Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερώτηση


kuo28

Recommended Posts

Κορίτσια, καλημέρα!

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα έγραφα κι ότι θα περίμενα χωρίς άγχος να δω τι θα γίνει. Έχετε άλλωστε απαντήσει δεκάδες φορές στην ίδια ή σε παρόμοια ερώτηση. Τελικά υπέκυψα στον πειρασμό...

Θα είμαι όσο πιο συνοπτική μπορώ:

Η "ύποπτη" επαφή έγινε δύο ημέρες μετά το κλείσιμο του παραθύρου των "γόνιμων ημερών". Το τσέκαρα μετά γιατί ήταν η πρώτη επαφή που ολοκληρώθηκε με τρόπο που θα μπορούσε να καταλήξει σε σύλληψη. Παρ' όλα αυτά, με σταθερό κύκλο 28 ημερών, είμαι στην όγδοη ημέρα καθυστέρησης... Έκανα τρία τεστ: ένα στις 3 μέρες, ένα στις 4 κι ένα χθες (το βράδυ, βλακωδώς ίσως). Φυσικά όλα βγήκαν αρνητικά.

Από τη 1η-2η ημέρα καθυστέρησης έχω -σε στιγμές φρικτούς- πόνους χαμηλά στην πλάτη (κάτι που μετά είδα ότι θα μπορούσε να είναι σύμπτωμα). Ταυτόχρονα και κάποια πονάκια σαν της περιόδου, η οποία δε λέει να έρθει. Αίμα καθόλου. Το στήθος έχω την εντύπωση ότι έχει αρχίσει να φουσκώνει εδώ και κανένα τριήμερο, αλλά δεν πονάει όπως έχω ακούσει από άλλες. Και χθες και σήμερα -γύρω στις 11-12 το μσημέρι- κάνω δέκατα (χθες έφθασε 37,9). Ξέχασα τις ζαλάδες, αλλά αυτές θα μπορούσαν να είναι από τη ζέστη ή απλά να είναι στο μυαλό μου.

Για χοριακή το τρενάρω λίγο μήπως και αδιαθετήσω. Δεν προσπαθούσαμε άλλωστε, αλλά δεν ξέρω μήπως μια φορά θα μπορούσε να αποδειχθεί "μοιραία" (με την καλή έννοια). Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι ιδέα μου για να μην αγχωθώ. Είναι όμως; :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ αυτα τα συμπτωματα!ποσες φορες με εχουν κανει να πιστεψω στο θαυμα και μετα η απογοητευση.σε σενα ομως υπαρχει το πιο σημαντικο ολων των συμπτωματων,η καθυστερηση.σου εχει ξανασυμβει τοσες μερες;αν οχι τρεξε για χωριακη και ασε τα τεστ.ευχομαι απο την ψυχη μου να εχεις στην κοιλιτσα σου το μωρακι σου!!!περιμενω νεα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου δυστυχώς τα "συμπτώματα" δε λένε τίποτα σε περίπτωση εγκυμοσύνης γιατι είναι πανομοιότυπα με αυτά της περιόδου...Εσύ μην αγχώνεσαι΄-κάνε χοριακή κ...ο Θεός βοηθός!!

Εγώ λίγους μήνες πριν ήμουν σίγουρη οτι απο μέρα σε μέρα θα αδιαθετήσω..Αυτή τη στιγμή ΄μια μικρή πριγκίπισσα κοιμάται δίπλα μου!

Περιμένουμε νέα σου!!!Όπως κ να χει όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!!

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :) Πήρα κι έκλεισα ραντεβού με το γιατρό αύριο το πρωί.

Με ρώτησε η γραμματέας του πόσες μέρες καθυστέρηση, της είπα 8 και μου λέει "8;!;! Μα από 10 και πάνω μιλάμε για καθυστέρηση". Τι θέλει να πει ο ποιητής; Τέλος πάντων, αύριο το ραντεβού κι αν λέει κρίνει ότι χρειάζεται, θα με στείλει επί τόπου για την εξέταση. Μπρρρ... ενώ δεν ήταν στα άμεσα σχέδια, και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, χαμογελάω. Άλλο και τούτο...

Θα ενημερώσω όπως και να 'χει. Σας ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη που έπρεπε να διαβάσετε το ίδιο πράγμα για 604545ή φορά :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

10η ημέρα καθυστέρησης, όμως η εξέταση μίλησε ξεκάθαρα και είπε ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη (αύριο ελπίζω να πάρω μια καλή απάντηση στο γιατί είχα τόση καθυστέρηση). Και ναι, νιώθω εντελώς χαζή που ήμουν και βέβαιη κατά βάθος, αλλά τελικά αυτή η διαδικασία έχει και ένα ηθικό δίδαγμα σε ό,τι αφορά το άγχος και το πόσο κακό κάνει. Όπως και να 'χει, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Καλή λευτεριά σε όσες διανύουν αυτούς τους μοναδικούς -φαντάζομαι!- μήνες και καλή επιτυχία σε όσες το προσπαθούν, σύντομα να έρθουν τα καλύτερα!

