Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου γεια σας ! εχω και εγω την απορια μου επειδη ο γιατρος μου μου ειπε οτι πρεπει να κανω σπερματεγχυση λογω του οτι η τραχηλικη

βλενα ειναι οξινη κ δν αφηνει τα σπερματοζωαρια να εισχωρησουν ,θελω να ρωτησω 1.ποσο κοστιζει το ολο πακετο ? 2.πρεπει να κανω 6 μηνες ωσπου να μεινω εγκυος ?(γιατι ετσι μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι σπερματεγχυσεις( κ οχι μια ) και εξι μηνες για να πουμε οτι εχουμε κανει σωστα τον κυκλο)3.ξερει καποια τι ποσοτα επιτυχιας εχει αυτη η μεθοδος ? και επισης απο διαφορα post που διαβασα 4. λαπαροσκοπηση πρεπει να γινει κ για πιο λογο κ ποσο κοστιζει ?.ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

επειδή έχω κάνει και εγώ 2, ο γιατρος μου μου παίρνει 150€. Αλλά επειδή το σπέρμα θα πρέπει να το επεξεργαστούν κ να το εμπλουτίσουν ώστε να δυναμόσει,δίνω άλλα 100€ στο μικροβιολογικό. Μου είπε κ εμένα πως χρειάζεται 6 φορές να κάνεις.Το ποσοστό επιτυχίας είναι περίπου στο 20%. Για τη λαπαροσκόπηση δε γνωρίζω...Πιστεύω να σε βοήθησα!!

Δημοσίευση

thama μου καλησπερα σ ευχαριστω για την απαντηση !

πηγα σημερα στον συνεργατη του γιατρου μου(doctor k autos) που κανει σπερματεγχυσεις -εξωσωματικες (επειδη ο γιατρος μου δεν κανει τετοια πλεον ) και με ενημερωσε οσον αφορα τις αποριες μου περιττο να σου πω οτι εχω ακουσει διαφορες τιμες οσον αφορα την σπερμ/ση απο 150:lol: (που μου γραφεις εσυ) εως 750:blink: :angry: και ειχα αγχωθει παρα πολυ .

ο δικος μου μου ειπε 350 την φορα μαζι με αυτα που περιγραφεις ευτυχως δεν ζητησε τιποτα εξωφρενικο

θα ξεκινησουμε τον Σεπτεμβριο και ο θεος βοηθος !

thama μου να σε ρωτησω κ κατι αλλο εσενα σου ειπε οτι καθε φορα που θα κανεις θα αυξανονται και τα ποσοστα επιτυχιας ?γιατι εμενα ετσι μου ειπε απο 15-20% μπορουμε να το φτασουμε στο 50%-60% με το πληθος των σπερματ/ων .sory an se kourasa .thanks

Δημοσίευση

Γεια σου κ πάλι,

εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο.ότι δηλ, αυξάνονται 50%...τα ποσοστά.Απλά ότι όσες πιο πολλές φορές κάνεις τόσο πιο κοντά είναι στο αποτέλεσμα.Απλά αυτό που μου διευκρίνησε ο γιατρός μου είναι ότι συνήθως στις 3 φορές πιάνεις.Εγώ είμαι στη 2η όπως σου είπα κ ελπίζω να είναι κ η τελευταία!χαχαχα!!!Περιμένω να δω την Κυριακή 2/08.Τεστ βέβαια θα κάνω αργότερα. Σαν διαδικασία μη σε αγχώνει κάτι.Είναι κάτι σαν τεστ ΠΑΠ.

Σε σένα εύχομαι να γίνει με την πρώτη.:) Απλά να είσαι χαλαρή κ να μη το σκέφτεσε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...