Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειμαι κατα γενικη ομολογια ενας ανθρωπος που χει καρφια στον πωπω της... δε μ αρεσει να καθομαι, ολο θελω με κατι να ασχολουμαι και με τιποτα δε μ αρεσει να ειμαι κλεισμενη στο σπιτι.

Αφοτου λοιπον βγηκα στην αδεια το Φεβρουαριο εχω παθει συνδρομο στερησης!!!

Να μην ειμαι αχαριστη εχω ισως ενα απο τα πιο ησυχα μωρα που θα μπορουσα να ζητησω...ενα συζυγο που με βοηθαει και κραταει το παιδι ολο το απογευμα αλλα ....

φταει και αυτη η σκατο-πολη η αθηνα που ειναι η επιτομη της αφιλοξενης πολης... δεν εχει να πας πουθενα με το καροτσι με τα ποδια, ενω στην θεσσαλονικη σε 10 λεπτα εισαι στην παραλια κανεις τη βολτουλα σου, αναπνεεις το ιωδιο σου και γυρνας πτωμα απο το περπατημα και ακρως ανανεωμενη! (αν δεν το καταλαβατε ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω προσφατα μετακομισει στην αθηνα :( ) δεν εχω και παρεες να χαζολογησω....

θελω να παω στη δουλεια, να μαλωσω με τους πελατες, να εχω εναλλαγη παραστασεων (κατι βεβαια που παλια ελεγα οτι ειχα βαρεθει! )

οπως ειπε και μια φιλη σε καποιο αλλο ποστ .... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ!!!! :blink::blink:

Δημοσίευση

Χα! και εγω μια απο τα ιδια περναω....αλλα μολμες εμενα ειναι διαφορετικα...δεν τσακωνομαι με τους πελατες...αλλα με το βλαμμενο το αφεντικο μου....οποτε καλα ειμα ιστο σπιτακι μου, στο παιδακι μου....α;πο Οκτωβρη τα κεφαλια μ,εσα και εχω να φαω πολύ πικραααα....

Δημοσίευση

Mια Θεσσαλονικιά θα σου πει οτι ναι είμαστε αχάριστες!!!

Εγώ μετά από ένα χρόνο σχεδόν καθισιό , με ένα ήσυχο για αυτά που περίμενα μωρό , είμαι πίσω στη δουλειά....

Τον καιρό που καθόμουνα , τον αξιοποίησα περίφημα!Ξεκουράστηκα και έκανα άπειρες βόλτες με το μωρό , στις φίλες μου , τα πρωινα στο cosmos,στη γειτονιά, κλείστηκα και στο ΄σπίτι βέβαια!Μου είχε λέιψει όμως και η δουλειά , οι πελάτες , το όλο κλίμα!!Ετσι νόμιζα δηλαδή!!!

Τώρα μετά από 3 ΄μήνες εργασίας επιθυμώ όσο τίποτα άλλο να σταματήσω...

Δεν ξέρω τι θέλω θα μου πεις πατριώτισσα...όχι απλά θέλω να σου πω πως όταν αισθανόμαστε καλά ψυχολογικά τα προβλήματα και οι συνθήκες γύρω μας , μας φαίνονται ασήμαντα...

Εγώ τραβάω ζόρια , θα περάσουν αλλά το μόνο που θέλω είναι να είμαι με το γιό μου,ήρεμη...

Εσύ , άλλαξες πόλη , γειτονιά , συνήθειες , συνάντησες δυσκολίες΄.Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που περιγράφεις!!Κάνε υπομονή και ο καιρός θα σου αποδείξει πως όλα θα φτιάξουν.Δεν την ξέρω καλά την Αθήνα , αλλά δεν μπορεί , θα την αγαπήσεις,κάτι θα βρείς.

Και όταν μπουχτίζεις να έρχεσαι να πίνουμε φραπεδάκι!!Ασχετο , τώρα πίνω γαλλικό!!Σε φιλώ.Καλή τύχη

Δημοσίευση

Αχ γλυκιά μου τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν ένα χρόνο που είχα άδεια.

Ήθελα να γυρίσω στην δουλειά, να ξεφεύγω και λίγο από το σπίτι. Τώρα που γύρισα και δουλεύω ήδη 4 μήνες νιώθω σαν να μην κάθισα ποτέ και φυσικά μετανοιώνω για τα όσα έλεγα περί άδειας.

Γι αυτό λοιπόν απόλαυσε την άδεια στο σπιτάκι σου με το μωράκι σου και άσε πίσω την δουλειά...δεν θα σου δωθεί ξανά αυτή η ευκαιρία.

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Αχ γλυκιά μου τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν ένα χρόνο που είχα άδεια.

Γι αυτό λοιπόν απόλαυσε την άδεια στο σπιτάκι σου με το μωράκι σου και άσε πίσω την δουλειά...δεν θα σου δωθεί ξανά αυτή η ευκαιρία.

