Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ή ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ?


Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Θα ήθελα τις γνώμες σας κουκλάρες μου! Έχω γυναίκα Γυναικολόγο, είμαι συστημένη από τη συννυφάδα μου και την πεθερά μου και είμαι πάρα-πάρα πολύ ευχαριστημένη μαζί της, όμως.... επειδή η συγκεκριμένη Ιατρός μοιράζεται το ιατρείο της και τις πελάτισες της με άντρα συνάδελφο της, η ίδια μου έχει πει πως λεπτομερείς γυναικολογικές εξετάσεις, τύπου Κολπικός Υπέρηχος π.χ., δεν τις κάνει η ίδια, αλλά ο συνάδελφος!

Εγώ πήγα εκεί, γιατί δεν ήθελα να πάω σε άντρα γιατρό, ντρέπομαι! Και η 1η γυναικολόγος που είχα, γυναίκα ήτανε, αλλά μία θεόξυνη...... Δε θέλω να πάω σε άντρα... ντρέπομαι! Θα μου πεις.... όταν θα γεννήσεις.... τί θα γίνει? Εντάξει... εκεί δε μπορώ να έχω κι απαιτήσεις! Αλλά τέτοιου τύπου εξετάσεις, ή άλλες παρεμφερείς... θα ήθελα να τις κάνω μόνο σε γυναίκα! Κακά τα ψέμματα, "σπάστηκα" πάρα πολύ από αυτήν την λογική της, δε θέλω να ξαναπάω, αν κι επαναλαμβάνω, είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά εγώ δεν πήγα σε αυτήν για να με βλέπει ο άλλος!

Γνωρίζει κάποια κοπελιά μία καλή Γυναικολόγο στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ή στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά τα 2 Μαιευτήρια, γι' αυτό και σας ρωτάω. Ναι μεν έχω μερικές επιφυλάξεις για το θέμα "Δημόσια Μαιευτήρια", αλλά θαρρώ τα 2 συγκεκριμένα που αναφέρω, αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα, από περιπτώσεις δλδ. που έχω ακούσει. Θα μου πει όποια γνωρίζει, εάν θέλει, για γυναίκα Γυναικολόγο? Εάν δεν πρέπει να δημοσιεύσουμε ονόματα, κανένα πρόβλημα, θα περιμένω π.μ.! Ευχαριστώ προκαταβολικώς! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακι μου, κακως που ντρεπεσαι τους γυναικολογους ανδρες, νομιζω οτι οι ανδρες ειναι οι πιο καλοι γιατροι γενικα.αλλα σε καταλαβαινω,αν εχεις αυτο το προβλημα που νιωθεις αβολα πρεπει να πας στην γυναικα. δυστυχος, γνωριζω εναν γυναικολογο στο Αττικο και αυτοσ ειναι ανδρας. εκει γενησε η κομμοτρια μου. αν εχεις χρονο ψαξε και στο google , ισως σου βγαλει και αλλα φορουμ που αναφερονται για το ιδιο θεμα. καλη επιτυχια !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ ΤΗΣ ΠΕΛΕΑΤΙΣΕΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΩ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΥΤΑΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ... ΝΑ ΠΑΩ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ , ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ "ΠΟΝΗΡΑ" ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΑΤΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλημέρα. Εγώ δεν γνωρίζω καμία γυναίκα αλλά γνωρίζω έναν πολύ καλό γυναικολόγο στο "Αλεξάνδρας" και λέγεται Παπαζεύκος Βασίλειος ο άνθρωπος είναι τρομερά καλός διευθυντής της κλινικής και με πολύ μεγάλη πείρα. Εγώ θα προτιμούσα πάντως άνδρα γυναικολόγο από γυναίκα γιατί την έχω πατήσει;) . Βέβαια χωρίς αυτό να είναι απόλυτο απλά επειδή ανέφερες αυτά τα 2 νοσοκομεία το έκανα. Φιλιά.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

καλημερα! θα ηθελα να ξερω επειδη τα οικονομικα μας δεν ειναι κια οτι καλυτερο ξερεις κανενα γυναικολογο που να ειναι σε δημοσιο μαιευτηριο αλλα να εινια κια καλος??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπιτσα ζουζουνα, εγώ πηγαίνω και σε μια άριστη γυναικολόγο γιατρό, πολλά χρονια, 8 το σύνολο. Λεγεται Λιλιάνα Κιντέα Ανδριώτη! Είναι πολύ καλή γυναίκα και πολύ καλή γιατρός. Αν θέλεις άντρα, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός πηγαίνω και στο γυναικολόγο κ. Νικέλλη Θεολόγο ο οποιος με χειρούργησε κι όλας και όλα πήγαν μια χαρα!!!!!!

