Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγάπη μου...

Εχθές,14 Ιουλίου,κλείσαμε ένα χρόνο που είμαστε μαζί.Ένα χρόνο γεμάτο χαμόγελα,αλλά και στεναχώρια κάθε φορά που μας θυμόταν η ρημάδα η τρισκατάρατη...

Δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω από αυτό που βγαίνει από μέσα μου τώρα...

Σ'αγαπώ και δε με νοιάζει τίποτα άλλο.Μόνο να είσαι καλά και να μου γελάς.Ξέρεις ότι είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί σου,όπως εκείνη την πρώτη φορά που σε είδα.Ξέρεις ότι δε θ'αφήσω ποτέ τίποτα και κανέναν να σε κάνει να στεναχωρηθείς.Είσαι το λιμάνι μου και αν είσαι όνειρο...μη με ξυπνήσεις ποτέ...

Σ'αγαπάω αρκουδίτσα μου...

ΓΙΑΝΝΗΣ+ΔΗΜΗΤΡΑ= 14/07/2008

Όπως καταλάβατε κοριτσάκια μου,εχθές είχα επέτειο με τον άντρα μου.Τον άντρα της ζωής μου.Δε μπορώ να κρατηθώ και να μη σας διηγηθώ πως έγινε αυτή η γνωριμία...οπότε αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το θέμα!Την αρχή θα την κάνω εγώ και περιμένω να μάθω και για σας!

12/07/2008

Μόλις είχα μετακομίσει στη Ν.Μάκρη (για την ακρίβεια είχα 12 μέρες ΑΚΡΙΒΩΣ) και δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου,δεδομένου ότι είχα μεγαλώσει σε μονοκατοικία με αυλή σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά των Β.Προαστείων και ξαφνικά βρέθηκα στο διαμέρισμα και στο μπαλκόνι που έβλεπε τη Λ.Μαραθώνος.Αλλά το έκανα γαργάρα λόγω ανάγκης των γονιών μου να μετακομίσουν εκεί.Τέλος πάντων.

Παρ'όλο που δεν ήμουν στα καλύτερά μου,ήμουν χαρούμενη γιατί στον κάτω όροφο έμενε και μια αγαπημένη μου θεία με τις κόρες της και τον αρραβωνιαστικό της μιας κόρης.Και από αυτόν ξεκίνησαν όλα!

Όπως λοιπόν καθόμουν στο μπαλκόνι μου και ατένιζα τα αμάξια που πήγαιναν πέρα δώθε,βλέπω ένα μαύρο αμάξι να σταματάει στο απέναντι ρεύμα της Λ.Μαραθώνος και σκάλωσα σαν υπνωτισμένη όταν είδα τον οδηγό του.Έμεινα έτσι λίγα δευτερόλεπτα και μετά είδα να κατεβαίνει από τη θέση του συνοδηγού ο αρραβωνιαστικός της ξαδέρφης μου.

Το μαύρο αμάξι έφυγε και ο ξάδερφος ανέβηκε πάνω να πιούμε καφέ.Όπως καθόμασταν στο μπαλκόνι,περνάει πάλι το μαύρο αμάξι με τη μουσική τέρμα.

"Ωραίο αμάξι...ωραίος οδηγός..." μονολόγησα

Ο ξάδερφός μου πετάχτηκε σαν να τον χτύπησε ρεύμα.

"Τον ξέρω καλέ αυτόν!Δε με είδες που κατέβηκα από αυτό το αμάξι;Μαζί δουλεύουμε στο ξενοδοχείο! "

"Αχ,σταμάτα τον να με πάει μια βόλτα..." είπα ακόμα αποχαυνωμένη.

