Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΡΩΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ,ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ?

ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ?

ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΥΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ?

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ?

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΝ?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ:)

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΜΑ

ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΥΚΥΣΤΗΚΩΝ

ΟΩΘΗΚΩΝ.........ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ

ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ(ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ)

ΕΙΜΟΥΝ 6ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΗ

ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ.....

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ

(ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ).

ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ

ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΚ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ).ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ........

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΑ:S

Δημοσίευση

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ έχεις δίκιο.Και τελικά τι αξίζει σε αυτή τη ζωή;Τι μένει και τι χάνετε;Για τι προσπαθούμε άδικα και ανώφελα;

Σίγουρα ένα παιδί με ευτυχισμένα παιδικά χρόνια και όμορφες αναμνήσεις αξίζει περισσότερο απο ένα σπίτι,ένα καλό αυτοκίνητο και μια καλή δουλειά ;)

Καλό σας βράδυ!

Δημοσίευση

Όπως τα γράφεις...Για όλους έχει ο Θεός...Βασικά υγεία...

Αυτός γνωρίζει καλύτερα πότε είνα η κατάλληλη χρονική στιγμή...Και μάλιστα το εκτιμάμε και περισσότερο...Και έπειτα συνειδητοποιούμε ότι έτσι ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Ο Θεός αγαπά τόσο πολύ το δημιούργημά του ώστε πάντοτε φέρει μπροστά του τις πιο ορθές επιλογές...Αρκεί να έχει μάτια να τις νοήσει...

Σε ακόμη καλύτερα εύχομαι...

Δημοσίευση

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ έχεις απόλυτο δίκιο, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Για όλους έχει ο Θεός και Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από εμάς τί θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους...

Όποτε ακούσω το "Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει", χαμογελώ και σκέφτομαι πόσο σωστό είναι... :)

Από την άλλη, δεν είναι κακό να έχουμε στόχους, να κυνηγάμε τα όνειρά μας, να ελπίζουμε, να σχεδιάζουμε, να καταφέρνουμε!!! Απλά πολλές φορές παίρνουμε λάθος δρόμο και τα γεγονότα της ζωής μας επαναφέρουν στη σωστή πορεία.

Διάβασα από κάποια κοπέλα, πριν μήνες σε ένα άλλο θέμα, πως ο Θεός δίνει στον καθέναν από εμάς αυτά που μπορεί να αντέξει. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά της όμως αυτό που έγραψε μου έχει μείνει στο μυαλό. Συμφωνώ απόλυτα!

Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από εμάς κι όσο περισσότερες πόρτες ανοίγουμε στη ζωή μας για Εκείνον τόσο περισσότερο θα κατανοούμε ποιο είναι τελικά το πραγματικό νόημα της ζωής!!!

Τα φιλιά μου!

:kiss:

Δημοσίευση

Έχετε απόλυτο δίκιο ρε κορίτσια.

Εγώ πριν 2 χρόνια περίπου είχα δώσει εξετάσεις για μια πολύ καλή θέση. Φυσικά, το όλο σκηνικό ήταν στημένο, και το άτομο που θα έπαιρνε τη θέση, το γνώριζαν εκ των προτέρων, και δεν ήμουν εγώ. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Χτες, όμως, μου είπαν ότι η κοπέλα που μου έφαγε τη θέση απολύθηκε, γιατί ο υπεύθυνος είναι πολύ προβληματικό άτομο, κι αποφάσισε ότι αυτή δεν του κάνει. Φυσικά αυτή δε χάνει τη θέση, γιατί είναι μόνιμη, και θα πάει σε άλλο πόστο στον συγκεκριμένο οργανισμό, αλλά εντελώς άσχετο με την αρχική θέση (από τα σαλόνια στα αλώνια ένα πράμα). Τώρα η θέση θα προκηρυχθεί και πάλι, αλλά ο Θεός με φύλαξε, πραγματικά, και δε θα ξανασχοληθώ.

Τώρα διορίστηκα στη Μέση Εκπαίδευση, κι ενώ το είχα πολύ μεγάλο άγχος το πρωινό ξύπνημα, γιατί θα έπρεπε να ξυπνάω απ' τις 6, ή και τις 5.30 ακόμη, θα αλλάξω με μία κοπέλα θέσεις, και θα πάω σε εσπερινό σχολείο!

Οπότε, σίγουρα και για όλους έχει ο Θεός!!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...