Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλα μιλαμε τρελο οχημα θα μασ πατε βολταααααα :silly:

πωσ ηταν η πρωτη βουτια;;;;

πρεπει να ξετρελαθηκε αλλα μπορει να ειχε και την απορια οπωσ η μπουμπου τι εγινε βρε παιδια πολυ νερο;;;; :woohoo:

καλα μπανια και ατελειωτα παιχνιδια με τα κουβαδακια κοπελα μου,

να το χαιρεσαι τον παιδαρο.. ;)

Δημοσίευση

ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι ζουζουνακιιιιιιιιιι :silly:

τι ωραια βουτιτσαααααααααααααααααααααααααααααα

ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω θελουμε και μεις!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αλλα εμας ο γιατρος δε μας αφηνει, ακομα λεει ειμαστε μικρες :S:S

αντε καλα μακροβουτια!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

αληθεια που πηγατε για μπανακι?

Δημοσίευση

evhdal, frapedia, καντινου

ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΛΑΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ;;;:cheer: ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΧ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 11 € ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΑ ΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ;) :laugh: :cheer: :silly: :kiss:

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:laugh: . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ;) .ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΜΤ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΞΩ:( .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΞΩ:dry: .ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΗΡΑ ΙΔΕΑ:woohoo: , ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ.;) ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!:lol:

Δημοσίευση

happy mammy έγραψε:

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΑ ΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΑ!!!

Αυτο πήραμε εμείς... Το Μαράκι στρίγγλιζε όταν πήγαμε να τη βγάλουμε από το νερό!

happy mammy σκέτη τρέλλα ο Δημητράκης σου! Μπράβο σου κοπέλα μου! Έχεις μια πολύ όμορφη οικογένεια!

Καλές βουτίτσες!

Και έτσι μπράβο! Δεν ξεχνάμε καπέλο και αντιηλιακό! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...