Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ?


Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον να ανταλλάζουμε απόψεις!

Μόλις μπήκα στον 5ο μήνα (19η εβδομάδα) και αναρωτιέμαι πώς θα καταλάβω κινήσεις του μωρού μου!Ένιωσα 2 φορές κάτι σαν έντονο πόνο σε διαφορετικά σημεία στην κοιλιά μου,αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν...

Επίσης κάποιες φορές αισθάνομαι κάτι σαν "πιάσιμο" χαμηλά στην κοιλιά (αυτό σίγουρα δεν είναι από το μωράκι), το νιώθει καμιά σας αυτο? Συνήθως όταν περπατάω λιγάκι ή όταν σηκώνομαι από την καρέκλα...

Πείτε μου κι εσείς τις εμπειρίες σας!

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ 15ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΣΙΚ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΝΑ ΠΑΛΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΤΗΣ.ΧΑΧΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17 ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!(ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΒΕΡΤΗΣ?ΧΑΧΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.. & ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΧΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ & ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! ...ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ 21η ΕΒΔΟΜΑΔΑ & ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΣΟΥΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΨΩ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΕΣ?ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΧΟΡΟ ΜΩΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!ΧΑΧΑ!Α!ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ!!ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΕΙΧΕ!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΤΣΙ?ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...