Στείλε μου pm να σου δώσω στοιχεία αν θέλεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lianaa έγραψε:

καλημερα! θα ηθελα να ξερω επειδη τα οικονομικα μας δεν ειναι κια οτι καλυτερο ξερεις κανενα γυναικολογο που να ειναι σε δημοσιο μαιευτηριο αλλα να εινια κια καλος??

Καλημέρα,

εγώ έχω γυναίκα γυναικολόγο αλλά είναι στο ΙΑΣΩ αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της. Δυστυχως δεν γνωρίζω κάποια στα νοσοκομεία που ανέφερες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pipitsazouzouna καλή σου μερα. Εγώ πηγαίνω στο Αλεξάνδρα εδώ και 4 χρόνια και από την μέχρι τώρα εμπειρία μου σου λέω ότι εκεί για κάθε μία εξέταση που θέλεις να κάνεις υπάρχει και ξεχωριστό τμήμα άρα την κάνει και διαφορτικός γιατρός. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει γενικά αλλά τουλάχιστον με μένα αυτό συμβαίνει. Τώρα που έμεινα έγκυος με παρακολουθεί ο κ. Αλεξόπουλος στο ίδιο νοσοκομείο αλλά και πάλι π.χ. την αυχενική διαφάνεια δεν θα μου την κάνει αυτός αλλά άλλος γιατρός του τμήματος ηχογραμμάτων. Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκι μου κακώς ντρέπεσαι...κι εγώ είχα τέτοια κολλήματα αλλά όταν άρχισαν τα προβλήματα της υπογονιμότητας έπρεπε να πάω όπου άκουγα ότι μπορούσα να βοηθηθώ. Έπρεπε να τα ξεπεράσω.

Τελικά ο γιατρός που με βοήθησε, μου έλυσε το πρόβλημα και τώρα είμαι έγκυος είναι άντρας!

Δεν έχω τίποτα με τις γυναίκες απλά εμένα δυστυχώς δεν με βοήθησαν ούτε στα βασικά. Προφανώς έτυχε...

Πίστεψέ με ότι αυτόν τον γιατρό όχι μόνο δεν τον ντρέπομαι αλλά τον θεωρώ κορυφή και δεν τον αλλάζω με τίποτα!

Είναι βέβαια και στον γιατρό τι σου εκπέμπει...Σαν γιατρούς να τους βλέπεις και όχι σαν άντρες! Αυτοί βλέπουν τόσες και τόσες γυναίκες, δεν περιμένουν εμένα ή εσένα για να μας δουν "διαφορετικά" ή να μας κάνουν να αισθανθούμε αμήχανα...

Προσπάθησε να το ξεπεράσεις για να βοηθηθείς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κοπέλες μου που απαντάτε στο θεματάκι μου! Η αλήθεια είναι πως μπαίνω και σε άλλα forums και ψάχνομαι... διαβάζω γνώμες για γιατρούς και νοσοκομεία! Κάποια στιγμή θα μου χρειαστεί να το ψάξω και θα πρέπει να έχω καταλήξει μέχρι τότε! Όποια θέλει ας μου στείλει σε π.μ. τα στοιχεία των γιατρών που αναφέρετε, γιατί ούτως ή άλλως..... μία "έρευνα αγοράς"...... αν μπορώ να το πω κι έτσι.... θα την κάνω..... κι αυτό..... πως..... στο Νοσοκομείο...... άλλος γιατρός σου κάνει άλλη εξέταση κι έτσι μπορεί να σε δουνε..... ξέρω γω.... 3-4 γιατροί...... πολύ ανασταλτικό μου ακούγεται!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...