Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 296
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,έλεγα και εγώ να πάω να φτιάξω μαλλιά αλλά επειδή δεν έχω λευκα μόνο 2-3 τρίχες και τα είχα κουρεψει και κοντο καρε έλεγα να τα αφήσω να βγει το φυσικό μου. Βέβαια μόλις γεννήσω ξέρω πως μετά από κάνα δίμηνο θα μου την βαρέσει και θα θέλω να κάνω αλλαγή. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι να πάω και στο κομμωτήριο τόσες ώρες μην με πιάσει κανένας πονος γεννας και μείνω με την βαφή στο κεφάλι 🤣🤣 Σε άλλα νέα το έντερο μου αρνείται να συνεργαστεί και όλο το βράδυ έμεινα ξύπνια. Να μου πεις με το στομάχι τόσες μέρες έπινα τσάι και έτρωγα όλο ζυμαρικά και ρύζι οπότε στουμπωσε το καημένο. 
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Γράφω πρώτη φορά στο θέμα εδώ..  Εν συντομία να σας πω είμαι 38 ετών με χαμηλη ΑΜΗ και μια σάλπιγγα κλειστή,  σπέρμα με μέτρια κινητικότητα. Επισκεφτήκαμε γιατρό υπογονιμοτητας και λόγο ηλικίας κ ΑΜΗ μας είπε να προσπαθήσουμε κάνα τετράμηνο και αν δεν γίνει κάτι να πάμε σε εξωσωματική. Έστειλα λοιπόν εγώ ένα μειλ στην επιτροπή Θεσσαλονίκης για να δω πότε θα πρέπει να κλείσω ραντεβού από Ιούνιο και μετά γιατι ακουσα πως υπάρχει αναμονη. Και μου έκλεισαν ραντεβού 20 Ιουνιου. Στο μειλ που μου απάντησαν λέει πως  στης 20 Ιούνιου θα πρέπει να στείλουμε τον φάκελο στην επιτροπή και μετά από περίπου 20 εργάσιμες θα βγει η απόφαση όπου και θα ενημερώθουμε με μειλ. Γίνεται όλη η διαδικασία χωρίς φυσική παρουσία; νόμιζα πως θα πρέπει να πάμε και οι ίδιοι μας στην επιτροπή. Όσες περάσατε πρόσφατα πήγατε η οχι;  Συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα είμαι εντελώς άσχετη...  
    • @Katerinioo ε ναι κ γω αυτο σκεφτομαι οτι μετά δ θα έχω την άνεση να πάω. Να λείψω ώρα από τ μωρο γτ αν όλα πάνε καλά θα θηλάζω όπως κ στα κορίτσια κ θα ειναι δύσκολο να τ κρατήσει καποιος αλλος για αρκετή ώρα. Ε τώρα άμα με προλαβει η μπέμπα δ πειράζει. Εκανες κ συ τ ντομπλερ μπαίνουμε σε τελική ευθεία τωρα! Πόσο είναι ο αιματοκριτης και η αιμοσφαίρινη σου κ θα κάνεις έγχυση?
    • Προφανώς κ είναι πρήξιμο αλλά υπάρχει🤣🤣🤣 Να περάσει η αυχενική να ηρεμήσουμε κοριτσάκι μου!!! Όλες βασικά..
    • Ε ναι ρε κορίτσι είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα έπρεπε να είναι το σούπερ μωρό για να δείξει τόσο νωρίς 😁 Υπομονή λίγες μερούλες!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...