Επιβεβαιωμένη ωορρηξία δεν έχω και η αλήθεια είναι οτι δεν κατάλαβα πότε έκανα πέρα από μερικά κολλώδη υγρά που είχα για 3-4 μέρες.
Εμείς κορίτσι μου χρειαζόμαστε πολλά παραπάνω από μια επαφή γιατί και εγώ έχω θέμα αλλά και ο σύζυγος, οπότε δεν ελπίζω. Άλλωστε η ζαΐρα μας μου είπε Ιούνιο 🤭🤭🤭🤭
Πως πέρασε έτσι σφαίρα ο καιρός, έχεις κιόλας την αυχενική σου!!❣️
Καλημέρα κορίτσι μου, όλα καλά!!!! Εγώ φουσκώνω επικίνδυνα 🤣.... 05/05 έχω αυχενική... Τώρα σχετικά με το άκυρη μέρα αν δεν έχεις επιβεβαιωμένη ημερομηνία με τεστ δεν υπάρχει ΄άκυρη μέρα... Πέρυσι έμεινα έγκυος με 1 επαφή όλη κι όλη 10η μέρα του κύκλου και θεωρητικά η ωορρηξία μου γίνεται 14η-15η μέρα. Και τώρα με 2 επαφές όλες κι όλες 10η και 12η μέρα...
Με το καλό κορίτσι μου!!!! όπως σου είπε και η @Sia A είναι πολύ συχνό στην αρχή της εγκυμοσύνης. Εγώ στα δίδυμα ξεκίνησα με καφέ την 5η εβδομάδα, έκανα κ 2 γερές αιμορραγίες, είχα ροζ/καφέ μέχρι τον 4ο και τώρα τα αστεράκια μου είναι 4 χρονών!!!!! Μίλησες με το γιατρό σου;;
Καλημέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό τα αστεράκια σου!!! Κ γω έχω διδυμάκια 4 ετών πλέον Διχοριακά-διαμνιακά ήταν. Μαζί έχουμε αυχενική!!!! Ξεκουραση όσο μπορείς!!!!
Πολύ χαίρομαι που συνήλθες. Πότε έχεις τώρα γιατρό;
ΩΩΩχχχχχ!!!! Κουράγιο!!! Όχι όχι ούτε στα δίδυμα δεν είχα εγώ, είχα απίστευτες καούρες όμως και το μόνο που με βοηθούσε ήταν το αποξηραμένο τζίντζερ. Γενικά κάνει θαύματα στο στομάχι. Δοκίμασε το μπορεί να σε βοηθήσει. Στα μαγαζιά με ξηρούς καρπούς έχει. Πότε έχεις αυχενική;
Καλώς την!!! Με το καλό κοπέλα μου!!!! Η αύξηση σου είναι εξαιρετική!!!! Ο διπλασιασμός μας ενδιαφέρει όχι το νούμερο αυτό καθέ αυτο!!!! Πέρυσι ξεκίνησα με 450 κ δεν προχώρησε ποτέ... Έμεινε στάσιμη μέχρι που αδιαθέτησα. Σε αυτή ξεκίνησα με 84 διπλασιάστηκε στο 48ωρο κ τώρα αισίως είμαι 11 εβδομάδων...