Ο ξαδερφούλης δεν έχασε καιρό!Τον πήρε αμέσως τηλέφωνο.Του είπε ότι μια ξαδέρφη του θέλει μια βόλτα με το αυτοκίνητο (ήθελα να'ξερα,το "ωραίος οδηγός" που είπα,δε το άκουσε;;;; ) .Αυτός δέχτηκε και δώσαμε ραντεβού το βράδυ έξω από πασίγνωστο ξενοδοχείο της περιοχής όπου δούλευε σαν ψυκτικός μαζί με τον ξάδερφό μου.

Μπήκα στο αυτοκίνητό του,μου έτεινε το χέρι και μου συστήθηκε.Είχε το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου σε άντρα...Πήγαμε μεγάλη παρέα στην παραλία του Σχοινιά και αράξαμε εκεί.Όταν αποφάσισαν όλοι να πάνε για νάνι,εγώ με το Γιάννη αρχίσαμε τις βόλτες με το αυτοκίνητο και μιλούσαμε.Ήμουν κάπως επιφυλακτική απέναντί του,αφού μόλις είχα βγει από μια σχέση-βασανο και όσο να κάνετε φοβόμουν.

Το ξημέρωμα μας βρήκε σε μια παραλία.

"Είσαι πολύ όμορφη..." μου είπε μόνο και κοκκίνησα.

13/07/2008

Με το που ξύπνησα,έτρεξα κάτω στη θειούλα μου να της πω τα νέα,αφού και αυτή δούλευε στο εν λόγω ξενοδοχείο και ήλπιζα να τον γνωρίζει.Η θειούλα μου,ετών 40 (το αναφέρω απλά για να σας δείξω ότι μπορούσα να συννενοηθώ) , μου είπε αφού της εξιστόρησα τα καθέκαστα:

"Καλό παιδί Δημητρούλα μου,όλο το ξενοδοχείο έχει να το λέει.Και μικρός.Γύρω στα 25 αν θυμάμαι καλά.Αλλά άτυχος...Ήταν παντρεμένος και χώρισε πρόσφατα...Παιδιά πάντως δεν έχει,σίγουρα πράγματα"

Σκέφτηκα "ωχ,καήκαμε,όλα τα χούγια της πρώην πάνω μου θα τα βγάλει"

Το ίδιο απόγευμα,ανέβηκε για καφέ ο ξάδερφος.Κι αρχίζει μετά από λίγο:

"Καλό παιδί ο Γιάννης ε;"

Τον κοίταξα.

"Και όμορφος άντρας.Και εργατικός.Και ευγενικός."

Μιλιά εγώ.

"Και καλό παιδί...α,αυτό το'πα"

Κρατιόμουν να μη πεθάνω στα γέλια.

"Ε,αϊ σιχτίρ!Δεν είμαι γω για τέτοια.Ο Γιάννης μου είπε ότι του αρέσεις πολύ και μ'έβαλε να σε ψαρέψω. "

Εκεί μίλησα λιωμένη στο γέλιο:

"Πες του να έρθει να μου μιλήσει"

Το ίδιο βράδυ ξανασυναντηθήκαμε.Πάλι το ίδιο σκηνικό.

14/07/2008

Ξημερώματα και με αφήνει κάτω από το σπίτι μου.Κι αρχίζει:

"Να...ξέρεις...εγώ...μ'αρέσεις...θέλω....αϊ σιχτίρ,δεν είμαι καλός στα λόγια...πες μου ότι κατάλαβες τι θέλω να σου πω..."

Χαμογέλασα και έγνεψα καταφατικά.

Και με φίλησε.Το φιλί του ήταν το πιο γλυκό,τρυφερό,απίθανο φιλί που έχω πάρει.

Εκεί ξεκίνησαν όλα.Ρώτησα και για το γάμο του μετά από αρκετό καιρό,αλλά μου είπε ότι δεν πρόλαβε να γίνει κι ανακουφίστηκα που είχα μάθει λάθος πράγματα.

02/09/2008

Με πήγε σε ένα κοσμηματοπωλείο δήθεν να αγοράσει κάτι και αυτό ακριβώς έκανε.Μου αγόρασε ένα δαχτυλίδι και μου έκανε πρόταση γάμου...Στις 06/09/2008 ήρθε σπίτι με τους γονείς του και με ζήτησε...

