Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΠΛΩΝΩ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!!!ΝΑΙ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΘΥΜΩΝΑ!!!!!:P

Δημοσίευση

και μενα ο δικοσ μου δεν θελει με τιποτα ολοσωμο οσο για την ψυχολογια περσι μου την ειχε φτασει στα πατωματα........

δεν μπορω να τον παχυνω τον σιχαμενο τρωει οτιδηποτε ανθυγιεινο και κιλα δεν παιρνει αν το ακολουθησω εχω στην διατροφη το σε μια βδομαδα θα εχω βαλει 3 κιλα ελεοσ :angry:

και τι εκανα και εγω η κατινα εκει που με ελεγε χοντρουλα γυρναω και του λεω μιλασ και εσυ σε λιγο το βραδυ δεν θα βαζουμε φωσ γιατι θα μαζευει ολη η μερα το μπιφτεκακι που εχεισ στο κεφαλι ηλιο και το βραδυ θα λαμπεις.......λαμπεισ μπαμπη μου λαμπεισ... :P

εεε απο εκει την ωρα μ..ναρα με ανεβαζει και με κατεβαζει χαχαχαχαχαχα :silly:

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

και μενα ο δικοσ μου δεν θελει με τιποτα ολοσωμο οσο για την ψυχολογια περσι μου την ειχε φτασει στα πατωματα........

δεν μπορω να τον παχυνω τον σιχαμενο τρωει οτιδηποτε ανθυγιεινο και κιλα δεν παιρνει αν το ακολουθησω εχω στην διατροφη το σε μια βδομαδα θα εχω βαλει 3 κιλα ελεοσ :angry:

και τι εκανα και εγω η κατινα εκει που με ελεγε χοντρουλα γυρναω και του λεω μιλασ και εσυ σε λιγο το βραδυ δεν θα βαζουμε φωσ γιατι θα μαζευει ολη η μερα το μπιφτεκακι που εχεισ στο κεφαλι ηλιο και το βραδυ θα λαμπεις.......λαμπεισ μπαμπη μου λαμπεισ... :P

εεε απο εκει την ωρα μ..ναρα με ανεβαζει και με κατεβαζει χαχαχαχαχαχα :silly:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα :laugh: :laugh: :laugh: Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαααααα

Βρε κοριτσια...Τι γαιδουρια που ειναι οι αντρες τελικα???????Αν ακουσω κατι τετοιο οταν γεννησω θα γινει της πτανς!!!!!!!!!

Πειτε σας παρακαλω στους αντρες σας πως η κοιλιτσα,τα μουτακια ή η λιγη παραπανω κυτταριτιδα παει σετακι με το παιδακι που "δειχνουν" και "φουσκωνουν" σαν τα παγωνια!!!!Ας διαλεξουν επιτελους!!!!!

Δημοσίευση

Σιγα μη κατσουμε να σκασουμε!:P :P :P Κοριτσακια μου μην κλείνεστε μεσα γι τετοιους λογους!Πριν κανα δυο εβδομαδες πηγαμε για μπανιο Λαγονησι. Επειδη εκει μενουν κατι συγγενεις και μαζευομαστε αρκετοι καθε ΣΚ. Ηταν λοιπον και μια θεια του αντρα μου και ακουστε τι μου ελεγε:

θεια: - Α βλεπω εχεις και εσυ σπασμενα αγγεια?

Εγω: - Χρονια τωρα!Λιγο η εγκυμοσυνη, λιγο η ορθοστασια απ τις δουλειες που εκανα, δυστηχως τα απεκτησα.

θεια:- και καλα εγω ειμαι και μεγαλη γυναικα αλλα εσυ μικρο κοριτσακι!

