Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ. ΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ. ΙΣΣΟΡΟΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΝΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ . ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ? ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα 009.Αντε ωραία ποιος σας πιάνει τώρα?

Εγώ δεν είμαι η πιο κατάλληλη να σου πω πότε θα περπατάει μόνος του γιατί και ο διός μου στην ίδια φάση βρίσκεται.Πιάνεται από καναπέ σε καναπέ και τριγυρνάει.Ξεχνιέται καμιά φορά και κάνει κανένα βηματάκι μοναχούλης.Πόσο είναι ο Δημητράκης σου?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια εμενα περπατησε μονη της χωρις καμια βοηθεια την Παρασκευή τι ωραια που ηταν και εγω στο γρασιδι την βαζω στο εξοχικο.

Πρεπει τωρα να ειμαστε συνεχεια από πίσω.Η αλήθεια ειναι οτι φοβάται λίγο.Τι ωραια Τα παιδακια μας μεγαλωνουν:)

Δημοσίευση

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ , ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ .

Δημοσίευση

Αντε με το καλό και τα γεννέθλια σας.Σίγουρα είναι πολύ αστείο να προσπαθούν να ισορροπήσουν στην προσπάθεια τους να περπατήσουν..Όμως πιο πολύ "συγκινητικό" θα έλεγα ότι είναι.Πότε ήταν στην κοιλίτσα μας πότε βγήκαν πότε μεγάλωσαν και θα αρχίσουν και να περπατάνε....Σαν ψέμα μου φαίνονται όλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...