Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανάπτυξη μωρού


Recommended Posts

Καλησπέρα.Σας γράφω για να μου πείτε και σεις τη γνώμη σας ή αν αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο.Προχθες πήγαμε την καθιερωμένη μας επίσκεψη στο γιατρό για το εμβόλιο του μήνα.Ο μικρός είναι 10 μηνών και γεννήθηκε 3850kg.Ολα καλά μέχρι τώρα.Τον προηγούμενο μήνα ήταν 10.500kg αυτή τη φορά όμως δεν πήρε καθόλου βάρος μονο 30 γραμμάρια.Το ύψος μας είναι77cm και πήραμε ένα πόντο.Η γιατρός μου είπε να μην ανησυχω όμως της φάνηκε παράξενο ,με ρώτησε αν άλλαξα κάτι στη διατροφή του όμως όλα είναι ίδια ίσως και πιο εμπλουτισμένη θα έλεγα.Και μου είπε να πάω σε 15 μέρες να τον ξαναζυγίσει.Στο τέλος πάλι μου το άλλαξε και μας έκλεισε ραντεβού πάλι για τον άλλο μήνα.Τί να πω..Λέτε επειδή άρχισε να μπουσουλάει και να προσπαθεί να περπατησει να μη βάζει βάρος λόγω κούρασης να πω?

Μέχρι τώρα θεωρούνταν αρκετά ανεπτυγμένος για την ηλικία του και τώρα έτσι ξαφνικά σταμάτησε?Για πείτε μου και σεις...Είναι χαζές οι ανησυχίες μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω αυτο σκευτομαι την δευτερα θα παμε για εμβολιο και αναρωτιεμαι αν θα εχει βαλει βαρος με τοσο μπουσουλιτο που κανει εκτος αυτου οταν ειναι ξαπλα κοπανιεται σαν χταποδι μπορει να ειναι κατι παροδικο αφου δεν ανυσηχει και ο γιατρος σας.μπορει να ειναι και αυτο που λες οτι το παιδι κινειται πλεον μην ανυσηχεις εχει μια χαρα βαρος τι να πω εγω που 10 μηνων ηταν 8 κιλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...