Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απορία..


Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!Ήθελα να με βοηθήσετε λίγο..

Λοιπόν έχω ΠΗΤ στις 13/08 που σημαίνει οτι είμαι στο στάδιο της αναμονής..

Έχω ΙΚΑ και ο σύζυγος μου είναι στρατιωτικός.Όταν θα γεννήσω θα πάρω το επιδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού απο το ΙΚΑ.Αν δεν μπορώ να τα πάρω εγω μπορεί ο άντρας μου να πάει με μια εξουσιοδότηση,το βιβλιάριο μου και την ληξιαρχική πράξη γέννησης.Χρειάζεται κατι άλλο?

Επίσης αν θέλουμε να ασφαλίσουμε το μωρό στου άντρα μου την ασφάλεια θα χάσω κάτι ή δεν έχει σημασία?Απο τον ΟΑΕΔ θα πάρω τίποτα?Είμαι εποχική και η συμβασή μου θα λήξη τον Οκτώβριο λιγο πρίν τελειώσει η άδεια λοχείας,αρα δεν θα μπορώ να μπώ στο 6μηνο του ΟΑΕΔ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βασουλα.Ο αντρας μου με αυτα τα χαρτια μπορει να τα παρει αλλα αν θυμαμαι καλα την εξουσιοδοτηση θα την παρεις απο το ικα.Δεν ξερω να σου πω για την ασφαλεια γιατι εγω τον εβαλα τον γιο μου στο ικα.Εκπιζω να βοηθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον μπορει ο αντρας σου να παρει τα χρηματα με μια ειδικη εξουσιοδοτηση που πρεπει να ζητησεις απο το ικα.για την ασφαλεια που θα μπει στο δημοσιο δεν χανεις κατι...απο τον οαεδ θα κανεις τα χαρτια και θα δεις τι θα παρεις εγω πηρα οτι ειχα απο το ικα και τωρα θα καταθεσω τα χαρτια στον οαεδ..και το μικρο τον εβαλα το ταμειο του αντρα μου που ειναι στρατιωτικος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παντως δεν πηρα ειδικο χαρτι... εκανα μια εξουσιοδοτηση του ν128 την επικυρωσα στα κεπ και πηγε

μετα τη γεννα για να παρεις τα υπολοιπα μπορει παλι να παει ο αντρας σου ή εσυ με την ληξιαρχικη πραξη γεννησης, το εξιτηριο απο το μαιευτηριο και το βιβλιαριο σου

επισης για να βαλεις το μωρο στο βιβλιαριο πας παλι στο ικα στο τμημα του μητρωου παλι με τη ληξιαρχικη πραξη γεννησης. βεβαια εμενα η τυπισσα μου ειπε οτι κανονικα την δηλωση την κανει ο μπαμπας, αλλα μεβαλε και υπεγραψα εγω με το ονομα του και μου την περασε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...