Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Η δικη μου εμπειρια πανω στο θεμα ειναι οταν ειχα μεινει εγκυος ξεκινησα να μετραω χωριακες δυο μερες πριν την καθυστερηση,αφου ειχα κανει σπερματεγχυση και τις μετρουσα καθε 2 μερες.Η 1η ηταν 120,η 2η 220,η 3η 460 ,την ιδια μερα ειδα λιγα καφεκοκκινα υγρα,μετα απο 2 μερες ξαναμετραω την χοριακη ηταν 520 ,οποτε μου ηρθε σχεδον κακονικα η περιοδος.Ημουν 3 εβδομαδων ακριβως.Γενικα η χοριακη πρεπει να ανεβαινει τουλαχιστον 60% καθε 2 μερες.

α,και για κατι που εγραψε καποια κοπελ απριν στο φορουμ,χοριακη 600 δεν αντιστοιχει σε 6 εβδομαδων κυηση.Πανω απο 2,500 ειναι 6 εβδομαδων

Δημοσίευση

Kοριτσάκι μου τι κάνεις? Έκανες την χοριακή? Γιατί δεν μας έχεις πει κάτι ακόμα? Πραγματικά και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια αγωνιούμε για σένα.

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!

Φιλιά

Δημοσίευση

BRE koritsia na rwtisw....giati kanete xwriaki???????????????????????????????egw kai stin 1 egkimosini mou eixa kathisterisi..pira test,,,thetiko...piga ston giatro eide to sporaki mou...ela se 2 bdomades mou eipe...piga...akousame kai kardoula kai ola teleia.........

eseis giati treleneste me tis xwriakes???????panta ithela na to rwtisw

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

BRE koritsia na rwtisw....giati kanete xwriaki???????????????????????????????egw kai stin 1 egkimosini mou eixa kathisterisi..pira test,,,thetiko...piga ston giatro eide to sporaki mou...ela se 2 bdomades mou eipe...piga...akousame kai kardoula kai ola teleia.........

eseis giati treleneste me tis xwriakes???????panta ithela na to rwtisw

ευχομαι ολα τα πραγματα στην ζωη σου να ερχονται ευκολα και με τοση ηρεμια, αλλα αν ειχες κανει σπερματεγχυση οπως εγω θα ειχες συνταγη γιατρου για την Β χοριακη και θα επερνες χαπια και θα επρεπε να ξερεις νωρις αν πρεπει να τα συνεχισεις η τα περνεις τσαμπα και βερεσε. Τουλαχιστον εγω ετσι το εζησα το θεμα.

Δημοσίευση

καιι εγώ για να λύσω απορίες θα πω πως υπάρχει περίπτωση στο γιατρό να μην δεις αμέσως σάκο..

κ τότε ψάχνεις με χοριακές, ή είναι ακόμα νωρίς κ η χοριακή ανεβαίνει στο διπλό κάθε δεύτερη μέρα ή κάτι κακό συμβαίνει πχ, αποβολή, εξωμύτρια κύηση κ η χοριακή δεν ανεβαίνει φυσιολογικά.

από παλία εμπειρία το λέω κ εγώ ,δυστυχώς...

μερικές φορές δεν τρελενόμαστε από μόνες μας αλλά.....

Δημοσίευση

gilie έγραψε:

jovanna έγραψε:

ευχομαι ολα τα πραγματα στην ζωη σου να ερχονται ευκολα και με τοση ηρεμια, αλλα αν ειχες κανει σπερματεγχυση οπως εγω θα ειχες συνταγη γιατρου για την Β χοριακη και θα επερνες χαπια και θα επρεπε να ξερεις νωρις αν πρεπει να τα συνεχισεις η τα περνεις τσαμπα και βερεσε. Τουλαχιστον εγω ετσι το εζησα το θεμα.[/quote:1whnstpl]

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΠΑΚΟΝΟΜΟΥΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Ο υπέρηχος πότε δείχνει; Από τις πρώτες βδομάδες ή αργότερα; Όσο για την αξιοπιστία των τεστ, ας μην το συζητήσω...

το ποτε θα δεις σακο εξαρταται και απο το ποσο καλος ειναι ο υπερηχος του γιατρου. Καποιοι γιατροι κανουν ενδοκολπικο υπερηχο αλλοι δε το προτειμουν, εγω εκανα εξωτερικο υπερηχο και ειδα σακο στην 7η εβδομαδα κυησης μετα μεσολαβισε το Πασχα και ακουσα πλεον καρδουλα στην 9η. Παντως εχω την αισθηση οτι ολα αυτα δεν ειναι κανονας, διαφερουν κατα περιπτωση, αλλωστε εγω λογω σπερματεγχυσης ειχα νωρις οωθηλακιορηξια.

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου τί κάνεις? Μπορεί να μην γνωριζόμαστε αλλά από ότι βλέπεις όλες έχουμε την έννοια σου και την αγωνία σου να πάνε όλα καλά.

Περιμένουμε νέα σου όποτε μπορείς.

Φιλιά πολλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @melitiniღ να κάνετε αυτό που νιώθετε και θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερο! Δεν έχει πρέπει και δεν πρέπει σε αυτα. Εμάς να φανταστείς μόνο μια φίλη μου ξερει ότι προσπαθούμε για παιδί και οι εργοδότες μου γιατί ήθελα να πάρω τις άδειες.  Όλα να πάνε καλά! Θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τα νέα σου!   @Sia A πώς πήγε ο υπέρηχος; 
    • Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...