Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

νομιζω ηρθε η ωρα να ανοιξει η ρημαδα αυτη η στηλη να τελειωνει το θεμααααα :)

εμπροσ κοριτσακια βγαλετε τα απωθημενα σασ να τελειωνουμε...... :angry:

εκει που λεμε τι ωραια που ειναι τα πραγματα τσουπ ολα πανε πανω κατω...

τσακωνεται καποια με καποια βγαινουν οι αλλες απο πισω και ξεκινανε.....παει να χαλαρωσει το θεμα βγαινουνε και κανουνε γαβαλε μετα .....

ε οχι βρε παιδια ειρωνεια με χαβαλε δεν γινεται :huh:

τελικα τρωγομαστε με τα ρουχα μασ μου φαινεται..... :dry:

δεν θα κατσω να αναφερθω γιατι τα πηρα ετσι γιατι θα ξεκινησει ενασ φαυλοσ κυκλοσ παλι απλωσ νομιζω ειναι η ωρα να πουμε τι μασ την σπαει να τελειωνουμε...

ξεκιναω μου την σπαει να γινονται λογοπαιγνια για καποια περιστατικα τησ ζωησ μου, μου την σπαει επειδη η μια τσακωνεται με καποια οι αλλεσ που εχουν συμπαθεια στην μια ή την αλλη να βγαινουν και να συγκονταρουν.....

που ειμαστε στο big brother ελεοσ με τισ κλικες..... :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

τι να πω τα εχω πει ηδη ολα!!! με ενοχλει να γινομαστε ετσι!!!

αντε και να χαλαρωσω λιγο το κλιμα να πω το αποθυμενο μου????

θα θελα να ειμαι αφεντικο στην θεση του δικου μου και να εχω υπαλληλο την κορη του...αχχχχ με εναν βουρδουλα θα ημουν ολη μερα και θα το ευχαριστιομουνα ουφ το πα και ξελαφρωσα

Δημοσίευση

κι εγω τα εχω παρει!!!

δε μου αρεσουν ουτε οι κλικες,ουτε το οτι τσακωνομαστε για μ@@@@@@κιες!!!!καλυτερα να δεχτουμε η μια τη γνωμη της αλλης πολιτισμενα...επιδη δε συμφωνουμε θα βριζομαστε????αν ειναι δυνατον!!

Δημοσίευση

καλημέρα και από εμένα!

Όντως έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν καποιες ομαδούλες ,ας μην πω κλίκες,

και γενικά στη ζωή μου ποτέ μου δεν μου άρεσαν αυτά.Σίγουρα καποια θα συμπαθήσουμε ,καποια θα αντιπαθήσουμε αλλά αυτό είναι η ζωή.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ!!

Η αλήθεια είναι οτι επειδή δεν έχω την ευκαιρία να μπαίνω όλη μέρα τόσο θερμα επεισόδια μάλλον τα έχω χάσει.

Λυπάμαι....

Για παρεούλα και κουβεντούλα δεν το κάνουμε όλες?

Δημοσίευση

Kalimera evi!

Eipa na min apantisw alla den mporw..

Mou ti dinei apisteuta omws na apantaw se ena thema me ligo pio entono tono apo kapoies alles k na erxontai oi "kales" na mou ti lene k na kanoun ton dikigoro tou diavolou k ton upostirikti gi'auti pou exei anoiksei to post :angry:

Den skotwsa kanenan apla upostizw ti gnwmi mou pio entona :angry:

Opoia exei provlima apo autes pou zitane ti gnwmi mas as to poun autes k oi upoloipes as stamatisoun auto to violi..

Stin teliki autos einai o xaraktiras mou na eimai oksuthimi parapanw k se opoion aresei den zitisa apo kammia na me kanei parea :blink:

evi ta filia mou k sugnwmi gia to megalo post...

Δημοσίευση

ranini , την καλημερα μου και τα φιλιά μου επίσης.

Κοίταξε , συμφωνώ μαζί σου , ο καθένας έχει τον τρόπο και τον τόνο του.

Κια εγώ απότομη είμαι οταν κάτι με ενοχλεί ή με πονάει ( μία απότομη- επιθετική αντίδραση , πιστευω οτι είναι ο τρόπος άμυνας ενός ευαισθητου ανθρώπου ή κάποιου που έχει ενοχληθεί.)

Σαφώς και δεν αρέσουμε σε όλους.

Απλά για μένα θα έπρεπε να είναι κανόνας ο σεβασμός της προσωπικότητας του άλλου , η όχι υποτίμησή του καθώς και το ότι δεν γνωρίζουμε τι κουβαλάει ο καθένας στην ζωή του!!! :kiss:

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω γιατί είναι ένα θέμα που σε πονάει και για αυτό ίσως εκνευρίζεσαι έτσι , και ο κάθε ένας που θα πονούσε την ίδια αντίδραση θα έιχε.Σου ευχομαι ολα να σου πηγαίνουν καλά !

Δημοσίευση

Αγαπητή EVHDAL θεωρώ ότι κακώς και περιττά ανέβασες αυτό το ΘΕΜΑΤΑΚΙ!