Εγω: - τι να κανουμε βρε θεια αυτα δεν εχουν ηλικια!:P :P :P

Μετα βλεπει το τατουαζ στη μεση και μου λεει:

Καλα εχεις κανει τατουαζ! Ειναι καρκινογονο!:blink:

Μετα ειδε και τις ραγαδες!:P :P :P Της λεω λοιπον σε καποια φαση. Εσυ εισαι καλη για παρεα. Τον στελνεις τον αλλο κατευθείαν για αυτοκτονια!:laugh: :laugh: :laugh: Ουτε ο αντρας μου δεν μου τα χει πει αυτα!Αμα θελει ο αλλος να στην πει κατι θα βρει ακομα κι αν εισαι κορμαρα. Την κυταριτιδα τη γλυτωσα!:laugh:

Δεν τη σχολιασε!:laugh: Ειχα πολλα και αυτο το ξεχασε!:P

Κοριτσια δεν με απασχολει. Ηθελα πολυ να παω γυμναστηριο κυριως επειδη εχω προβλημα στη μεση. Αφου δεν μπορω να παω λογω χρονου ας με φαει στη μαπα ο αντρας μου. Στο κατω κατω ειμαι φυσιολογικη η αλλες ειναι κοκαλιαρες!:P Ενταξει μπορει να εχω χασει τα κιλα αλλα εχω κανει ραγαδες, σπασμενα αγγεια συν την κυταριτιδα! Ασε που εχω αποκτήσει αυχενικο για να στεκετε το Β...ι στη θεση του!:P

Επι ευκαιρίας μιας και το εθιξε το Μαρινακι μας! Βρε κορίτσια τα κόκαλα στη λεκάνη δεν επανέρχονται?

Πατε να κανετε μπανια! Μην αφηνετε κανενα να σας χαλαει την διαθεση!;)

Δημοσίευση

Αχ Δημητρουλα τι να σου πω; δεν επανερχονται τα ατιμα... ενας χρονος εχει περασει... τα παλια μου ρουχα μου μπηκαν αλλα ειναι τσιτωμενα... και τα μπλουζακια στενεψαν ξαφνικα και κοντιναν...:(

Αλλα ρε κοριτσια ρε μπορω να το καταλαβω... δλδ ο αντρας σου βρε frapedia ντρεπεται να βγει στην παραλια μαζι σου; μονο αν εισαι αδυνατη και ωραια σε κυκλοφορει δλδ; απαραδεκτο...:angry: αν σε θελει μοντελο να σε παει στον Φουστανο να σε κανει...! ;)

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ!!!

:laugh: :laugh: :laugh: αυτό είναι το καλύτερο που έχω ακούσει, ο άντρας σου πρέπει να έχει πολύ χιούμορ!! :laugh:

μην αγχώνεσαι frapedia στις παραλίες δεν πάνε μόνο οι καλύγραμμοι!! αν ο άντρας σου έχει πρόβλημα και γυρνά από την άλλη εσύ πάνω του..μην τον αφήνεις σε ησυχία έτσι για να μάθει...!!!!

η δική μου η κοιλιά είναι μικρή, είναι όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη και ο άντρας μου συχνά μου λέει ότι έχω κοιλιά, εγώ του απαντώ: τουλάχιστον εγώ έκανα και 2 παιδιά (βέβαια και αυτό δεν είναι δικαιολογία) και το ένα είναι 11 μηνών, εσύ γιατί έχεις κοιλιά? πόσα παιδιά έκανες? Έτσι άρχισε δίαιτα και αρχίζει και την χάνει!!!

Πήγαινε θάλασσα γιατί με την γουρουνογρίπη δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να πάμε του χρόνου!!!!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΚΟΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΛΙΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛΙΝΑΣ ΤΖΟΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑ! ΟΛΟΣΩΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΑΓΚΙΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Με τέτοια ζέστη και θα κλειστούμε μέσα επειδή δεν έχουμε σώμα μοντέλου?!

Πριτς!!:laugh:

Βουρρρρρρρρρρ στις παραλίες!!!B)

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΚΟΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΛΙΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛΙΝΑΣ ΤΖΟΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ!!

Παρεπιπτόντως η Αντζελίνα Τζολί έκανε επέμβαση στην κοιλιά της μετά την γέννα!!

Δημοσίευση

Μια απο τα ιδια frapedia,εγω εχω και 7 κιλα ακομα να χασω και η κοιλια μου ειναι σαν να ειμαι 3 μηνων εγκυος,δεν ξεφουσκωνει με τιποτα!Δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο και δεν εχω και τη διαθεση να παω στην παραλια με τετοια χαλια ψυχολογια.Απο την αλλη σκεφτομαι ωρες ωρες μηπως ειμαστε λιγακι αχαριστοι οι ανθρωποι;2 παιδια εκανα παλι καλα κι ετσι οπως ειμαι.

