Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια....τα παράπονα μου θα σας πω ελπίζω να μην σας φορτώνω !!!

Έχω πρόβλημα με την πεθερά μου !! Να σας πω κάποια πράγματα που έχουν γίνει !! Να ξεκινήσω από την ημερα που κάναμε πολιτικο γάμο...εκεί που καθόμαστε στο τραπέζι πετούσε διαφορες σπόντες όπως το παιδί μου τι πήρε...έγινε θύμα και τα λοιπά !!! Να πω ότι ο άντρας μου είναι μοναχοπαίδι !!! Τέλος πάντων πέρασε αυτό για να συντομεύω να έρθω στο πιο πρόσφατο είχαμε πάει στην πρεσβεία με τον άντρα μου να δηλώσουμε το μικρό και γενικά είχαμε 3 μέρες τρέξιμο με τα χαρτιά του μικρού και ήρθε σπίτι και μας είπε ότι μας παρακαλάει να δει το παιδί !! Να πω επίσης ότι από την αρχή μας είπε ότι στην Ελλάδα οι γιαγιάδες είναι σκλάβες και αυτή δεν είναι σκλάβα...Εντάξει είπα ....μια φορα ήμουν πολύ χαλια και ήθελα να παο στον γιατρό στο νοσοκομείο και της είπαμε να κράτηση το μικρό ήταν τότε 7 ημερών να μην κόλληση κανένα μικρόβιο και μας είπε όχι...!! Να πω ότι ο άντρας μου αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας όταν ήμουν στον 7 μηνα και έκανε 2 χειρουργεία το 1 στον 7 και το άλλο 2 εβδομάδες πριν γεννήσω ..ευτυχώς και της 2 φορες κάθισε μονο 1 βραδυ μέσα ...αλλα δεν ήρθε να τον δει και δεν με ρώτησε καν αν ήθελα κάτι η πως αισθανόμουν !! Να φτάσω στο σήμερα ήρθε σπίτι και μου είπε ότι χαζεύω στην τηλεόραση και δεν κάνω της δουλειές ...E δεν άντεξα βρε κορίτσια της είπα να μην ανακατεύεται και μου απάντησε για το παιδί της ...της είπα αν νοιαζόταν θα ερχόταν στο νοσοκομείο να το δει !! και γενικά μου είπε ότι δεν μπορώ να τους πάρο 1 τηλέφωνο ότι αυτή μπορεί να πέθαναν η να έπαθαν κάτι ...και ότι γενικά δεν είμαι καλή στης υποχρέωσης μου....τέλος πάντων είναι και ακόμη παρα πολλά γεγονότα..Euthxos o antroulis mou phre to meros mou kai ths eipe den ginete na thelei na kanei koumanto auth...epishs eipe oti sto nosokomeio eixe gynaika na ton prosexei .... Τέλος πάντων δεν άντεξα και της είπα αφού δεν έχω βοήθεια θα κάνω ότι μπορώ και να μην ανακατεύεται !!! Και αν αυτή έχει παράπονα από εμενα έχω και εγώ από αυτή !!! Δεν ξέρω τι να κάνω δεν διορθώνεται η κατάσταση της έχουμε πει και άλλες φορες ότι το παρακάνει ....!!! αχ..τα νεύρα μου γιατί να μην έχω την μανούλα μου κοντά να μιλάω έστω με κάποιον χωρίς να με βγάζει άχρηστη συνεχεια !!!Sorry για το τόσο μεγάλο post αλλα κάπου ήθελα να τα πω...δεν ξέρω πως να την σταματήσω πια.....:(

Δημοσίευση

Αχ βρε Εκολιου μου αχ αυτες οι πεθερες!Τι να πω κι εμεις αγορια εχουμε αλλα δεν πιστευω οτι θα ειμαστε ετσι!Κι εγω περιπου στην ιδια φαση ειμαι,οι γονεις Θεσ/νικη κι εγω Μυτιληνη.Εχω την πεθερα απο πανω που δεν μπορω να πω βοηθαει και με το παραπανω αλλα εχει την απαιτηση να γινουμε χαλι να μας πατησει!Δεν ξερω πως να σε βοηθησω γιατι κι εγω δεν το εχω λυσει το προβλημα μου!Τ καλο ειναι οτι σε υποστηριζει ο αντρας σου.Εγω προσπαθω να μην την δινω πολυ σημασια,κουναω το κεφαλι και φευγω!Αυτο μπορω μονο να σε συμβουλεψω,κουνα το κεφαλι και μην λες τιποτα!Αυτο την ενοχλει περισσοτερο!Καλη δυναμη!

Δημοσίευση

Απ'οτι καταλαβαινω καλη μου πεθεροπληκτη η υποθεση εχει ενα καλο...

Οτι η πεθερα δεν πολυασχολειται μαζι σας...Δεν ειναι δλδ συνεχεια στα ποδια σου!Οποτε κανε υπομονη,εχε το ψυχρο-τυπικο υφος που της αρμοζει οταν τη βλεπεις και ολα καλα!!!

Εχεις κ τον αντρουλη σου με το μερος σου!!!

