Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Εγώ συνήθως έχω καθαρό αίμα στην περίοδο...δεν έχω βλέννα 🤔 κοίτα κατά καιρούς αλλάζει η περίοδος....είναι μάλλον και ο κύκλος;;αν δεν κάνουμε ωορρηξία ίσως είναι πιο ελαφριά...γιατί και εγώ τον προ-προηγουμενο μήνα είχα μόλις 3 μέρες αίμα ...και πολύ λίγη ροή αλλά τελικά δεν ήταν κύηση!!!!!αλλά εύχομαι να είσαι έγκυος...κάνε ένα τεστακι ακομα
Καλημέρα κορίτσι μ χθες ειχα απο το πρωι πιο εντονους πονους στη κοιλια κ απο χθες το απογευμα εχω ροζ αιμα λιγο στ σκουπισμα και στην σερβιετα δεν εχω ακομη κανονικη ροη εκτος κι αν εχει αλλαξει η περιπδος μου και πλεον θα ειναι ευσι απο πονο τιποτα.. σου εχει συμβει μετα απο μεγαλο κυκλο να ειχες τοσο καθαρο αιμα.; Συνηθως ειχα σκουρο με βλεννα συγνωμη για την αναλυση.. απο τον Δεκεμβριο κι επειτα που ειχα μια ανωμαλια στον κυκλο εχω καθαρο αιμα..
Υπέροχα κορίτσι μου!! Οπότε τώρα θα πας για αυχενική; Πότε έχεις ραντεβού;;
Εγώ παρατήρησα ότι το πρωί πεινάω πάρα πολύ τρώω δηλαδή και μετά στη διάρκεια της ημέρας ενώ πειναω πάλι έντονα κι απότομα φουσκώνω πολύ εύκολα όταν τρώω. Αλλά γενικά τρώω και δεν με ευχαριστεί τοσο το φαγητό όπως πριν. Εσύ πως είσαι;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.