Δημοσίευση

ΝΑΙ ARGI ΜΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ!!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ, " ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ" ΚΑΙ "ΛΟΥΚΟΥΜΑ!!!' ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΠΩς ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΩ ΜΕΤΑ ΕΕΕΕ;;;;;:woohoo:

Δημοσίευση

Aggiksate to aieusthito shmeio mou k auto einai meion mou....:P

Egw exw gennhsei ta didymakia mou edw k 1 1/2 mhna,exw xasei sxedon ola ta kila ths egkymosynhs alla h koilia mou einai aisxos!!!

Einai ena pragma sa to Frankestain na fantastite...xwris ypervoles.

Phra olh th koilia mprosta,katholou sta plagia...htan poly myterh k twra einai gyrw fyrw apton afalo gemato ragades!!!K eimai k melaxrinh k oi ragades kokkines k aspres.Afhste koritsia.Kremetai kiollas. :(

Den yparxei periptwsh fetos na paw gia mpanio alla tou xronou me ta mwra tha kanw opwsdhpote.

Pantws an de ftiaksei k tou xronou na kanoume erano gia koilioplastikh vre koritsia :D

K mena o antras mou me koroideue otan hmoun eggyos alla de pareksigoumaste kserw oti kanei plaka.

Pantws mou kakofanhke auto pou eipes vre paidi mou..oti sou kanei moutra o antras sou gia tetoio logo!Kopana tou k sy ola ta arnhtika tou na dei!

An ksefeugei o dikos mou tou lew:Ekei einai h porta shkw fyge...k vres allh kalyterh apo mena :P

Δημοσίευση

Αμα δε σε θελει βρε παιδακι μου... μετα απο τοσα σχολια αποφασισα να κανω το πρωτο βημα και να παω μονη μου για μπανιο με μια φιλη μου ...ετσι για το βαπτισμα του πυρος

παμε λοιπον ωροπο.... ειχε τετοιο αερα και τοσο χαλια θαλασσα που απλα καθομασταν στο μπαλκονι και την κοιτουσαμε !!!! χαχαχαχαχαχα

ειπε ο εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν η μερα σαββατο!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 53 ΚΙΛΑ ΕΦΤΑΣΑ 70 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 55.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ 3-4 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ:( .ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ 'ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ' ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΣΑΝ 'ΖΕΛΕ':( ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:unsure: .ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΕΞΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΓΗΜΕΝΕΣ:lol: .

Δημοσίευση

Ηλέκτρα έγραψε:

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 53 ΚΙΛΑ ΕΦΤΑΣΑ 70 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 55.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ 3-4 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ:( .ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ 'ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ' ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΣΑΝ 'ΖΕΛΕ':( ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:unsure: .ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΕΞΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΓΗΜΕΝΕΣ:lol: .

πλακα κανεις?!?!?!?! ηθελε ο αντρας σου να κρατησεις κιλα??? αλλαζουμε??? παντως αν θες να τα βαλεις εχω εγω τροπους να σου πω.... στο πιτσ φυτιλι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Ηλέκτρα έγραψε:

πλακα κανεις?!?!?!?! ηθελε ο αντρας σου να κρατησεις κιλα??? αλλαζουμε??? παντως αν θες να τα βαλεις εχω εγω τροπους να σου πω.... στο πιτσ φυτιλι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:[/quote:13gq6216]

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΘΕΛΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ....

Δημοσίευση

λοιπον ηλεκτρακι... το πρωι 3 φετες με βουτυρο και μελι - ροφημα οτι θελεις... δεκατιανο ενα κρουασαν σοκολατας....με το φαγητο μπολικο ψωμι και τουλαχιστον 1/2 λιτρο κοκα κολα... απογευματινο μετα τον υπνο ετσι για να γλυκαθεις 1/2 σοκολατα αμυγδαλου ιον (αυτη με τα 8 κομματια) και 1/2 λιτρο κοκα κολα...

για βραδυ μια κρεπα αλμυρη με 2πλο κασερι, καπνιστη γαλοπουλα, μανιταρια και ντοματα ή μια κρεπα γλυκια με μερεντα, μπισκοτο, μπανανα και αμυγδαλο...

