Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΩΡΤΩΝ! ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΓΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ! ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΓΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΔΙ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

αχ!υπαρχουν τοσα [αιδακια σε ιδρυματα...

η βαφτιση εγινε σε μια εκκλησια με ιδρυμα μεσα...

μααζευτηκαν παιδακια για μπομπονιερες, και γλυκα και αμα βλεπατε τα ματακια τους οταν τους εδινα και δεν τους αγνοουσα θα δακρυζατε!

συζητηση με το πρωτο:

πριν την βαφτιση δδιστακτικ οερχεται προς το μερος μου

"θελεις κατι αγαπη μου"?

τι ειναι αυτα??????????(οι μπομπονιερες)

"βασιλικος"

τι ειναι βασιλικος?

φυτο ειναι θελεις?

ναι! και τι να το κανω?

να το ποτιζεις μερα παρα μερα να μην χαλασει ναι?

ναι,ναι (χαρα!!!!!!!)

"ελα μετα να παρεις καλα???

αυτο το παιδακ ιητανε σε ολη την βαφτση σχεδον διπλα στον μικρο και τον χαιδευε και τον εβλεπε...

μετα μαζευτηκαν ολα τα παιδακι και ητανε πολυ ομορφα..

και σκεφτομουνα...

ητανε η μερα της βαφτισης...εκανα οτι καλυτερο μπορουσα για το παιδακι μου...για αυτα τα παιδακια κανει κανεις τιποτα????? ποσο τυχερα ειναι τα παιδακια μας....και εμεις που μεγαλωσαμε με αγαπη....

συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ρεε γμτ απο τοτε που γεννησα εχω γινει πολυ πιο ευαισθητη και ψυχοπονιαρα απο παλια!!!!!!τι θα κανω??στεναχωριεμαι συνεχεια με αυτα που βλεπω....:(

Δημοσίευση

Αχ βρε Βένη...:(

Μόνο απο την περιγραφή σου νιώθω ένα βάρος μέσα μου :( Γιατί τα δικά μας τα παιδιά να έχουν τα πάντα και άλλα να υποφέρουν;:( Γιατι να μην μπορούμε/θέλουμε να κάνουμε κάτι για όλα;:(

Δημοσίευση

οταν ημουν μικρη οι γονεις μου επερναν παιδακια στο σπιτι για τις γιορτες και για το καλοκαιρι απο το ορφανοτροφειο της πολης μας, ευκολο δεν ειναι κακα τα ψεματα, μη φανταζεστε ενα κλημα οπου τιποτα δε παει στραβα αλλα συγουρα αξιζει να μεγαλωσετε το παιδι σας με ενα τετοιο βιωμα αλλα και να δωσετε χαρα σε ενα αλλο παιδακι, απλα εχετε υπ'οψιν σας οτι ειναι καλο να περνετε 2 παιδακια αν ειναι δυνατον γιατι εχουν μεγαλυτερο αισθημα ασφαλειας ετσι. Μακαρι να επιτρεπετε και στην πολη που μενω τωρα και να το κανω και γω με τα παιδια μου

Δημοσίευση

ΑΧ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΑΧ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ!

Ελένη μου περνάμε καλά,δεν υποτίθεται.:)

Έχουμε υγεία.Εξασφαλισμένη τροφή.Δουλευουμε.Έχουμε τα σπίτια μας,τα αυτοκίνητα μας,τους φίλους,τις εξόδους μας,τους συγγενείς και φυσικά τα αγγελούδια μας.

Αυτά τα παιδιά δεν έχουν τίποτα :(

Οπότε εμείς περνάμε καλά...Ασχέτως απο τα διαφορα προβλήματα

Όπως είπες μπορούμε να προσφέρουμε έστω και λίγο..αν θέλουμε!:cheer:

Δημοσίευση

παντως δεν ειναι και τοσο δυσκολο. Εμεις ειχαμε μια δασκαλα στο σχολειο που εβαλε ολα τα παιδακια και τους γονεις στο τριπακι αυτο, ηταν μια καταπληκτικη γυναικα. Βασικα λειπει η ενημερωση, ο περισσοτερος κοσμος δε ξερει οτι γινεται αυτο, οσοι απο εσας ειναι σε συλλογους γονεων να το λετε...ολοι μπορουμε να βοηθησουμε να αλλαξει μια νοοτροποια. Οταν το ειπα στην πεθερα μου επαθε σοκ! της αρεσε πολυ η ιδεα γιατι εχει και ενα σπιτι 500cm2 με πολλα δωματια και μπανια και ειναι το καλυτερο μερος για κατι τετοιο...απλα δε το ηξερε ποτε!

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

καντινου έγραψε:

Ελένη μου περνάμε καλά,δεν υποτίθεται.:)

Έχουμε υγεία.Εξασφαλισμένη τροφή.Δουλευουμε.Έχουμε τα σπίτια μας,τα αυτοκίνητα μας,τους φίλους,τις εξόδους μας,τους συγγενείς και φυσικά τα αγγελούδια μας.

Αυτά τα παιδιά δεν έχουν τίποτα :(

Οπότε εμείς περνάμε καλά...Ασχέτως απο τα διαφορα προβλήματα

Όπως είπες μπορούμε να προσφέρουμε έστω και λίγο..αν θέλουμε!:cheer:[/quote:10y906c1]ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΕΛΛΗ! ΛΑΘΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ! ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ!

Δημοσίευση

Σευχαριστώ βρε Νέλλη. Το θέμα είναι να μπορέσω να το τηρήσω. Δεν είναι κάτι απλό και ευκολο.Θέλει να αφιερώσεις χρόνο . Και αντο κάνω πρέπει να δειξω υπευθυνότητα..κάτι που συχνά στην καθημερινή μου ζωή δεν δείχν ωέυκολα!!χεχεχεχε

Δημοσίευση

Φανή μου σε θαυμάζω για την απόφαση που πήρες!! :)

Είναι πολύ όμορφο και πολύ σημαντικό να προσφέρουμε αγάπη και κυρίως ελπίδα σε παιδάκια που έχουνε ανάγκη. Μπράβο σου!!;)

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…
    • @Diwni περαστικά στην μικρούλα σας! Ταλαιπωριουνται τα καημένα! Εμείς κορίτσια το Σάββατο το βράδυ είχαμε ολονύχτια από τα δόντια,2 ώρες με το ζόρι κοιμηθηκαμε και χθες γιόρταζε ο μικρός και ειχε και προπόνηση, ετρεχα και εγω για να κερασει τους φίλους του.  Το απόγευμα είχαν ομαδική εργασία με κάτι συμμαθητές και τα πηγαμε σε ένα καφέ,έκανα την εργασία και κατσαμε και εκεί να κεράσει τους φίλους του. Θα σας πω πως σερνομουν. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε, έδωσα depon προληπτικά γιατί δεν θα άντεχα. Σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο ο γιος μου και πήγαμε όλοι μαζι να τον δούμε και μετά πήγαμε για καφέ και τα παιδιά στις κουνιες. Ξετρελαθηκε η μικρή,πήγαινε αγκαλιά σε όλους και εννοείται μόλις γυρίσαμε άρχισε το κλάμα και δεν ήθελε να φάει φρούτα,την έκανα ένα μπάνιο να χαλαρωσει,ήπιε γάλα και κοιμηθηκε.  
    • Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...