Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΡΟΥΣ...


ΚΕΛΥ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!ηθελα εδω και καιρο να ανοιξω αυτο το θεμα αλλα ειναι κατι που με στεναχωρει τοσο πολυ που ουτε με σας δεν ηθελα να το συζητησω ομως τωρα πραγματικα χρειαζομαι την συμπαρασταση σας.λοιπον εγω δεν υπηρξα ποτε παιδακι ανορεκτο αλλα ουτε και παχυσαρκο(τα μπουτακια μου ομως ποτε δεν μου ελειψαν απο τη μερα που γεννηθηκα).παντα εκανα αγωνα να διατηρουμαι σε κανονικα επιπεδα(στα ανωτατα κανονικα μην φανταστειτε)καθε χειμωνα βεβαια γουρουνιαζα και καθε ανοιξη αυστηροτατες διαιτες.το πραγμα αρχιζε να αλλαζει απο τα 18 που πηρα αποτομα καμια 15αρια κιλα τρωγοντας βεβαια οχι με τον αερα,αλλα φαινοταν οτι αυτη η μανιωδης ορεξη για φαγητο ηταν αφυσικη.εν ολιγοις αποδειχθηκε οτι ειχα υποθειροειδισμο.εκτοτε η κατασταση δυσκολεψε ακομη περισσοτερο γιατι υπηρχαν περιοδοι που ειχα μια φυσιολιγικη ορεξη και αλλες πυ ετρωγα κτηνωδως και χωρις να με ενδιαφερει τιποτα.οταν ομως εβλεπα τα αποτελεσματα της αδηφαγιας μου να παλι καταθλιψη να παλι διαιτες.μην πολυλογω ενας φαυλος κυκλος με μενα τη μια με σωμα νορμαλ την αλλη(μετα απο3 μηνες δεν κρατουσε για πολλη η χαρα μου)θωρηκτο.περυσι μετα απο κοπους ημουν 67 κιλα και τωρα;83!!!εχω παθει μελαγχωλια και δεν θελω να βλεπω κ κυριως να με βλεπει κανεις.μολις πριν λιγο ο πατερας μου μου ειπε οτι εχω ξεφυγει(λες και δεν το βλεπω).ο αντρας μου με τον τροπο του μου το δειχνει αλλα τι να κανει κι ατος να μου το ραψει;ειμαι σε απογνωση μεχρι και τη δουλεια θελω να σταματησω για να κλειστω στο σπιτι να χασω κιλα κ μετα να εμφανιστω στον κοσμο.ουτε ρουχα να μου κανουν εχω ουτε διαθεση και να σκεφτειτε πως περυσι αλλαξα γκαρνταρομπα.η χαρα κρατησε για πολυ λιγο.βλεπω να καταστρεφεται η ζωη μου και μονη υπευθυνη ειμαι εγω.φοβαμαι οτι κ οαντρουλης μου στο τελος θα βαρεθει να εχει διπλα του ενα κυτος.νιωθω οτι με κοιτανε και με λυπουνται(αλλοι χαιρονται κιολας)ειμαι σε αθλια κατασταση!!!!θελω βοηθεια(μη μου πειτε γιαδιαιτολογους εχω παει πολλακις).αφου θελω σαν τρελη μωρακι και μετα αναρωτιεμαι μηπως το θελω τοσο για αλλοθι για τα κιλα μου κα για να κατσω σπιτι;;δεν ξερω κι εγω πια τι σκεφτομαι κ τι κανω

χιλια συγνωμη για το μηνυμα "αυτοβιογραφια" αλλα επρεπε καπου να τα πω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκι μου..

Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να στεναχωριέσαι κ να κάνεις κάτι πρώτα απ όλα για εσένα??Νομίζω πως αυτό είναι καθαρά θέμα μυαλού-ξέρω πάρα πολλές κοπέλες που έχουν πρόβλημε με τον θυροειδή κ με σωστή διατροφή κ κυρίως ΑΣΚΗΣΗ διατηρούνται άψογα στα κιλά τους.Γράψου σ ένα γυμναστήριο,πήγαινε εντατικά,πίνε άφθονο νερό,ακολούθησε κ μια διατροφή ΧΩΡιΣ παρασπονδίες όμως κ θα δεις που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

Το να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας είναι το α κ το ω στις ανθρώπινες σχέσεις καταρχήν μια που δεν έχουμε ίχνος κομπλεξισμού-κ βέβαια σκέψου κ πόσο θα βοηθήσει την ψυχολογία σου ακόμη κ για μια σύλληψη κ εννοείται κ σε μια πιθανή εγκυμοσύνη!!