Εγω δε θα περιμενα να φτιαξει το θεμα...Απλα δε θα εδινα σημασια σ'αυτα που λεει!Ή θα απαντουσα καταλληλως οπως εσυ και ασ'την να "κουρευεται"!!!

Δημοσίευση

A...prospatho kathe fora na kano oti den akouo !!! Euthxos thn Kyriakh erxomai ellada gia 2mish mhnes kai elpizo na xalaroso ..bebaia tha erthei kai auth gia 2 ebdomades giati tha baftisoume to mikrouli mas !! Toulaxiston ekei den tha eimai toso stresarismenh kai kourasmenh giati tha me bohthaei h manoula mou kai isos mou erthei kamia oreksh na apanthso pio katalhla akomh...!!!!:angry:

Δημοσίευση

αχ βρε ekoliou μερικες γυναικες δεν ξερω πως σκεφτονται..

ενταξει δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να μεγαλωσει τα εγγονια του (δεν λεω οτι αυτο θες γενικα μιλαω)

αλλα λιγο να τα δει να τα παιξει να τα κρατησει δεν το θελει??

και αυτο που μου την σπαει πιο πολυ ειναι οτι ειναι γυναικες που σημαινει οτι καποια στιγμη ηταν στην θεση σου περασε την λοχεια την κουραση την κλεισουρα..τι να πω

προσπαθησε να κανεις μια ηρεμη κουβεντα μαζι της για να εξαντλησεις καθε ευκαιρια και μετα γραψτην κανονικα αν δεν καταφερεις κατι με την κουβεντα..

δεν σχολιαζω βεβαια το γεγονος του νοσκοκομειου που δεν πατησε και που δεν σε ρωτησε εγκυο γυναικα αν θες κατι γιατι δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...

Δημοσίευση

Bre koritsia shmera den ksero pia fora htan auth pou ths mhlisame oti afou den bohthaei toulaxiston na mhn ma stresarei na mhn anakatebete !!! Eilhkrina molis efyge eipame me ton antrouli mou oti telika den katalabenei... leme aman na poulisoume to spiti na fygoume !!! Kala o de papous pou exei kai to onoma tou o mikros ton exei dei 2 fores !!!

Δημοσίευση

Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΥΠΙΚΗ.ΔΗΛ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

ΑΑΑΧ ΕΠΙΑΣΕΣ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ....ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΗΡΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΝΕΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΩ ΝΥΧΙΑ).ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 2ΚΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ)ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ....ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ....ΟΠΟΤΕ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ.....ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ....ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......:angry: ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΤΑ -ΚΑΡΕΤΑ:P

Δημοσίευση

Μπραβο καικαλα κανες οσο δνε μιλας σε βαζει στη ποστα την επιθεση τη φοβουνται οσο σου τη λεει θα της την λες και αν σου πει τιποτα ο αντρας σου πες του οτι εσυ δεν δεχεσε απο τους δικους σουνα σε λενε αχρηστη ποσο απο καποιον άλλον ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑΣ ΣΟΥ EKOLIOU.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ.ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΚΈΛΑΗΔΑΕΙ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσακι μου τι τραβας και εσυ.....τι να κανεις εδω μιλαμε για πεθερα το πιο θανασιμο ειδος...

απο την στιγμη που εχεις και την στηριξη του αντρα σου βρειτε μια λυση μαζι....

κουραγιο οι μερες πλησιαζουν που θε ερθετε ελλαδα κοιτα να γεμισεις μπαταριες και οταν ερθει η πεθερα γραψτην κανονικα γιατι σιγουρα κατι θα πει το στοματακι της....

ειμαι σιγουρη το πεθερο σου αυτη τον εχει πιπιλισει και εχει δει τον μικρο μονο δυο φορες....ετσι εχει κανει και η δικια μου για τον αδερφο στον πατερα μου... :dry:

φιλακιααααααα ελλαδα που θα πατε;;;

Δημοσίευση

Evhdal tha pame Arta apo ekei einai h katagogh mou !!! Mono ekei mporoume na pame gia poly kairo kathos oi goneis tou antra mou den exoun spiti ellada kai den exoume thn eikonomikh euxeria na plhronoume ksenodoxeia !!! Basika kai o antroulis mou exei agaphsh poly thn mhtera mou kathos h kakomira mas bohthaei osos mporei kai as einai makria...kai apofashsame na poulisoume to spiti edo kai na pame Ellada ekei tha exoume mia bohtheia kai tha exei parea kai o mikros kathos gennaei kai h gynaika tou ederfou mou se 2 ebdomades..kai auth agoraki....

