Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ....

ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ.

ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΜΙΚΡΟΣ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΟΥ????????????

ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ.

ΝΑ ΤΑ ΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? ΚΑΝΕΙ ΑΛΕΣΜΕΝΑ?

ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ? ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ? ΞΕΡΕΤΕ???????

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΑΧΙΑ ΣΚΙΑ (ΟΜΠΡΕΛΑ ΨΑΘΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ) ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΜΟΥ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ 1.30!!!

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ...

Δημοσίευση

Εχει η chicco ενα ινοξ θερμος με βαζακια που ειναι για μεταφορα των γευματων και ειναι τελειο!!!

Υπαρχει στα κουκου και στο prenatal αποτι ειδα!

Κανενα 3-4ωρο θα αντεξει το φρουτακι του μικρου!

Αντε καλο μπανακι!

Δημοσίευση

Αν ειναι οργανωμένη παραλία, όλο και κάπου θα βρεθει ...ρευμα! Έτσι μπορείς να παρεις το μιξερακι (αν ειναι μικρο και δεν πιανει χωρο). Έτσι μπορείς να έχεις τα φρούτα μαζί σου και να τα αλεσεις εκεινη την ωρα.

Προσεχε τον ηλιο. Καθολου ηλιος μετα τις 11:30. Ειναι πολύ μωρο. Και με ειδικο αντηλιακό για βρεφη. Προσοχη και στο αντηλιακο να μην εχει παραγωγα πετρελαιου. Μονο από φαρμακειο.

Τελος, πρεπει η θαλασσα να ειναι καθαρη για να βαλεις το παιδι μεσα. Συνηθως λένε μετά το χρόνο να κάνει μπάνιο.

Καλά να περασετε. Εμεις θα κανουμε το μπανιο μας το αλλο Σαββατο!

Δημοσίευση

ΘΕΡΜΟΣ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΟΤΑ LAPIN ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΘΗΚΕΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ?

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ ΕΚΕΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. Ή ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΓΑΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ...

ΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΟΓΙΚΑ Ε?

ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

veni mou egw tha sou pw kai to eksis gia na min problimatizesai.kai gia na min koubalas ektos apo petsetes antiliaka swsiabia ompreles kai ta fagiti giati den tous dineis gala ????den nomizw pws an den faei ta frouta gia mia mera tha pathei kati!!!!!!kai to mesimeri gala kai otan girisete tou dineis to fagaki........e???????rwta kai tin paidiatro!!!!apo to nakoubalas alesmena ta frouta 3 wres i na eisai me to mikser sto xeri na breis mpriza...

ti les?

Δημοσίευση

εγω θα σου πω να μην τρελλαίνεσαι με το φαγητό. Θα χαρεί τόσο πολύ με αυτό που θα συμβεί που όλα τα άλλα (φαγητό- ύπνο) μπορεί να τα βάλει σε δεύτερη μοίρα. Παρε μαζί το γάλα και τα φρούτα του και αν τα φαει καλώς :) μπανάνα τρώει που λιώνει με το πιρούνι;

εγω θα τον έβαζα στη θάλασσα να πλατσουρίσει :) θα του αρεσει πολύ. και ας το δει και ο ήλιος λίγο το παιδάκι, δεν πειράζει, αρκεί να μην είναι τις επικίνδυνες ώρες (μετά τις 12). Μετά τις 12 μην του βγάλεις την μπλουζίτσα του :)

καλά να περάσετε!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΗΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΡΜΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ.;)

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ Η lovie ΤΗΣ chicco ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΛΕΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΡΕΥΜΑ ;) .

ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15:00 μ.μ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ :lol: !!! ΙΔΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!

DONT WORRY BE HAPPY ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!B)

ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ!!!:woohoo:

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

το μαναρακι ειναι πραγματικα πολυ ομορφο μωρο!!!!! αλλα και τι καλλιτεχνικη φωτο!!!!

συμφωνω με την jovanna δωσε μονο γαλα και οταν γυρισετε τρωτε κανονικα, ασε που λογω ζεστης μπορει και να μη θελει να φαει κρεμουλες αλλα μονο υγρα ;)

καλα μπανια !!!

Δημοσίευση

Βρε Βένη μου...

Τι κουκλί ζωγραφιστό είναι αυτό;

Μας άφησες με την όρεξη... μόνο μία φωτό έβαλες;

Να τον χαίρεσαι!!!

Είναι αξιολάτρευτος!!!

Φτου φτου!!!

Ας πάμε στο θέμα του φαγητού που ρώτησες!

Ακόμη δεν έγινα μανούλα... αλλά 1 φιλικό μας ζευγαρί, όταν βγαίνουμε έξω, δίνουν στο μωρό τους φαγητά που είναι έτοιμα σε βαζάκια.