Όλα θα πάνε καλά,για ότι χρειάζεσαι ξέρεις οτι σε εμας μπορείς ν ανοίγεις την καρδιά σου κ να ξελαφρώνεις..

Φιλάκια πολλά..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην σε ευχαριστω παρα παρα πολυ γλυκεια μου που απαντησες τοσο γρηγορα.θελω να σου πω οτι και διαιτες και γυμναστηριο εκανα περυσι και το σωμα μου ειχε γινει αρκετα ευπαρουσιαστο(δεν θελω δα να γινω και μοντελο,ας ειμαι στρουμπουλουλα αλλα οχι τερας).ενα εχω να σου πω μεχρι το γεναρη ημουν 70 κιλα και απο κει κι επειτα ουτε κι εγω δεν καταλαβα πως πηρα κοντα 15 κιλα.αυτο το αποτομο ηταν κιολας που με διελυσε περισσοτερο απο αλλες φορες.γιατι δεν προλαβα να χαρω τα κοπλιμεντα που αδυνατησα και ηρθαν οι αποδοκιμασιες.δεν ξερω τι να κανω το μυαλο μου ειναι συνεχεια στο τι θα φαω παρολο που ξερω οτι αυτο μου καταστρεφει την προσωπικη και οικογενειακη μου ευτυχια(για να βγω βολτα ο αντρας μου κανει δεησεις).γι αυτο κιολας νιωθω απελπισια νιωθω οτι το φαι με εχει κυριευσει και δε νομιζω οτι φταιει μονο ο θυροειδης.ειναι μεσα στο κεφαλι μου,δεν μπορω να αποχωριστω την στιγμιαια απολαυση που μου δινει το φαγητο.ασε που τωρα εχω ριξει το κεφαλι και λεω,α τωρα που εγινα παλι βουβαλι δεν εχω δυναμη για πολλοστη φορα να επανελθω κι ολο και αναβαλω τις προσπαθειες και ολο τρωω πιο πολυ.σας λεω δραμα η κατασταση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγάπη μου, καλά έκανες και μίλησες.

Είναι πολύ καλό να μπορούμε να βγάζουμε από μέσα μας αυτά που μας απασχολούν!

Νομίζω οτι το βάρος σου έχει γίνει εμμονή.

Προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου, όπως λέει και η φίλη mummydi.

Κάνε 1 δίαιτα, χωρίς πολλές στερήσεις και σιγά σιγά θα χάσεις το βάρος σου!

Καλή μου, αν θα μείνεις κλεισμένη στο σπίτι σου, μόνο κακό μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου!

& κάτι άλλο πολύ σημαντικό.

Το θηροειδή σου τον ελέγχεις συχνά;

Εγώ δημιούργησα θηροειδή με την εγκυμοσύνηκα ικάθε 1,5 μήνα κάνω εξετάσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσπαθω βρε κοριτσακι μου να τον ελεγχω καθε 6 μηνες.ο γιατρος μου ειπε οτι το χαπι θα το παιρνω δια βιου.πριν 2 βδομαδες εκανα και υπερηχο θυροειδους και διαγνωσθηκε οτι εχω μικροτερους του κανονικου τους θυροειδεις δου αδενες ομως πρεπει να παω και σε εναν καλο ενδοκρινολογο τι να σου κανει και ο παθολογος.δεν με διαφωτισε επι του θεματος.εαν καποια κοπελα γνωριζει κατι ας μου πει.

θελω να ξερετε πως πραγματικα οι απαντησεις σας μου κανουν καλο και με ενεργοποιουν κιολας μπας και ξυπνησω και παρω λιγο τα πανω μου.σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις πολύ μεγάλο άγχος αγάπη μου με τα κιλά, έτσι μου φαίνεται! Μη φανταστείς.... κι εγώ που σου μιλάω... ομοιοπαθής είμαι! Έχω περίπου.... 30 Kgs. παραπάνω του κανονικού, δυστυχώς σε άσχημα σημεία, όπως μπούτια και κοιλιά, αλλά αυτήν την στιγμή, επειδή "τρομάρα μου!!!!" είμαι πάρα πολύ λιχούδα (!!!!!!!!) τρώω πιο μικρές ποσότητες κυρίου γεύματος και περισσότερο σαλάτες. Πολλά φρούτα επίσης. Και πίνω πάρα πολύ νερό! Εάν καθίσεις και βρεις έναν τρόπο "να μιλάς με τον εαυτό σου" (μην το γελάς..... είναι κάτι το σπουδαίο κι εξαιρετικά αγχολυτικό!!!!) θα δεις που θα βρεις τον τρόπο να ξεφύγεις λιγάκι από το θέμα "κιλά" και να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου! Με τον γυναικολόγο σου το έχεις συζητήσει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω οτι οι 6 μήνες είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα...

