Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ Η 2η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΧΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΕΤΣΙ???ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!ΤΡΕΜΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ......!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?????:laugh:

Δημοσίευση

Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!Σου ευχομαι ό,τι καλύτερο και με το καλό να έχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!!Πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου για να τον ενημερωσεις και να σε κατευθυνει ανάλογα για το ποτε θα κλεισετε ραντεβού για τον π΄ρωτο υπέρηχο!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια αγαπούλα μου!

Εύχομαι να έχεις 1 τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Αυτό που έχεις να κάνεις τώρα είναι να βρεις 1 γιατρό και να κλείσεις ραντεβού για να επιβεβαιώσεις την εγκυμοσύνη!

Θα σου κάνει κολπικό υπέρηχο και θα δείτε το σακουλάκι σας!!!

Αν είσαι πέρα τον 6 βδομάδων θα ακούσετε και την καρδούλα.

Ξεκινάς να μετράς από την 1η μέρα της τελευταίας σου περιόδου!

Θυμάμαι κι εγώ τι τρέμουλο είχα...

Παραλίγο να κάνω λάθος...

Εγώ το έκαν μαζί με τον άνδρα μου και ταυτόχρονα μιλούσα στο τηλέφωνο με τον αδερφό μου και τη νύφη που με πήρανε τυχαία εκείνην τη στιγμή...

Δημοσίευση

Έλα κοπέλα μου μπράβο!!!! Για τις διακοπές σου θα ρωτήσεις το γιατρό σου και μόνον εκείνον! Μέχρι την Τετάρτη λοιπόν υπομονή...ξάπλα...ξεκούραση...όχι βάρη...κι ανυπομονούμε για τα νεότερα! Τα φιλιά μου!!!

Δημοσίευση

καλα κοριτσακ μου μαζι σου τρεμω κι εγω!χαρηκα υπερβολικα με αυτα τα υπεροχα νεα,συγκινουμαι πολυ οταν ακουω τετοια και φανταζομαι τον εαυτο μου σε αυτην την θεση.πωπω οταν συμβει σε μενα θα τρελαθω απο τη χαρα μου!λοιπον σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο μωρακι!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου,με το καλο!Μην ανησηχεις κι εγω περισυ στις διακοπες εκανα το τεστ και βγηκε θετικο.Πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε να συνεχισω κανονικα τις διακοπες μου απλα να μην καθομαι στον ηλιο πολυ και να μην κουραζομαι πολυ π.χ. στη θαλασσα απλα να βρεχομαι και να βγαινω οχι να κολυμπαω.Και σε πλοιο μπηκα.Ολα θα πανε καλα,ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοπελαρα μου.

ευχομαι ολα να σου πανε καλα. δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με τις διακοπουλες σου αρκει να μην κανεις υπερβολες. και τι πειραζει που λειπει ο γιατρος σου γιατι το κιν δεν το σηκωνει να λυσεις τις αποριες σου;

ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις , θα σε συμβουλεψει για ολα ο ντοκ και αφου σε δει θα σου πει και για τις διακοπες σου.

παντως σιγουρα η εξεταση που θα χρειαστει ειναι η β-χοριακη για να δει την εξετληξη της εγκυμοσυνης σου. κανε μια σε μικροβιολογικο να την εχεις μαζι σου για την πρωτη εξεταση.

Δημοσίευση

mk23 έγραψε:

ΚΕΛΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!

Τίποτε ιδιαίτερο ίσως;;;; :) Χαλάρωσε και απόλαυσε το. Θα περιμένεις μέχρι να έρθει ο γιατρός σου. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα διακοπών. Κ εγώ πήγα το Πάσχα ενώ ήμουν 6 εβδομάδων έγκυος. Απλώς θα φροντίσει ο άντρας σου για τα δύσκολα χεχε!! Συγχαρητήρια!!!!!! Με το καλό να αποκτήσετε ένα υγιέστατο κουκλάκι..πωπω..πόσο συγκινούμαι κάθε φορά...:)

Δημοσίευση

Συγχαριτηρια!!εννοειται οτι εισαι εγκυος!!!!εγω θα σου ελεγα να κανεις μια χοριακη γα να το επιβεβαιωσεις και ο γιαρος αυτο θα σου ελεγε να κανεις!!!οσο για το ταξιδι να μην φοβασαι,απλα δεν θα σηκωνεις βαρος.θα περιμενουμε νεοτερα σου!!!!

Δημοσίευση

ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

Ε ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ!

ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ;)

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ.....:)

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΑΡΑΚΙ,ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΠΩ ΤΙ ΝΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΚΕΡΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Ε;ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΜ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!ΝΑΝΑ2,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!ΕΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου, μήπως να ενημέρωνες στη δουλειά για την εγκυμοσύνη σου? Να σε προσέξουνε λιγάκι παραπάνω? Αυτό με την ορθοστασία.... δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό!!! Μην σε αγχώσω κι άδικα βέβαια! Βάρη να μη σηκώνεις καθόλου! Αλήθεια, τί δουλειά κάνεις? Εάν επιτρέπεται... Sorry αν είμαι αδιάκριτη! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,Η ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...