megalh koilia.Pisteuw oti ana katafereis na mhn xalaseis to derma sou meta...th genna me poly h ligh prospatheia ta xaneis ta kila...oi ragades p anta menoun....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κι εγώ είμαι 7μισι μηνών και έχω πάρει 10 ολόκληρα κιλά ...:ohmy:

μέχρι τον 5ο μήνα το έλεγχα μια χαρά, ήμουν στο κιλό τον μήνα όπως λένε και οι γιατροί.

Μετά ξέφυγα. :(

Βέβαια, λένε ότι απο δω και μπρος το μωράκι παίρνει πιο πολύ βάρος, και γενικώς αυξάνεται και η όρεξη.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.

Το παλεύω, αλλά δεν τα πολυκαταφέρνω.Κι έτσι ενδίδω. :dry:

Για να προκαλέσει ταχυκαρδία η σοκολάτα στο μωράκι, φαντάζομαι ότι πρέπει να φας ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ, κάνα κουβά ας πούμε. Αφού η περιεκτικότητά της σε καφείνη δεν είναι τόσο μεγάλη.

ίσα-ίσα που διάβασα το παρακάτω ::laugh:

• Έμβρυο και σοκολάτα

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η σοκολάτα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χαλαρώνει το έμβρυο και του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας που διαρκεί μέχρι τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι έγκυες που έτρωγαν σοκολάτα, είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν γελαστά, χαρούμενα μωρά, που δεν έδειχναν φόβο και ηρεμούσαν εύκολα.

εντάξει δεν σημαίνει αυτό να πλουτίσουμε τον Παυλίδη, αλλά μια σοκολατίτσα στο τόσο δεν πειράζει. ή καλύτερα μισή...

Ας αποφύγουμε τα τηγανητά,σάλτσες ψωμιά και καυτερά, και γενικά... όλα με μέτρο.

Δημοσίευση

κι εγώ είμαι 7μισι μηνών και έχω πάρει 10 ολόκληρα κιλά ...:ohmy:

μέχρι τον 5ο μήνα το έλεγχα μια χαρά, ήμουν στο κιλό τον μήνα όπως λένε και οι γιατροί.

Μετά ξέφυγα. :(

Βέβαια, λένε ότι απο δω και μπρος το μωράκι παίρνει πιο πολύ βάρος, και γενικώς αυξάνεται και η όρεξη.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.

Το παλεύω, αλλά δεν τα πολυκαταφέρνω.Κι έτσι ενδίδω. :dry:

Για να προκαλέσει ταχυκαρδία η σοκολάτα στο μωράκι, φαντάζομαι ότι πρέπει να φας ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ, κάνα κουβά ας πούμε. Αφού η περιεκτικότητά της σε καφείνη δεν είναι τόσο μεγάλη.

ίσα-ίσα που διάβασα το παρακάτω ::laugh:

• Έμβρυο και σοκολάτα

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η σοκολάτα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χαλαρώνει το έμβρυο και του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας που διαρκεί μέχρι τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι έγκυες που έτρωγαν σοκολάτα, είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν γελαστά, χαρούμενα μωρά, που δεν έδειχναν φόβο και ηρεμούσαν εύκολα.

εντάξει δεν σημαίνει αυτό να πλουτίσουμε τον Παυλίδη, αλλά μια σοκολατίτσα στο τόσο δεν πειράζει. ή καλύτερα μισή...

Ας αποφύγουμε τα τηγανητά,σάλτσες ψωμιά και καυτερά, και γενικά... όλα με μέτρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είστε τυχερές κορίτσια γτ κ εγώ σε ιδιωτικό στη Πάτρα γεννάω κ θέλουν όλη τη προίκα..ενώ όλα τα ιδιωτικά Αθήνα κ Θεσσαλονίκη μόνο τα ρούχα εξόδου.. εμένα μέχρι κ πετσέτες για να κάνω μπάνιο 🤣🤣🤣 ευτυχώς σεντόνια έχουν χαχαχα 
    • Αντε φτάνεις σιγά σιγά στο τέρμα τι ωραία με το καλό ο μπέμπης να τον πάρεις στην αγκαλιά σου !  εσυ είχες διαφορετικά συμπτώματα η μια εγκυμοσύνη με την άλλη ;  μπράβο που πάτε για vback μην το σκέφτεσαι εσύ θα κάνεις την προσπάθεια και όπως σας βγει.. εύχομαι να έχεις μια όμορφη γέννα ☺️ ο παιδικός είναι ένα θέμα αλλά και εγώ όταν με το καλό φτάσω να γεννάω σίγουρα θα την σταματήσω ένα μήνα πιο πριν και μετά !  εγώ σκέφτομαι μήπως την σταματήσω και μέσα στο χειμώνα για ένα διάστημα αν υπάρχουν πολλές ιώσεις δεν μπορώ να είμαστε όλοι άρρωστοι με δύο παιδεία και εγώ έγκυος … βλέποντας και κάνοντας..
    • Αχ μωρέ μου τα μικράκια τι καλός μεγάλος αδερφουλης ❤️❤️ Εντάξει υπομονή όλοι και αγάπη και όλα θα γίνουν, μόνο αυτό μετράει και τώρα θα πολλαπλασιαστεί κιόλας! Κι Εμένα ο άντρας μου παίρνει άδεια ένα μήνα το πολύ αλλά τώρα θα έρθει και η πεθερά μου για τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο και σε συνδιασμό με τη μαμα μου που θα πάρει άδεια θα κρατάνε τα μικρά γιατί είναι και τρία πλέον και δύσκολα τα κρατάει μια γιαγιά.  Εσύ είσαι Θεσσαλονίκη μου έχεις πει Ε; Εγώ Αθήνα στο Ρέα γεννάω, όντως δεν θέλει πολλά πολλά αλλα δεν ήξερα μήπως λόγω του ότι είναι δύο θέλει κάτι έξτρα πέρα από δύο φορμακια για έξω αντί για ένα. Φαντάζομαι θα μας πουν κιόλας από εκεί. Άντε κορίτσι μου με το καλό και με έναν πόνο να αναρρώσεις αμέσως και να χαρείς τα παιδάκια σου❤️❤️❤️
    • Τις ιώσεις φοβάμαι ρε γμτ. Μην κολλήσουμε τίποτα πριν γεννήσω... Κυρίως το κοξάκι που λένε ότι είναι πάλι στην γύρα αυτές τις μέρες 😕 Πάει και πρώτη φορά παιδικό,. οπότε περιμένω να κολλήσει τα πάντα. Μέχρι στιγμής έχουμε κολλήσει κάτι με φαρυγγίτιδα. Τώρα είμαστε οκ, αλλά έχουμε όλοι ακόμα μυξες και λίγο λαιμό 😅 Ελπίζω μέχρι να μπω στον μήνα μου να την βγάλουμε καθαροί και μετά ελπίζω να την παλέψω 😅  Πώς είσαι εσύ;;; Μπήκες στο μήνα σου είδα;
    • Θα την σταματήσεις ρε θηρίο τόσο νωρίς;; Μπράβο!!! Εγώ πάλι θα τα στείλω μέχρι τελικής πτώσεως🤣🤣🤣 Λίγη υπομονή να ξεκινήσει η άδεια σου να ξεκουραστείς λιγο. Κ γω στο τέλος τα είχα παίξει με δουλειά κ παιδιά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...