01/11/2008

Εκείνη την ημέρα έγινε και ο αρραβώνας μας.Ήμουν τόσο ευτυχισμένη...Αλλά η ευτυχία μου επισκιάστηκε...Φεύγοντας από το κέντρο που έγινε ο αρραβώνας,τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι,δεν πρόλαβα να τον ξυπνήσω και τρακάραμε.Η ζημιά από την KIA υπολογίστηκε στα 12.000 ευρώ.Τόσα λεφτά ζημιά για ένα αμάξι που είχε ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΕΣ και που του είχε κοστίσει 24.000 ευρώ...

12/07/2009

Κλείναμε ένα χρόνο γνωριμίας όταν ταξιδέψαμε μαζί στη Θεσ/νικη αυθημερών για να αγοράσει ανταλλακτικά για το αμάξι που τρακάραμε...Όλα μαζί,συν οι αερόσακοι (αφού ανοίξαν ΟΛΟΙ και ο καθένας κοστίζει 1000 ευρώ μέσα στην ΚΙΑ) 2.500 ευρώ.Τσάμπα.

14/07/2009

Τη μέρα που κλείναμε ένα χρόνο,ήρθε και με πήρε με το αμάξι που μόλις είχε φτιάξει και με πήγε βόλτα...Ένα πράγμα είπαμε μόνο ο ένας στον άλλον...

Σ'ΑΓΑΠΑΩ...

Συγνώμη κορίτσια για το σεντόνι,αλλά επέτειο είχαμε,είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω γι'αυτόν...

Τώρα περιμένω τις δικές σας ιστορίες!

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πολυ ρομαντικη η ιστορια βρε παιδακια παντα ευτυχισμενοι να σαστε και να λιωνετε ο ενασ για τον αλλον καθε μερα που περναει για παντα να τα χιλιασετε.....

εμεισ γνωριστηκαμε μεσω τσατ εγω γιαννενα αυτοσ αθηνα εμπαινα στο jokes απο το πανεπιστημιο και ηταν ο πρωτοσ που μιλησα επεμενε να συναντηθουμε για καφε εγω φοβομουν τελικα συναντηθηκαμε 30 ιουνιου 2002 ηπιαμε καφεδακι τον ειχα πιασει και μονοτερμα ελεγα ελεγα αυτοσ με κοιταζε :blink:

και 1 βδομαδα μετα αφου μιλαγαμε στο κινητο καθε μερα μου τα ζητησε 7 ιουλιου 2002 ε την συνεχεια την ξερετε γαμοσ παιδακι κ.α .

Δημοσίευση

Ωραία διήγηση βρε Δημητρούλα! Όμορφη και γλυκιά γνωριμία!

Σας εύχομαι να ζήσετε και να τα εκατοστήσετε! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όπως σήμερα και να έρθει γρήγορα και ένα μωρό στη ζωή σας για να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!

Η δική μας γνωριμία έγινε από έναν κοινό μας φίλο και πρέπει να πω ότι δεν τον συμπάθησα καθόλου στην αρχή!

Βγήκαμε 2-3 φορές με κοινές παρέες και εκείνος είχε δείξει από την αρχή το ενδιαφέρον του. Εγώ όμως με τίποτα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι. Είχαν πέσει όλοι μας οι φίλοι να με πείσουν να βγω μαζί του ένα βράδυ κι εγώ μόνο που δεν τους έβριζα...εεε.. για την ακρίβεια το έκανα μια φορά...

Τέλος πάντων κάποια στιγμή μου το πρότεινε, ντράπηκα και δέχτηκα να βγούμε.

Ήταν πολύ ξεχωριστά! Ο τύπος ήταν πολύ διαφορετικός. Δεν ξέρω πως έγινε. Ένιωσα περίεργα. Από κείνη την ημέρα όλα άλλαξαν.