αν δεν τρως κατι απο ολα αυτα πες μου να σου αλλαξω διατροφη :silly: :silly: :silly: :silly:

καλη επιτυχια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

(μη γελας ...καντο και θα με θυμηθεις ;) )

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας και από μένα!

αυτό το θέμα με τα κιλά είναι ένα τεράστιο θέμα!!

Απασχολεί τη γυναίκα από την πρώτη ημέρα της εγκυμοσύνης και την ακολουθεί αφού γεννήσει και αφού μεγαλώσει το παιδί της και ..

Λίγες είναι εκείνες που τα χάνουν τόσο γρήγορα που αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποιο μυστικό! Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες που τα χάνουν έχουν ιδανικό σωματότυπο και αναλογίες και έκαναν αθλητισμό. Όπως η κουμπάρα μου που έχει κορούλα 4 ετών και έπανήλθε στα κιλά της και στη σωματάρα της πολύ γρήγορα. Το ίδιο και η μεσαία μου αδελφή.

Βλέπεις και οι δύο ήταν αθλήτριες για χρόνια!:)

Νομίζω όμως πως πρέπει να κοιτάμε τι θέλουμε εμείς οι ίδιες για τον εαυτό μας και όχι τι θέλει ο άντρας μας.

Φυσικό είναι να θέλουμε να είναι χαρούμενος και να είμαστε επιθυμητές αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!! αν μας αγαπάει θα περιμένει να φύγει η κοιλίτσα!!

Δημοσίευση

frapedia ΤΡΩΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΠΡΩΙ 2-3 ΦΕΤΕΣ ΜΕΛΙ,ΜΕΡΕΝΤΑ,ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΙ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΩΩ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ 2-3 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ)ΜΕΤΑ ΤΡΩΩ ΦΡΟΥΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ(ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ) ΤΟΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΠΑΛΙ 2-3 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ,ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΩ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ Η ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΛΥΚΟ.ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΡΩΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11,ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΙCK BOXING. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ...:lol:

Δημοσίευση

Ηλέκτρα έγραψε:

Pw pw to idio provlima me sena exw kai egw filenada!

Ksekinisa thn egymosynh me 48 kai eftasa ta 58.Mesa

se 7 meres exasa 7 kila sthn kliniki.Kai twra 9 mhnes

meta eimai 47!! Den mporw na valw kila gmt!! Trww ta panta!

Gia to stithos mhn pw ws egine... san sakoula kremase!

Kai eixa toso stito gmt. :( H koilia efyge eytyxws kai epanilthe

sta kanonika ths!! O antras mou mou leei na valw kanena kilo.

Tou arese pou eixa 3-4 parapanw.Emena pali katholou! :)

Δημοσίευση

Lenaki26 έγραψε:

Ηλέκτρα έγραψε:

Pw pw to idio provlima me sena exw kai egw filenada!

Ksekinisa thn egymosynh me 48 kai eftasa ta 58.Mesa

se 7 meres exasa 7 kila sthn kliniki.Kai twra 9 mhnes

meta eimai 47!! Den mporw na valw kila gmt!! Trww ta panta!

Gia to stithos mhn pw ws egine... san sakoula kremase!

Kai eixa toso stito gmt. :( H koilia efyge eytyxws kai epanilthe

sta kanonika ths!! O antras mou mou leei na valw kanena kilo.

Tou arese pou eixa 3-4 parapanw.Emena pali katholou! :)[/quote:2fl4bi0t]

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 2,3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ,ΤΡΩΩ ΣΑΝ ΒΟΔΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:blink:

Δημοσίευση

Ά καλά....

Εγώ είμαι ετοιμόγεννη και την Κυριακή ήμασταν στο Balux για μπάνιο με sexy μπικίνι παρακαλώ, με την κόρη μου στο καρότσι και την κοιλάρα !!!!!!!.

Μη μασάς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένιωθα τόσο sexy (έχω και τα tattoo μου), πού σε πληροφορώ υπήρχαν άνδρες που με κοιτούσαν.

Και με κοιτούσαν ερωτικά όχι επειδή είχα κοιλιά.

Το θέμα είναι πως νιώθεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...