Υ.Γ.: Σήμερα επισημοποιήθηκε ότι αρχίζουμε στο χαλαρό τις απόπειρες, οπότε εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Φιλιά πολλά :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε kuo μου ποσο σε καταλαβαινω!ειναι απιστευτα ψυχοφθορα διαδικασια ιδιως με τοσες μερες καθυστερηση λογικο να πηγαινει το μυαλο σου στο ευχαριστο και να τρεφεις κρυφες ελπιδες.κι εγω στη φαση των προσπαθειων ειμαι οποτε θα τα λεμε!αντε καλες αγκαλιτσες τωρα και με το καλο θετικα τεστακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ κι εγώ. Απίστευτα ψυχοφθόρα διαδικασία. Εγώ τι να πω, που είχα όλα τα συμπτώματα, καθυστέρηση τεράστια και τα δύο τεστ φαρμακείου που έκανα βγήκαν θετικά; Νομίζω το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αδιαφορούμε και να μην αγχωνόμαστε. Αν και, πόσο "ειλικρινής" μπορεί να είναι μια τέτοια αδιαφορία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ξερατε πόσες φορές είχα καθυστέρηση με ή χωρίς συμπτώματα...( αν και μάλλον τα περισσότερα τα δημιουργούσα μόνη μου, απ τη λαχτάρα μου να γίνω μάνα..) Και να τα τεστ ωορρηξίας, τα θερμοδιαγράμματα, ( κάθε φορά που ανέβαινε η θερμοκρασία επλεα σε πελάγη ευτυχίας μονο και μόνο για να πέσει πάλι κανα 2 μέρες μετά...και ναααα τα κλαμματα) και ο,τι άλλο μπορειτε να φανταστείτε...έβλεπα μωρά στον ύπνο μου και ξυπναγα με κλάμματα, επαιζα με τα παιδάκια της κουμπάρας μου και ναααα τα ζουμιά και τώρα που το καλοσκέφτομαι, μάλλον είχα παθει εμμονή με το θέμα...ημουν δυστυχισμένη, η ζωή μου περιφερόνταν γύρω απο ένα ονειρεμένο πλασματάκι που δεν ελεγε να ερθει...( οι εξετάσεις μου παραδοξως ηταν καλές, του αντρούλη ομως οχι και τοσο)

πηγαμε διακοπες περυσι το καλοκαιρι, πεπεισμένοι και οι δυο οτι παιδι γιοκ...για καποιους μηνες τουλάχιστον μέχρι να ανακάμψουν τα βατραχάκια του αντρούλη καινα ηρεμήσω κ εγώ ψυχολογικά...ήταν ο μόνος μήνας που δεν σκεφτηκα μωρό, που δεν κράτησα θερμοδιαγράμματα, που για να μην μπω και παλι στον πειρασμό δεν έιχα πάρει καν θερμομετρο μαζί μου, που δεν έκανα τεστ ωορρηξίας, που ειχα κλασσικα ολα τα συμπτώματα επικείμενης περιόδου, που το στήθος πρήστηκε και μετά ξεπρήστηκε,που τελικα μετα απο 4 μερες καθυστερησης ο αντρουλης δεν άντεξε, πηγε στο φαρμακείο του χωριού και μου πηρε τεστ..κάτσε και καντο τώρα! μου λέει,ο,τι και αν ειναι τουλαχιστον να το ξέρουμε...μα μηπως ειναι πολυ νωρις και δεν δειξει...κανω εγω τη δυσκολη...τελικά και το τεστ ηταν θετικο και μια χαρα εγκυμοσυνη ειχα και τωρα εχω μια μπουμπου διπλα μου που δεν λεει να κοιμηθει...

φλυάρησα πάλι υπερ του δέοντος αλλά το ηθικο διδαγμα τελικα για μένα απ ολα αυτα ειναι ενα : ερχεται εκει που δεν το περιμένεις, ακριβως επειδη δεν το περιμένεις...αφεθειτε χαλαρωστε και ξεχαστε το..θα ερθει για να μεινει!!

φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

Geia xara se olous ....

parakolouthw edw kai para polu kairo tis suzhthseis sas kai eipa kai egw na graftw mhpws mou peite kai emana autes tis glukes sumboules pou dinetai se olous....

Auth th stigmh o kuklos mou exei ftasei tis 46 meres sunhthws einai 28-30 meres.

Ekana test sthn prwth ebdomada kathusterhshs alla bghke arnhtiko!

Gia na hremisw stis 2 ebdomades kathusterhshs ekana kai xoriakh h opoia epishs bghke arnhtikh !!!

Den exw kanena ma kanena sumptwma .....

Ti mporei na mou sumbainei????

Exw kleisei rantebou me th gunaikologo alla exw arxisei na skeftomai gia to ti mporei na sumbainei kai an ola einai kala ........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

star07 λυπάμαι αλλά δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. σου εύχομαι όμως να είναι όλα καλά και να μην έχεις τίποτα κακό. το καλύτερο βέβαια θα είναι να είναι ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου και να μην το έχει πάρει χαμπάρι κανένας... :P

όσο για τη διαδικασία αυτή του να ασχοληθώ με θερμόμετρα και μέρες ωορηξίας εγώ προσωπικά δε θα το κάνω. με τον άντρα μου όταν έμεινα έγκυος είχαμε κάνει σεξ και την ώρα που πήγε να τελειώσει είπαμε να τελειώσει μέσα μου και έτσι απλά έμεινα έγκυος χωρίς άγχος χωρίς τίποτα. η αλήθεια είναι πως μετά το είχα στο μυαλό μου, αλλά αν δεν τον είχα να με ρωτάει συνέχεια αν μου ήρθε περίοδος νομίζω πως θα ήμουν ακόμα πιο ήρεμη.

εχθές είχα μια συζήτηση με μια φίλη και μου έλεγε ότι είναι και αυτή με τα θερμόμετρα και της είπα αυτό που είπα και σε σας ότι για μένα είναι άσκοπο να ασχοληθείς με κάτι τόσο αγχωτικό και ότι αν είναι να έρθει θα έρθει.

χαλαρρρρααα.... που λένε και οι Θεσσαλονικείς.... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...