Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καπου διαβαζα τωρα τελευταια,οτι τα περισσοτερα ωαρια στην σπερματεγχυση το μονο που αυξανουν ειναι η πιθανοτητα πολυδιμης κυησης.Εαν ειναι να γινει ,θα γινει ειτε εχεις 1 ειτε 10.Ασε που τα πολλα ωαρια (που κανεις με τις διαφορες ορμονες που δινουν)εχουν πιο κακη ποιοτητα,ενα και καλο χρειαζεσαι.

Δημοσίευση

Μάρθα μου, και εγώ αυτό το μήνα ήταν προγραμματισμένο να κάνω την 1η μου σπερματέγχυση και τον είχα ρωτήσει ακριβώς αυτό, αν με ένα αξίζει τον κόπο και μου είχε απαντήσει ότι ασφαλώς και θα προχωρήσουμε, μάλλον έχει να κάνει με την ποιότητα των ωαρίων και όχι με την ποσότητα. Μην ξεχνάς τον 1ο μήνα serpafar είχα 4 ωοθυλάκια και δεν έκανα τίποτα (+Pregnyl). Αυτό το μήνα δεν έκανα καθόλου ωορρηξία ούτε με τα χάπια και ησύχασα....... απο το κακό στο χειρότερο.

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου είναι μάλλον θέμα τύχης....αν σε θέλει θα έρθει.. εύχομαι πραγματικά να σε θέλει κ να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα.

Δημοσίευση

martha μου γεια σου και απο μενα ,γι αυτο που ρωτας δεν γνωριζω θελω ομως να σε ρωτησω κατι .Ποσο κοστιζει η ολη διαδικασια της σπερματεγχυσης ? πιθανον να καταφυγω σε αυτη τη λυση και οσες περισσοτερες αποψεις γνωριζει κανεις καλο ειναι. ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!!! ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. @ngel ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

Δημοσίευση

@ngel, και εμενα ενδιαφερει ο κοστος της Σπερματεγχυσης, οσο εχω διαβασει και σε αλλα φορουμ η τιμη εξερταται απο τον γιατρο σου,ποσο αυτος ζηταει. πριν να κανεις σπερματγχυση μπορει να κανεις και 3 επισκεψεις στον γυναικολογο που θα επιλεξεις για να πιασετε την ωορρηξια σου. οποτε ο κοστος μπορει να βγει απο 250 ευρο μεχρι 500 ευρω το συνολο(εξερταται ποσο περνει ο γυν. για μια επισκεψη). ελπιζω οτι θα γραψουνε και αλλα κοριτσια και θα μοιραστουνε μαζι μας την εμπειρεια τους .

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΠΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...