Υπήρχε πιο λογικό το χθεσινό του ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ!

Αυτό που ''κατηγορείς, αυτό πράττεις''!

Τέλος πάντων...

Απλά άποψη...Μην θεωρηθεί ως επίθεση και ΞΑΦΝΙΚΑ έχουμε νέο πόλεμο όλων εναντίον όλων!

Και στην τελική...Δικαίωμά σου!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Τι έγινε βρε παιδιά? Σίγουρα έχω χάσει επεισόδια!!!

Έχω πετύχει κι εγώ κάτι τέτοια περιστατικά παλιότερα αλλά όχι τίποτα το φοβερό.

Αυτό πού έχω καταλάβει είναι ότι υπάρχουν φτιαγμένες παρεούλες, που δεν είναι και κακό αυτό, το δυσάρεστο θα είναι όταν αποκλείουν άλλες κοπέλες. Δηλαδή να ανοίγει μία ένα θέμα και επειδή είναι εκτός "παρεούλας" να το αγνοούν να μη το διαβάζουν καν και να μην απαντούν.

Όταν μπήκα στο mammy έννιωθα ότι η καθεμιά μπορεί να πει αυτό που την απασχολεί χωρίς να κρίνεται από τις άλλες. Να υπάρχει διάλογος βρε παιδιά και εντάξει δεν έγινε και τίποτα να απαντήσει κάποια λίγο απότομα. Άνθρωποι είμαστε και μπορεί την συγκεκριμένη στιγμή να είμαστε κάπως. Είναι πολύ σημαντικό το ότι γράφουμε. Ο γραπτός λόγος δεν αποδίδει πολλές φορές αυτό που θέλουμε να πούμε.

Μια παρεούλα είμαστε και θα υπάρξουν και οι κακές στιγμές. Αρκεί να μην το παρακάνουμε...

Δημοσίευση

αγαπητη μου κοπελα katrina οταν θα βγουν και κανουν αστειακια για καποιο γεγονοσ τησ ζωησ σου τοτε να μου πεισ αν θα ανοιξεισ ποστ....

δεν το παιρνω σαν επιθεση προσ θεου αλλα δεν μου αρεσει να γελιοποιουνται καποια πραγματα και μιλαω παντα για μενα....

το ποστ τησ φιλης αγαπητησ δημητρασ ηταν για να εκφραση την λυπη τησ εχω αυτη την στιγμη θελω να βγαλω τα απωθημενα....αν στο δινω να καταλαβεισ..... ;)

στηλη ξεκατινιοασματοσ γραφει οποτε ασ γραφτουν ολα εδω να τελειωνουμε και να ηρεμησουμε...... :woohoo:

φιλιαααααααααα

Δημοσίευση

βρε κοριτσια τι εγινε παλι; τελοσπαντων εγω οταν ανοιγω καποιο θεμα που γινεται χαμος ή η ιστορια μου φαινεται μουφα απλα το κλεινω και δεν απανταω δεν περνω μερος γιατι να ασχοληθω και να χαλαστω δεν με ενδιαφερει, αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο, γιαυτο εχω χασει και πολλα επεισοδια επιλεγω να μην περνω μερος σε τετοιες διαφορες!!!

Δημοσίευση

Συμμετέχω σε αρκετά φόρουμ. Παντού ο ίδιος προβληματισμός. Κλίκες, παρεούλες και τα συναφή. Ειλικρινά δεν με αφορούν. Ποτέ δεν αιστάνθηκα προσβεβλημμένη στο μάμμυ ή αλλού. Δεν αιστάνθηκα πως μια "κλίκα" δεν με θέλει και δεν απαντά στο τόπικ μου. Ποτέ δεν ένιωσα απορριπτέα. Δεν νοιάστηκα ποιες κάνουν παρέα με ποιους. Εγώ νιώθω θετικά για όλες ανεξαιρέτως. Τίποτα δεν έχω να μοιράσω μαζί σας. Και διαφορετική γνώμη να έχει κάποια κοπέλα, δεν πειράζει. Όλες λέμε αυτά που θέλουμε σύμφωνα με τις εμπειρίες μας. Η ζωή είναι δύσκολη. Μην χαλιόμαστε τζάμπα και βερεσέ και στο internet.

Δημοσίευση

ααα δεν πατε καθολου καλα μου φαινεται....σαν μπεμπεκες κανετε...η μια ριχνει στην αλλη το φταιξιμο κ την κρινει...οταν κατι σας χαλαει αγνοειστετο..ολες εδω μεσα με τον δικο της τροπο εκφραζομαστε.. σε αλλους αρεσει κ σε αλλους οχι.. αλιμονο αν σε ολα συμφωνουσαμε κ αν σε ολα ημαστε παντογνωστες κ ξερολες..αλλα ουτε κ ολες ημαστε του πανεπιστημιου κ καποιες φορες ο λογος μας να παρεξειγητε απο λαθος διατιπωση κ αλλα να θελουμε να πουμε κ αλλα να βγαινουν προς τα εξω.. συγνωμη κιολας..αντε.. καλα ξεμπερδεματα παλι...φιλακια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...