Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον... αυτο που μου συμβαινει ειναι τρελο!!!!

παντρευτηκα 30 Ιουνιου (ητοι καλοκαιρι) και τωρα μετα απο 2 χρονια και μια εγκυμοσυνη ειπα να βαλω τα νυφιατικα χειροποιητα παπουτσακια μου στη βαφτιση της μπουμπουκας μου και.... ΔΕ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!!!!!! :silly:

:silly: :silly: :silly:

χωρις πλακα τωρα...ειναι δυνατο με την εγκυμοσυνη να μεγαλωσε το ποδι μου????? :huh:

:huh::huh::huh::huh:

Δημοσίευση

& όμως είναι...

Μία γνωστή της μαμάς μου το είχε πάθει...

Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ τώρα που είμαι έγκυος, δεν μπορώ να φορέσω τα περσινά μου πεδηλάκια.

& όλα τα καινούρια που αγόρασα, είναι 1 νούμερο μεγαλύτερα...

Μια μέρα ήθελα να κάνω διάδρομο και πήγα να φορέσω τα σπορτέξ μου.

Όχι απλώς μου ήτανε σφυχτά... δεν μπήκε καν το πόδι μέσα...

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΛΠ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ?ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ.'Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΡΚΕΣ!!!

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

λοιπον... αυτο που μου συμβαινει ειναι τρελο!!!!

παντρευτηκα 30 Ιουνιου (ητοι καλοκαιρι) και τωρα μετα απο 2 χρονια και μια εγκυμοσυνη ειπα να βαλω τα νυφιατικα χειροποιητα παπουτσακια μου στη βαφτιση της μπουμπουκας μου και.... ΔΕ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!!!!!! :silly:

:silly: :silly: :silly:

χωρις πλακα τωρα...ειναι δυνατο με την εγκυμοσυνη να μεγαλωσε το ποδι μου????? :huh:

:huh::huh::huh::huh:

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΕΒΗΚΑ 1 ΝΟΥΜΕΡΟ:woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το σπέρμα καλή μου δεν διορθώνει εύκολα να υπάρχει θέμα.. βέβαια έχει να κάνει και με το τι θέμα υπάρχει. Αν είναι απλά θέμα κινητικότητας η μορφολογίας κάτι μπορεί να γίνει, αν όμως είναι θέμα ποσότητας σπερματοζωαρίων εκεί δεν μπορεί να γίνει τπτ.. εμείς με ολιγοασθενοσπερμία, με θεραπεία, καταφέραμε απλά τις 500 χιλιάδες να τις κάνουμε 1 εκατομμύριο.. κλάσε να φουμάρουμε δηλαδή.. παιδί πιο εύκολα πιάνω με τον κρίνο παρά από τον άντρα μου.. πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει αζωοσπερμία, εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα και μπορεί να μην μπορέσεις να βρεις κανένα σπερματοζωαρίω και να χρειαστεί να πας σε εξωσωματική με δότη αν το δεχτεί ο σύζυγος ή ο σύντροφος σου.
    • Λέτε κι εγώ να θέλω κατι για την tsh?Αυτος ο ενδοκρινολογος δεν ειπε κατι, εχω και οζωδη μορφή θυρεοειδους λόγω κληρονομικοτητας, αλλα  μια χαρά ειναι και ο κύκλος μου.Αν δεν δω φως θα ξαναψαχτω, εκτός αν ειναι αλλού το προβλημα.Το σπερμα λέτε διορθωνεται εύκολα αν υπαρχει θέμα?
    • Για την προλακτινη δεν ξέρω αλλά αν οι γιατροί σου λένε ότι είσαι οκ δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Την TSH σίγουρα την θέλουν χαμηλά. Εμενα ο εξωσωματικός μου έλεγε ιδανικά να είναι κάτω από 2. Με το καλό η ετ !!!
    • Με το καλό τα μωράκια σου!! Εγώ γέννησα τα δίδυμα Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό με το γιατρό μου. Ολα πήγαν μια χαρά!! Αν γεννήσεις πρόωρα εξαρτάται στο αν η ιδιωτική κλινική έχει μενν κ από ποια εβδομάδα δέχεται. Αν δεν έχει τα μωρά θα πάνε στο Πανεπιστημιακό.Για το ΙΑΣΩ δεν έχω εικόνα αλλά στο Πανεπιστημιακό γέννησε μια φίλη μου κ τα 3 της παιδιά με δικό της γιατρό και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.
    • Η γυναικολογος μου ειπε οτι 2.50 και κατω πρεπει να ειναι.Εγώ ωορρηξια κάνω το εχω επιβεβαιωσει στη γυναικολογο.Ο ενδοκρινολογος ειπε δεν χρειάζεται κατι για ψαξιμο ουτε περαιτερω εξέταση μου.εβαλε, κ εγώ είχα μια.φορα ανεβασμενη προλακτινη 38 μετα επεσε στο 23 οποτε μάλλον λόγω αγχους.Σκέφτομαι να τ ξαναμετρησω ή να παρω και δεύτερη γνώμη οταν βγει το σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλό.Ο ενδοκρινολογος μου ειπε βλεποντας ολες τις μετεησεις οτι ειναι πολυ καλές και η Αμη, τώρα αυτο μενει...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...