Δημοσίευση

Τελικά κοριτσάκι μου ξέρεις τί έχω καταλάβει??? Πως οι πεθερόπληκτες είμαστε πάάάάάάάάρα πολλές!!!! Μήπως να κάναμε ένα κόμμα???? "Ελληνίδες Πεθερόπληκτες!!!!" Κουράγιο κοριτσάκι μου! Είσαι πολύ τυχερή που έχεις την υποστήριξη του αντρούλη σου! Καλή υπομονή και.... γράψε την κανονικότατα!!!! Μην σκας και μη χαλάς τη ζαχαρένια για κανέναν! Μην στερείς από το κουκλάκι σου το χαμόγελο και την ηρεμία της μανουλίτσας! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Αυτο που πρεπει ΚΑΘΕ ζευγαρι στον πλανητη να βαλει καλα στο μυαλο του ειναι οτι ΟΤΑΝ κανουμε δικη μας οικογενεια ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....οι υπολοιποι εχουν μεν τον σεβασμο και την εκτιμιση μας αλλα δεν ΕΧΟΥΝ λογο στην οικογενεια μας και κατ'επεκταση στην προσωπικη μας ζωη.....

εμεις (δηλαδη το ζευγαρι) πρεπει να απαλλαγουμε απο οτιδηποτε τεινει να επηρεασει την καθημερινοτητα μας σαν οικογενεια,σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να δειχνουμε αδυναμια απεναντι τους γιατι αυτο θα γυρισει με καποιον τροπο εναντιον μας και τοτε θα αισθανθουμε πολυ συντομα οτι μας πνιγουν και μας πατανε στο σβερκο,οποτε υποχωρησεις τελος:angry:

εαν θελουν να βοηθησουν καλως

εαν δεν θελουν παλι καλως

υγεια και καλη καρδια!ο καθενας πορευεται οπως επιλλεγει...και καμια πλευρα δεν θα πρεπει να εχει απαιτησεις απο την αλλη,

εγω ετυχε να εχω μια πολυ κακη ,ανευθυνη μητερα η οποια δεν με βοηθησε ποτε ,πουθενα ,εχει γνωμη για τα παντα αλλα εγω εχω κανει την επιλογη μου ,απλα προσποιουμαι οτι δεν υπαρχει αυτη η γυναικα στην ζωη μου,τωρα με το την 3η εγκυμοσυνη δεν εχουμε συναντηθει και ουτε προκειται φυσικα,δεν εχουμε ανταλλαξει κουβεντα καν.. (αρα δεν ειναι το θεμα πεθερα) ειναι στον ανθρωπο κοριτσια και στην ποιοτητα του,

εμεις πρεπει απλα ολα αυτα να τα κλεινουμε εξω απο το σπιτι μας ετσι απλα και χωρις πολυ σκεψη.Πρεπει και οφειλουμε στα παιδακια που φερνουμε σε αυτον τον κοσμο να ειμαστε δυνατοι γονεις και αποφασιστικοι...αν ειναι η καθε μανα και πεθερα να μας κανει χαλια ψυχολογικα ζητω που καηκαμε:P

Δημοσίευση

Ax nai ontos exeis apolyto dikio eimaste para polles !!! Opos eipe mia kopela se prohgoumeno post oi kales petheres einai eidos ypo eksafanhs san ths kareta kareta..xa..xa...Kai ontos isos auth h idea me to komma na petuxh...!!!! Kai proth protash sthn boulh tha kanoume to eleuthero kynhgh petheras...xa...xa..

Δημοσίευση

το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι αυτο και εσυ θα σε κοντα στην μαμα σου και αφου τα παει καλα και ο αντρασ σου με την πεθερα με το σκεφτεστε ιδιαιτερα......

εμεισ θα ειμαστε συββοτα μεχρι 2 αυγουστου λεσ να σασ προλαβουμε;;; :woohoo:

Δημοσίευση

Exeis apolyto dikio jilika ...Ego den zhthsa pote bohtheia ektos mias foras pou hthela na pao sto gitro kai paly den mou krathse to moraki mou tote 7 hmeron !!!! Alla auto pou me enoxlh einai efoson den bohthaei na mhn anoigh to stoma ths ...ego den dexomai otan den me bohthaei na mou leei pote tha kano ths douleies tou spitiou ..kai pote tha mageireuo...se ligo tha mas pei kai pote na......!!!!!

Δημοσίευση

Αχ... πόσο σε καταλαβαίνω...

& γω στην κύπρο ζω και η μανούλα μου στην Ελλαδίτσα μας...

Δεν πμορώ να πω, βοηθάει η πεθερά (και οικονμικά και μου κάνει και δουλειές τώρα που είμαι έγκυος), όμως πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι για όλη μας τη ζωή...

& μηω ξεχάς οτι πάντα θα είμαστε οι νύφες που πήραμε τα κανακάρια τους...

Είσαι πολύ τυχερή που ο άνδρας σου παίρνει το μέρος σου.

Εμένα ο δικός μου κρατάει ουδέτερη στάση και μου σπάει τα νεύρα.

Εγώ, όμως, μιλάω.

Κάθε φορά που με ενοχλεί κάτι, που λέει ή που κάνει, της το λέω...

Οπότε έχει καταλάβει οτι ούτε χαζή είμαι αλλά ούτε και κορόιδο...

Η μανούλα μου είχε πει κάτι όταν έφευγα και δεν το ξεχνάω...

"Να μην αφήσει ποτέ και κανέναν να σε πληγώσει ή να σε προσβάλει"

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...