Ξαναβγήκαμε, μου είπε ότι του αρέσω και με φίλησε. Κι εγώ χάθηκα..

Τι ήταν αυτό?? Δεν είχα νιώσει ξανά κάτι ανάλογο.

Από τότε είμαστε μαζί με τις χαρές και τις στενοχώριες μας.

Εύχομαι ο Θεός να τον έχει καλά και να είναι πάντα ένα παιδί που με κάνει και γελάω συνέχεια.

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!ΛΕΠΟΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2006 ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ 16.9.2006 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ!!! Ο ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΞΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΟΥΝΕΡΙΑ , Η ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΑΧΟΣ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΝΩς ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 16.9.2006 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!!!ΦΕΤΟΣ, ΣΤΙΣ 28.1.2009 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΑ ΜΑΖΙ!!!ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΓΩ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΟΥ!!!!!

ΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΕ ΕΔΩ!!!!!ΕΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

Πεθαίνω ν'ακούω και να διαβάζω τέτοιες ιστορίες!Αυτό το πρώτο φιλί βλέπω μας μάγεψε όλες!

ZOUZOUNITSA,μιας και σε πέτυχα,λύσε μου μια απορία.Θέλω και γω να κάνω πολιτικό γάμο από Σεπτέμβρη.Τι χρειάζεται από χαρτούρα και χρήματα;

Δημοσίευση

maniamounias η ιστοριουλα της γνωριμίας σας και γενικα της σχέσης σας μου άρεσε πολυ, αφού κάποια στιγμή σκεύτηκα αν έγραφες βιβλιο να το αγόραζα :) καθώς έχεις ωραίο τρόπο που σκέφτεσαι και που γράφεις. Να με ενημερώσεις παρακαλώ :)

Να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτεύμενοι, εύχομαι κανένα εμπόδιο μην μπει στην ευτυχία σας και βεβαία............σου εύχομαι σύντομα να μείνεις εγκυούλα.

milina και evhdal σας εύχομαι και σε εσας να είσαστε πάντα ευτυχισμένες και πάντα ερωτεύμενες με τους συζύγους σας.

Φιλάκιααααααααα

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA γεια σου βρε φανατικε ψηφοφορεεεε :laugh: :woohoo:

δημητρουλα χρειαζεται πιστοποιητικα γεννησεων και των δυο σασ μια αγγελια σε καθημερινη εφημεριδα αφου πρωτα συννενοηθεισ με το δημαρχειο και παραβλο των 15 ευρω ηταν πριν 2 χρονια απο εφορια :woohoo: δεν πιστευω να ξεχασα κατι αλλο θα συμπληρωσει ο ψηφοφοροσ :silly:

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΕΙΣ!!ΚΟΙΠΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑΑΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ, ΑΘΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑΥΤΟ 25 ΕΥΡΩ!!!,ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ!!ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ , ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35 ΕΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΕς ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ!!!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!!!ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ!!!

Δημοσίευση

Linaki_1980 ευχαριστώ για τις ευχές σας και εύχομαι και συ ότι ποθείς να το πάθεις!

Όσο για το βιβλίο,έχω ήδη γράψει ένα,αλλά είναι πολλά τα έξοδα για έκδοση,άσε που είναι δύσκολο να βρεις εκδοτικό οίκο να στηρίζει νέο συγγραφέα.

Έχω ψάξει και σαν αρθρογράφος σε περιοδικό,αλλά άκουσα ότι πχ για το σημερινό άρθρο θα πληρωθώ του χρόνου.Εμένα δε με νοιάζουν τα λεφτά (όχι πως έχω,με δυσκολία τα φέρνουμε βόλτα και ο Γιάννης μου δουλεύει από νύχτα σε νύχτα,αν και τώρα κόψαν οι δουλειές.Ληστές μας βλέπω να γινόμαστε) ,αλλά να κάνω το κέφι μου,γι'αυτό επέλεξα το Internet σε συνδυασμό με το πάθος μου να κάνω ένα μωρό!