εκτος αν κανω και δευτερο!!! :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι θέλω να πάω διακοπές Άσχετο! Ρε κορίτσια με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες. Όταν δε δουλεύουμε βαριόμαστε μεσα στο σπίτι γκρινιάζουμε και δεν έχουμε και λευτά! Δουλεύουμε δεν έχουμε χρόνο τρέχουμε να προλάβουμε τα πάντα και πάλι όλα μας φταίνε. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Πραγματικά πάντως με ένα παιδί, δουλειά σπίτι κλπ κλπ δεν προλαβαίνω Ρε κορίτσια εσείς που έχετε δύο και τρία τί κάνετε? Τόσο άχρηστη είμαι? Αφού και στο μάμμυ μπαίνω αραιά και που ... Είναι η ώρα της χαλάρωσης... Και έχω και ένα σίδερο... άλλο πράγμα....

Δημοσίευση

Frapedia θεσσαλονικιά σε πάω! :)

Όντως προσωπικά απορώ πώς αντέχετε στην Αθήνα!:woohoo:

Πάτρα που πήγαινα Καλοκαίρι και ήμουν έτοιμη να φονεύσω!:blink: :silly:

Εμείς επαρχία Κατερίνη, θάλασσα δίπλα, άπλα, χαλαράάά...

Προσωπικά είμαι σε άδεια μητρότητας και ούτε θέλω να εμφανιστώ στην νέα μου εργασία...;) ;) ;)

Προτιμώ το σπιτάκι μου!χι!χι! :laugh: :laugh: :laugh:

Άντε καλή συνέχεια!:cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι αγαπώ τη δουλειά μου, γουστάρω τρελά την πόλη μου την Αθήνα και χαίρομαι που το παιδάκι μου είναι αυτό που είναι και ακολουθεί παντού χώρις να γκρινιάζει!!

Είμαι παιδί του κέντρου και τρελαίνομαι να κατεβαίνω με το τρόλλεϋ στη Διον. Αεροπαγήτου και να κάνω καροτσάδα με το κοριτσάκι μου και μετά να καθόμαστε στις καφετέριες του Θησείου.

Μ' αρέσει να πηγαίνω με το τραίνο στο Μοναστηράκι και να κάνουμε καροτσάδες στην Πλάκα.

Επίσης μου αρέσει να κατεβαίνω με το τραμ στην παραλιακή για βόλτες στη μαρίνα του Φλοίσβου και για παγωτό.

Όταν όμως βαριέμαι πηγαίνουμε στις κούνιες κάτω από το σπίτι μας και ε κάτι είναι και αυτό...!

Επίσης όσον αφορά στη δουλειά, γύρισα 3 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης μου! Φυσικά δουλεύω 6 ώρες αντί για 8! Τα καλά της μητρότητας! ;)

frapedia72, νομίζω οτι το πρόβλημά σου είναι οτι είσαι μακριά από την πατρίδα σου και τους δικούς σου ανθρώπους! Και 'γω στη θέση σου δε θα την πάλευα με την καμία και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, όπου όλα για μένα θα ήταν ξένα και ασυνήθιστα!

Δημοσίευση

Τι να σας πω ρε κορίτσια εγώ και αν έχω μπαφιάσει...έχω να πάω διακοπές εδώ και 6 χρόνια!!! ναι καλά διαβάσατε και φέτος .... δεν το βλέπω πάλι... φοβάμαι και την γουρονογρίπη..... υπάρχουν και άλλα στην μέση....γενικά μια ψυχολογία πολύ κατεβασμένη.. δεν ξέρω πώς θα αντέξω ξανά τα ίδια.... :(

Δημοσίευση

Έτσι Σισσιώ, όπως μεγαλώσει και συνηθίσει κανείς! Ποιότητα ζωής είναι το μυστικό! Που ξέρεις μπορεί να φάμε και παγωτό παρέα...ΦΙΛΙΑ!

ΥΣ.Όσο για το θέμα εργασία, προσωπικά τρελαίνομαι για ΤΕΜΠΕΛΙΑ!

Τώρα ιδιαίτερα που έχουμε τη ΖΟΥΖΟΥ...!Παλιά θα το ονόμαζες και οκνηρία!

ΧΙ!ΧΙ!

Argi όντως με την γρίπη πολύ δυσσοίωνα...Γιατί όμως τέτοια ψυχολογία;;;

Έχεις μία υπέροχη οικογένεια! ΟΚ, όλοι έχουμε ανάγκη τις διακοπές αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντοτε ιδανικές οι συνθήκες!Υπομονή και αισιοδοξία!

Προσωπικά για να συνέρχομαι από παρόμοιες καταστάσεις, απελπισίας και γενικότερα ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ σκέφτομαι ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!

ΦΙΛΙΑ!

Οσο για το μπάφιασμα, όντως όλες φαντάζομαι το βιώνουμε...

Δημοσίευση

Axxxx ποσο σε καταλαβαινω..και γω σωνυφη στο Κιλκις ειμαι απο θεσσαλονικη. Το καλο εδω ειναι οτι ειναι επιπεδη η πολη οποτε βολευει για καροτσι γιατι στις Συκιες οποτε παω στη μανα μου κανω τετρακεφαλους σερνοντας το καροτσι. Αλλα και γω θελω τις φιλες μου. Βασικα απ'οτι καταλαβα μετα απο 2 χρονια που μενω εδω ειναι οτι εκει που ειναι οι δικοι σου ανθρωποι ειναι καλα ειτε ειναι σε μεγαλη πολη ειτε σε μικρη ειτε στα γαυγαμιλα!!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...