Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 368
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Πέμπη Εϊχες πολύ όμορφη κοιλίτσα! Ωραίο σχήμα! Από την κοιλιά φαινόταν όμορφη η μπουμπου! Αυτη η φωτο τραβηχτηκε χθες. Κάθε μερα παιδια βλέπω διαφορά! DSC03364.JPG

ευχαριστω! και εσυ για τον μηνα που εισαι δεν εχεις πολυ μεγαλη κοιλια, χωρις αυτο να σημαινει οτι θα κανει μικρο μωρο, το μεγεθος της κοιλιας εξαρταται απο πολλα:ποσοτητα αμνιακου υγρου, θεση μωρου, σωματοτυπος μαμας κ.ά.εγω φανηκα οτι ειμαι εγκυος στο 7ο αφου απο ρουχα πηρα μονο 2 παντελονια στον 5ο μηνα! και χωραγα στη θεση του οδηγου μεχρι που γεννησα!

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Πέμπη Εϊχες πολύ όμορφη κοιλίτσα! Ωραίο σχήμα! Από την κοιλιά φαινόταν όμορφη η μπουμπου! Αυτη η φωτο τραβηχτηκε χθες. Κάθε μερα παιδια βλέπω διαφορά! DSC03364.JPG

ευχαριστω! και εσυ για τον μηνα που εισαι δεν εχεις πολυ μεγαλη κοιλια, χωρις αυτο να σημαινει οτι θα κανει μικρο μωρο, το μεγεθος της κοιλιας εξαρταται απο πολλα:ποσοτητα αμνιακου υγρου, θεση μωρου, σωματοτυπος μαμας κ.ά.εγω φανηκα οτι ειμαι εγκυος στο 7ο αφου απο ρουχα πηρα μονο 2 παντελονια στον 5ο μηνα! και χωραγα στη θεση του οδηγου μεχρι που γεννησα!

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Δημοσίευση

HAPPYLAND, πολύ όμορφη η κοιλίτσα σου !! Αντε με το καλο να γεννήσεις και όλα να πάνε καλά.. !!

Δεν εχεις πάρει κιλά εε? μπράβο - μπράβο!!

Αντε κορίτσια , και στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ οσες προσπαθούμε !! :lol::P

Δημοσίευση

HAPPYLAND, πολύ όμορφη η κοιλίτσα σου !! Αντε με το καλο να γεννήσεις και όλα να πάνε καλά.. !!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι! Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει 15 κιλάκια! Με το καλό να μάθπυμε ευχάριστα!

Πέμπη μου με εμψυχώνεις με την οδήγηση! Σκοπέυω να δουλέψω μέχρι να μπω στον 9ο και φοβόμουν μήπως δε χωράω στη θέση του οδηγού! Έχεις δίκιο ότι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος της κοιλιάς. Η μπουμπού μου είναι σχετικά μεγαλούτσικη λέει ο γιατρός!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι! Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει 15 κιλάκια! Με το καλό να μάθπυμε ευχάριστα!

Πέμπη μου με εμψυχώνεις με την οδήγηση! Σκοπέυω να δουλέψω μέχρι να μπω στον 9ο και φοβόμουν μήπως δε χωράω στη θέση του οδηγού! Έχεις δίκιο ότι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος της κοιλιάς. Η μπουμπού μου είναι σχετικά μεγαλούτσικη λέει ο γιατρός!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ!

ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ!

ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ!!!

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...