Ψάξε να βρεις 1 καλό ενδοκρινολόγο και να ελέγχεις το θηροειδή σου κάθε 2- 3 μήνες!!!

Νομίζω οτι το απότομο βάρος είναι ένδειξη οτι κάτι δεν πάει καλά με το θηροειδή...

Αρκεί, βέβαια να μην έχεις αυξήσει δραματικά το φαγητό σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαλλον το προβλημα τελικα δεν το εχω τοσο εγω αλλα οι αλλοι που οπου σταθω κι οπου βρεθω μου το λενε αλλος αμεσα αλλος εμμεσα.οχι βεβαια οτι εμενα με ευχαριστει να με βλεπω ετσι αλλα οι γυρω μου με κανουν να αισθανομαι φαλαινα.(οχι οτι ειμαι αδυνατη αλλα λεμε τωρα)μαλλον τους φαινεται τοσο εντονο γιατι τα παιρνω πολυ γρηγορα και κανει μπαμ.παντως οτι και να ναι κοριτσια και οι ιδιες να μην εχουμε προβλημα με την εμφανιση μας,που λεει ο λογος,πιστευω οτι δεν ειναι και οι αντρες μας υποχρεωμενοι να ανεχονται μια γυναικα με αθλιο σωμα και κυριως με αθλια ψυχολογια που οφειλεται σε αυτο το γεγονος.ξερω οτι θα μου πειτε οτι πρεπει να μας αγαπουν γι αυτο που ειμαστε και οχι για το περιτυλιγμα κλπ κλπ ομως κακα τα ψεματα η αγαπη μπορει να υπαρχει αλλα το ερωτικο παθος παιρνει λιγο την κατιουσα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EGO DEN KATALAVAINO GT OLOI ANAKATEVONTAI K DEN KOITANE TO MEGETHOS TOU DIKOU TOUS KOLOU....o pateras mou omos san ton diko sou:pos exeis ginei etsi" nai exo epignosi tou leo den eimai ilithia.tis proalles mia kseni sto carefour perimenete k deftero i sas emeinan apo tin egkumosuni,mia theia sto xorio :aaa kala kila pires k esu ", vre aisixtir oloi sas k koitakse pos eiste eseis.....siga siga tha ta ksanaxaseis kopela mou arkei na to theleis esu,k ego to thelo ma den noiotho etoimi akoma...kouragio....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ καλη μου σαυροπιγκουινε ποσο πολυ δικιο εχεις και να σκεφτεις οτι τα πιο πολλα σχολια τα ακουω απο υπερβαρους που ολοι βεβαια προσπερνουν τα δικα τους και το ριχνουν στο οτι εγω ειμαι μικρουλα και ειναι αμαρτια να ειμαι ετσι και τετοια.λες και θελω να ειμαι ετσι λες και το κανω επιτηδες(ο δικος μου ο μπαμπας που σχολιαζει ειναι 120 κιλα και η μαμα μου 105 εγω ομως δεν τους λεω οτι μπορει να φταιει και η κληρονομικοτητα).εσυ βρε γλυκουλα δεν πρεπει να στεναχωριεσαι γιατι εκανες μωρακι και γι αυτο εβαλες λιγα κιλακια φαντασου οτι εγω ακομη δεν εχω καν γεννησει και ειμαι ετσι.πωπω τωρα που το σκεφτομαι πως θ γινω;;καλα ας μεινω εγκυουλα και τα βρισκουμε αυτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορω να σε καταλαβω. Όταν γεννησα ειχα 10 κιλα παραπανω. Δεν ηθελα να βγω εξω, δεν ηθελα να δω φιλους. Ένα περιεργο πραγμα. Μολις γενναει μια κοπέλα όλοι επικεντρωνονται στο πως δειχνει. Κλεισμενη μεσα δεν καταφερα τιποτα απολυτως. Η διαθεση χαλια.

