Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα! Ξαναθίγω αυτό το θέμα γιατί ανησυχώ! Το μικρούλι μου, όταν το παίρνει ο ύπνος στο στήθος, δεν ρεύεται με τίποτα. Τον σηκώνω στον ώμο, τον χτυπάω απαλά στην πλατούλα, του κάνω κυκλικές κινήσεις, περπατάμε μές το σπίτι αλλα τίποτα. Ενώ όταν είναι ξύπνιος ρεύεται αμέσως μόλις τον σηκώσω στον ώμο, όταν κοιμάται απλά δεν ρεύεται. Φυσικά, άμα τον ξυπνήσω για να ρευτεί, πολύ απλά δεν ξανακοιμάται, οπότε το σκέφτομαι! Είναι ασφαλές να τον βάζω στο κρεβάτι του μετά από 10 λεπτά χτύπημα, ακόμα κι αν δεν έχει ρευτεί?:S

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΟΟΣΗ ΩΡΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ...ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

Κ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Κ ΕΒΑΖΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ ΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΡΕΨΙΜΟ ΔΥΝΑΤΟ...Κ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ:laugh:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΘΑ ΤΗΣ ΜΑΘΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ!!:laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα είχα διαβάσει ότι αν το παιδί δεν ρευτεί στο πρώτο 10λεπτο ή 15λεπτο δεν πρόκειτε να ρευτεί και αυτό γιατί απλά δεν έχει πιει αέρα!

Άλλωστε ποιός ρεύεται ενώ κοιμάται??!!!

Μπορεί και το δικό σου να μην έχει πιει αέρα, είναι λίγο μπελάς το ρέψιμο μέχρι να αρχίσουν να κάθονται.... αλλά και η δικιά μου όταν πίνει το γάλα της κοιμάται αμέσως, δεν ρεύεται και φυσικά δεν την ξυπνώ για να ρευτεί... γιατί αν το κάνω αυτό δεν πρόκειτε να ξανακοιμηθεί!!!

Δημοσίευση

εχω διαβασει οτι αν δεν ρευτει μεσα στα 10 πρωτα λεπτα τοτε μπορεις ανετα να το βαλεις για υπνο. εξαλου μια εμπειρη μαμα και φιλη μου ειχε πει οτι κανενα μωρο δεν κοιμαται αν το ενοχλει ο αερας που καταπιε την ωρα του φαγητου, οποτε... κοιμισμενο μωρο χαρουμενο μωρο!!!

αληθεια... ποτε σταματαμε να το ρευουμε??? :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

kαλησπερα το ιδιο προβλημα εχουμε κ εμεις αν κ ειμαστε μονο 20 ημερων τις τελευταιες μερες δεν ρευομαστε ευκολα κ εγω φοβαμαι να τον βαλω για υπνο κ ετσι καθομαστε αρκετη ωρα ορθιοι,αφηστε που εχω προσεξει πως αν ρευτει μετα ξανατρωει ωσπου να τελειωσει το μπουκαλι....

Δημοσίευση

ninina έγραψε:

kαλησπερα το ιδιο προβλημα εχουμε κ εμεις αν κ ειμαστε μονο 20 ημερων τις τελευταιες μερες δεν ρευομαστε ευκολα κ εγω φοβαμαι να τον βαλω για υπνο κ ετσι καθομαστε αρκετη ωρα ορθιοι,αφηστε που εχω προσεξει πως αν ρευτει μετα ξανατρωει ωσπου να τελειωσει το μπουκαλι....

λογικο ειναι ninina αφου με το ρεψιμο αδειαζει χωρος στην κοιλιτσα του για να μπει κιαλλο γαλα!!!! :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα το πρόβλημα δεν είναι το ρέψιμο είναι ότι βγάζει σχεδόν πάντα γάλα.

Άλλες φορές πολύ άλλες φορές λιγότερο. Την θηλάζω και έτσι δεν μπορώ να δω πόσο τρώει.

Στεναχωριέμαι όταν βγάζει αλλά ... με χαροποιεί ότι είναι σχεδόν 3 μηνών

(παρά 8 μέρες) και 5 κιλά ... που είναι μια χάρα αν σκεφτείτε ότι γεννήθηκε 2850.

Μήπως κάποια από εσάς το αντιμετόπησε αυτό ... και αν ναι ... τι έκανε?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

αληθεια... ποτε σταματαμε να το ρευουμε??? :blink::blink::blink:

όταν αρχίσει και κάθεται, τότε το αφήνεις κάτω ή στο καρεκλάκι ή στο ριλάξ και ρεύεται μόνο του!! μην ανησυχείς απλά όταν αρχίσει και κάθεται και δεν είναι ξαπλωμένο πια!! :) περί τους 6 μήνες δηλαδή!!

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

frapedia72 έγραψε:

όταν αρχίσει και κάθεται, τότε το αφήνεις κάτω ή στο καρεκλάκι ή στο ριλάξ και ρεύεται μόνο του!! μην ανησυχείς απλά όταν αρχίσει και κάθεται και δεν είναι ξαπλωμένο πια!! :) περί τους 6 μήνες δηλαδή!![/quote:3cij49cd]

αααα...εμενα μερικες φορες ρευεται και μονη της απο τωρα χαχαχ :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

ninina έγραψε:

frapedia μου ευχαριστω για την απαντηση:P νεα μανουλα ειμαι οπως διαβασες 20 ημερων μονο αν ρωταω κ κατι που σε εσας ακουγεται περιεργο μη με παρεξηγητε....;)

οχι καλη μου δε σε παρεξηγουμε....εγω να δεις τι αποριες ειχα στην αρχη!!! :silly: :silly: και ακομα εχω .... αχ ποιος ειπε οτι οι μανουλες τα ξερουν ολα?!!>!!?!?!?! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

PAIDIATROS.COM

Δεν είναι απαραίτητο να ρευτεί το μωρό μετά από κάθε γεύμα. Γι` αυτό αν περάσουν 5-10 λεπτά χωρίς να ρευτεί μπορείτε να το βάλετε στο κρεβατάκι. Ρέψιμο παρουσιάζουν όλα τα μωρά ανεξάρτητα αν θηλάζουν ή όχι. Όμως στα παιδιά που τρέφονται με μπιμπερό το ρέψιμο είναι πιο συχνό.

Δημοσίευση

η κόρη μου δε ρευόταν ποτέ σαν μωρό. Ετσι το πήρα χαμπάρι και εγώ και παράκαμπτα τη διαδικασία του ρεψίματος :)

λένε ότι τα μωρά που θηλαζουν μπορεί και να μη ρεύονται γιατί το βυζί δεν έχει αέρα (όπως το μπιμπερό) και δεν καταπίνουν αέρα τρωγοντας :)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΡΕΥΤΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΑΛΑ ΜΟΝΟΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5 ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΩ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΕΥΕΤΕΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...