Βέβαια, δεν ξέρω αν είναι καλά, πάντως το μωρό τα τρώει...

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

emeis veni mou to savato exoume to xrono tis giagias tou giorgou k tha eimaste arketes ores ektos,pira etoima frouta alesmena ta frutapura,tora gia fagito mallon tha paro ena vazaki me laxanika (ean exei afta pou trome )eidalos tha faei gala...miamisi ora?xalkidiki tha pate?teleia!!!!

οχι καβαλα θα παμε αμμολοφους!!! ειναι τελεια!!!!

και εγω μαλλον μπορει να παρω βαζακια φρουτα της holle οπως τις κρεμες του. θα δω..

η παιδιατρος μου ειπε πως δεν τρεχει και τιπ[οτα εαν πιει μονο γαλα....θα δουμε!

Δημοσίευση

Νανούκα έγραψε:

Βρε Βένη μου...

Τι κουκλί ζωγραφιστό είναι αυτό;

Μας άφησες με την όρεξη... μόνο μία φωτό έβαλες;

Να τον χαίρεσαι!!!

Είναι αξιολάτρευτος!!!

Φτου φτου!!!

Ας πάμε στο θέμα του φαγητού που ρώτησες!

Ακόμη δεν έγινα μανούλα... αλλά 1 φιλικό μας ζευγαρί, όταν βγαίνουμε έξω, δίνουν στο μωρό τους φαγητά που είναι έτοιμα σε βαζάκια.

Βέβαια, δεν ξέρω αν είναι καλά, πάντως το μωρό τα τρώει...

θα βαλω και αλλες απο την θαλασσα!!!!!!

ευχαριστω νανουκα!!!! σου ευχομαι κα συντομα μανουλα!!!:) :)

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

το μαναρακι ειναι πραγματικα πολυ ομορφο μωρο!!!!! αλλα και τι καλλιτεχνικη φωτο!!!!

συμφωνω με την jovanna δωσε μονο γαλα και οταν γυρισετε τρωτε κανονικα, ασε που λογω ζεστης μπορει και να μη θελει να φαει κρεμουλες αλλα μονο υγρα ;)

καλα μπανια !!!

ευχαριστω!!!

το ιδιο ειπε και παιδιατρος..θα δουμε

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! [file name=Filippos_2__.jpg size=54267]http://mammyland.com/images/fbfiles/files/Filippos_2__.jpg[/file] Filippos_1__.jpg

ΠΩ, ΠΩ είναι κουκλί!! Και τι όμορφη φωτογραφία!

Λοιπόν για το θέμα του φαγητού, μπορείς να ετοιμάσεις τη φρουτόκρεμα στο σπίτι και να τη διατηρήσεις σ' ένα τεπεράκι μέσα σ' ένα ισοθερμικό τσαντάκι. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με το φαγητό ωστόσο όμως θα μπορούσες αντί για φαγητό να του δώσεις γαλατάκι. Πιστεύω ότι θα ευχαριστηθεί περισσότερο το γάλα απ' το φαγητό μέσα στη ζέστη!

Καλό μπάνιο και προσοχή στον ήλιο!!B)

Δημοσίευση

αχ Veni, αχ!

Να το χαίρεστε το κουκλάκι σας!

Τι φατσούλι γλυκό που έχει...

όσο για τη φωτογραφία ( έχω και μία α-τρέλα ) τη βρίσκω απλά υπέροχη!

Περιμένουμε κι άλλες!!

Στους αμμόλοφους είναι πανέμορφα και ευχομαι να περάσετε πολύ πολύ όμορφα.

Εγώ έκανα το εξής:

Αγόρασα , έτοιμα φρούτα και του έδωσα ( με μία φορά δεν παθαίνει τίποτα ,όλες είμαστε τόσο τυπικές με τα γευματα τους....)

Για το μεσημέρι , είχα αλέσει το φαγητό από το σπίτι το είχα βάλει σε ένα βάζο για ευκολία.Το διατήρησα σε ισοθερμικό τσαντάκι.

Και μία μπανάνα πατημένη με το πιρουνάκι να φάει ή μόνο γάλα, καλά είναι.Ας μην δυσκολεύουμε τη ζωή μας! B)

Καλές βουτιές!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ κι εγώ, με τη σειρά μου!

Μακάρι και μένα ο γιος μου να γίνει ένα όμορφο μπουμπουκάκι σαν το γιο σου!

Ζηλεύω για τους αμμόλοφους!!!

Η θάλασσα είναι τέλεια!

& μεις πάντα εκεί πηγαίναμε θάλασσα!

Τώρα μένω Κύπρο και μου λείπει πολύ!

Να κάνετε και για μένα 1 βουτιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...