Καποια στιγμη ειπα να παρω την κατασταση στα χερια μου. Δεν ειναι ολες αδυνατες! Αγορασα ενα λαστεξ για να μαζεψω καπως τα ασυμμαζευτα και ΕΚΟΨΑ τα γλυκα. Δεν κανω διαιτα επειδη θηλαζω. Δεν τρωω ποσοτητες, ούτε λιπαρα και τηγανητα. Κανω ελαφρια γυμναστική. Παρολα αυτα εχω ακομα 7 χρωστουμενα κιλα. Τι να κανω. Θα βγω με αυτα στην παραλια... Με ενοχλει. Μολις χανω μισο κιλό ανεβαινει η αυτοπεποιθηση μου. Αμεσως αρχιζω τα παιχνιδακια στον αντρα μου και ΚΑΙΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!!!

Συμβουλη: Μην κλεινεσαι μεσα. Θυμωσε με τον εαυτο σου που τρωει, αλλα μην τον λυπασαι. Μην λες στους γυρω σου οτι θες να κανεις διαιτα. Απλα πες οτι δεν εχεις ορεξη! Ετσι δεν θα αρχισουν οι συζητησεις γυρω απο το θεμα. Μπορεις να τα καταφερεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ 30ΚΙΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΑΠΑΙΣΙΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ 15ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΝΟΧΩΡΗΣΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κελυ egw den tha sou pw oute gia diaites oute gia gimnastikes...giati kai egw ta bariemai alla ena tenis.....xoro.............na kaneis kati pou tha to kaneis euxarista diladi kati san xompi alla na exeis kai ofelos apo auto....gia skepsou to

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια,εγω πολυ μεγαλο προβλημα βαρους δεν ειχα ποτε,δηλ ειχα μεχρι 9 κιλα πανω απ το κανονικο.ομως, ειχα μεγαλο κομπλεξ με αυτα τα 9 κιλα,σε σημειο να μην θελω να βγω απ το σπιτι.οντως ειναι χειροτερο να κλεινεσαι,καλυτερα να βγεις εστω μια βολτα με τον αντρα σου για περπατημα,δεν σου λεω να πας πχ στα μαγαζια και να λες α,τι ωραιο ρουχο ..αλλα δεν μου κανει και να στεναχωριεσαι,καλυτερα να φευγεις και εκδρομες στη φυση,που μπορεις να περπατας,ισως να κανεις και ποδηλατο μαζι με τον αντρα σου.τωρα...εαν εχεις θεληση το καλυτερο πραγμα ειναι η γυμναστικη.εγω εχω σταθεροποιηση το βαρος μου τα τελευταια 10 χρονια με αυτον τον τροπο.οχι να χτυπιεμαι,ενας διαδρομος για γρηγορο περπατημα,μπροστα απο μια τηλεοραση που παιζει τα Φιλαρακια και χωρις να το καταλαβεις θα φυγουν τα κιλα!

και κατι τελευταιο,πιστευω οτι τα κιλα δεν χανονται με την διαιτα,αλλα με την καλη διαθεση

(που οταν την εχουμε,ουτε που θυμομαστε το φαγητο!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 20 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΕΞΥ, ΕΡΩΤΙΚΗ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΜΑΙ! ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΩΝΑ! ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ! ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ! ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ! ΠΕΤΑΩ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ! ΟΥΤΕ ΒΑΦΟΜΑΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΛΙΖΟΜΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΟ ΦΩΣ! ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου,

και εγώ έχω προβληματάκι με τα κιλάκια μου.... :(

Πάντα ήμουν από 65-68 κιλά και πριν 4 χρόνια περίπου άρχισα να παίρνω βάρος, έτρωγα ασυναίσθητα .... το έβλεπα στα ρούχα μου και το κακό είναι οτι δεν έκανα κάτι γι' αυτό.... απλά αγόραζα άλλα.

Πρίν μείνω έγκυος ήμουν 95!!!!! Είχα να ζυγιστώ πάνω από 1 χρόνο που τα κιλά μου ήταν 87... πήγα κατευθείαν σε διατροφολόγο και ξεκίνησα μια πολύ ωραία διατροφή χωρίς να νιώθω την έννοια της "δίαιτας" (πάντα μου έσπαγε τα νεύρα αυτή η λέξη). Μετά από 1 εβδομάδα έμαθα οτι είμαι έγκυος και ρώτησα τον γιατρό μου αν μπορώ να συνεχίσω την διατροφή και μου είπε ΝΑΙ, εφόσον πίνω γάλα, τρώω σαλάτες, λίγα φρούτα (γιατί τα φρούτα παχαίνουν πολύ), πατάτες ή ρύζι, κόκκινο κρέας και ψάρι. Πολλά μικρά και συχνά γεύματα.

Αυτή τη στιγμή είμαι 11,5 εβδομάδων και έχω χάσει περίπου 7 κιλά!!!!

Πιστεύω πως αν χάσω ακόμα 10 μέχρι να γεννήσω θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!

Καλή επιτυχία και μην δίνεις σημασία στα λόγια των άλλων. Μόλις νιώσεις έτοιμη θα το πάρεις απόφαση... μια ιδέα είναι τελικά.

Φιλιά πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιας που ανοίξαμε αυτό το καυτό θεματάκι, ας πω και εγώ τις αμαρτίες μου..Λοιπόν αδύνατη με την κλασσική έννοια της λέξης δεν υπήρξα ποτέ, εκτός απο την εποχή που είχε τρελαθεί ο θυρεοειδής μου (καλπάζων υπερθυρεοειδισμός ) και είχα φτάσει τα 57 κιλά..(γλέντια μεγάλα τότε) μετά ήμουν πάντα γυρω στα 60-63. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη στα 63 και παρά τις σοκολάτες και γλυκά που είχα τσακίσει στο τέλος( έλεγα μετά θα κάνω δίαιτα) πηρα συνολικά 9 κιλά, απ τα οποία έχασα πολλά ήδη μέσα απο το μαιευτήριο. Δεν ξέρω αν φταίει η καισαρική αλλά για κάποιο δίαστημα έπειτα, έιχα στομάχι πλάκα...δυστυχώς ομως δεν κράτησε πολύ. κατι με το μωρό που εκλαιγε συνεχεια και δεν ξέραμε γιατί, κάτι με την κούραση και την αυπνία που πήγαινε σύννεφο, κάτι με τους μέτεπειτα πόνους της καισαρικής που δεν μπορούσα ούτε απ τον καναπέ να σηκωθώ, έβρισκα παρηγοριά στα γλυκάκια, που ως γλυκατζού ανέκαθεν, δεν μπορούσα να αποχωρηστω...πριν καμια 15ρια μέρες ζυγιζομαι στην δικιά μου ζυγαρια με βγαζει 65..ωραία παμε λέω..:S ( τις αμεσως επομένες μέρες μετά την γέννα μ είχε δείξει και 61:woohoo: ) ερχομαι Αλεποχώρι τάχα μου διακοπές με την πεθερά και το μωρό ( τρομαρα μου) και προχθες ( τι το θελα και εγώ ) ανεβαίνω στην ζυγαριά της πεθεράς και νταννν χτυπάει σχεδόν 70! κάγκελο εγώ, βρε πάει καλά αυτό το πράγμα της λέω? Ναι μου λέει, η καλύτερη είναι δεν χάνει γραμμάριο...ααα πουλάκι μου, λεει πάχυνες ε? για πρόσεξε, μου λεει, γιατί μου φαίνετια η πεθερά είναι πιο αδύνατη απο σένα..:blink: ( οντως συμφωνα με την ζυγαριά..) και συνεχίζει : φταίνε τα σκατολοείδια που τρως...:ohmy: γρρρρρ...τα νεύρα μου εγώ...πως να μην τρώω και σκατολοείδια απ την στιγμή που εδώ το χουν αλλο σύστημα : τσιμπολογάνε τα πεθερικά το μεσημερι και το βράδυ το ρίχνουν στο φαί...για να μην μπω για τις 300 μπυρες που πίνουν την ημέρα..δίαιτα λόγω θηλασμού δεν θέλω να κάνω, αλλά μην τρώγοντας καλά το μεσημέρι, πεινάαααω βρε κορίτσια και του δίνω και καταλαβαίνει το απογευμα-βράδυ...οτι χειρότερο δηλαδή...και οντως αισθανομαι λιγο βουβαλα, τα ψωμάκια μου ειναι εκεί που ηταν παντα, εχω κανει ομως και στομάχι-μεσούλα, εγώ που την είχα δαχτυλίδι...κλαααααψς...τι θα κάνω? πρεπει να τα χάσω αυτά τα ρημαδοκιλά, να χωράω στα παντελόνια μου απο σεπτέμβρη..μηπως να αρχίσω να κάνω κοιλιακούς το βράδυ που κοιμάται η μπέμπα?? και εννοείται τα γλυκά πια κομμενα ( απο σήμερα)..αντε να δούμε..ουφ τα ειπα και εγώ και ξαλάφρωσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

;) HELLO!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ (ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ HASHIMOTO,NAI MH ΓΕΛΑΣ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.!!:dry: ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ/Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ!:P ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΥΗΣΗ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΠΑΙΡΝΩ.ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ Δ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ.ΑΝΕΒΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.:)
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια οτι και να λεμε το θεμα ειναι ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΚΕΤΗ!!

Εγω μετα την εγκυμοσυνη εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!! Και δεν μπορω να κανω διαιτα,

και η κοιλια εχει μεινει στον 6ο μηνα (χωρις μωρο, το τονιζω)

και εχω και ραγαδες που δεν ειχα και χαλαρωση και και και...

Κοιτιεμαι στον καθρεφτη και ξενερωνω!!!

Εγω πως εγινα ετσι;;;;;;;

Ολοι λενε αντε ποτε θα αδυνατισεις και ερχεται και η βαφτιση και

τρελαινομαι χειροτερα..Παλι σα βοδι θα μαι;;;

Αχ δεν μπορω .. Ας μου ραψει καποια το στομα please!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ, γιατί όπου ακούω για μανούλα.... βλέπω λιγότερα κιλά από πριν? Η συννυφάδα μου έχει λιγότερα απ' όταν έμεινε έγκυος! Και η κολλητή μου το ίδιο! Και 2 ξαδέλφες μας, αν τις δεις, δεν καταλαβαίνεις πως έχουνε μωράκια! Ακόμη, και η κόρη της κομμώτριας μου, με κόρη 1,5 έτους περίπου.... και κοντοκουρεμένο καρεδάκι.... θαρρείς πως είναι μαθήτρια! Σώμα μοντέλου!!! Τί να πω???? Μάλλον είναι θέμα οργανισμού!

Εγώ πάντως, είμαι σίγουρη πως θα γίνω.... γουρουνίτσα!!!! :laugh: :lol: :woohoo:

(Τώρα είμαι ελεφαντίνα!!!!!):lol: :laugh: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ομοιοπαθουσα Κελυ σε καταλαβαινω απολυτως!

ειναι γεγονος οτι ολα ξεκηνουν απο το μυαλο μας, απο που να αρχισω και που να τελειωσω...ολη μου η ζωη ενας αγωνας για τα κιλα...και το χειροτερο, αγωνας χωρις νικη...μια δυο μαχες αλλα οχι τον πολεμο...τα βλεμματα της οικογενειας μονιμως στο πηρουνι σου...σα να σου μετρανε τις μπουκιες, τα ρουχα, ο αντρας, ο φοβος τη απορυψης, ντυνεσαι πας σε μια συγγεντρωση συγγενων και περιμενεις να σου πουν αν σε διαγραφουν ή οχι αυτα που φορας...

αν το χα λυσει θα σου εδινα και σενα την μαγικη συνταγη αλλα και εγω αν και εγκυος ακομη το φαγητο σκεφτομαι...

κανε μια βολτα εδω... http://www.eatingdisorders.gr/forum/index.php

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΨΥΧΡΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ!ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tα παχη μας τα καλη μας!!

Ελεος πια με τις φαρμακογλωσσες!!

Κι εγω ολο τρωω τρωω τρωω τρωω και ναιιιι!!!

Θελω 100 κιλα να γινω!! Ετσι μου γουσταρει!!

Στην εγκυμοσυνη πηρα 11 κιλα αλλα φαινοταν πανω μου

λες και πηρα 30.. αλλα.. ΧΕΣΤΗΚΑ!!! (εφτασα τα 85)..!! χαχα!!

Ειχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη και εναν υπεροχο τοκετο!

Και φυσικα.. ενα υγιεστατο μωρακι!!

Το τι λεει ο κοσμος ειναι προβλημα του..

Να κοιταν τα χαλια τους...

Φατε γιατι χανομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...