Δημοσίευση

Να τα χιλιάσετε!

Ωραίες ιστορίες...

Εμείς γνωριστήκαμε τυχαία! Πέρασε να χαιρετήσει έναν φίλο του που ήμασταν παρέα και μόλις με είδε έμεινε!χι!χι!

Στο δευτερόλεπτο μιλούσαμε και δεν ξεκολλούσαμε τα μάτια ο ένας από τον άλλο!

Εγώ όμως τους άφησα...Είχα κανονίσει αλλά μου αρέσει και να παίζω!

Έτσι με ρώτησε που θα είμαι και με ακολούθησε...

Από τότε ούτε για 1 ημέρα, δεν είμαστε χώρια! Αυτοκόλλητοι και εκτός από ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ ΖΕΥΓΑΡΙ είμαστε και οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ!

Από την αρχή ένιωσα κάτι βαθύτερο μου είπε, ότι θα εξελισσόταν διαφορετικά!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΩΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ!!!

Δημοσίευση

Που εισαι βρε Δημητρουλα!Τρελοκοριτσο!Πολυ ομορφη η ιστορια σας....και τα περιγραφεις συνοπτικα και απιστευτα τρυφερα!!!Ευχομαι να ειστε παντα ετσι!!!Ευτυχισμενοι ερωτευμενοι υγιεις!!!!Με το καλο να ερθει και το παιδακι στην ζωη σας και ο Γαμος!!!

Ευχομαι και σε ολες τις κοπελες να ειναι παντα ευτυχισμενες και δεμενες με τους αντρουληδες τους γιατι ειναι οτι πιο ομορφο στον κοσμοοοοοοοοο!!!!!!!

Αν εχεις καλη σχεση με τον αντρα σου τοτε οοοολα πανε καλα μα ολα!!!Με αγαπη και κοινο αγωνα ολα μπορουν να γινουν!!!

Εγω την ψυχη μου την ζωη μου ολη την γνωρισα οταν ημουν 15 κι αυτος 18!Αυτος εμενε Γιαννενα κι εγω Αθηνα!Ηταν πρωτος ξαδερφος μιας κολλητης μου!

Ηρθε μια φορα λοιπον Αθηνα να κανει τα χαρτια για τον στρατο...ετσι γνωριστηκαμε εγω σε αλλη σχεση τοτε...αλλα ο ηλεκτρισμος στην ατμοσφαιρα υπηρχε μιας και που εμαθα οτι με ηθελε....το εδειχνε με καθε τροπο εγω αλλου...αλλα κι εκει τριγυρω χα χα χα χα!!!

Μετα απο 1 χρονο περιπου 6-3-99 Σαββατο βραδυ και αφου ειχα χωρισει και αυτος ηρθε στην Αθηνα για το στρατιωτικο και τον ειχα συνεχεια τριγυρω γιναμε ζευγαρακι χι χι χι....και αυτο που μου ειπε απο το πρωτο βραδυ ειναι οτι ειμαι η γυναικα που ονειρευεται να παντρευτει και θα το κανει....ε το εκανε λοιπον χα χα χα χα!!!!

Αρραβωνιαστηκαμε 12-2-05

Παντρευτηκαμε με πολιτικο 29-10-05

και τωρα λειπει η ημερομηνια του θρησκευτικου και ....της δημιουργιας της αγαπης μας ενος θαυματος του παιδιου μας.Ειναι οτι ονειρευομαι...

Παντως Απο δυσκολιες αλλο τιποτα...τον εκανα να υποφερει αρκετα μιας και που ημουν καλομαθημενη και λιγακι περα βρεχει....

Αλλα αυτος παντα βραχος στην σχεση μας παντα εκει να μου κραταει το χερι...

Τον αγαπω οσο τιποτα ειναι ο αγγελος μου...καμια φορα σκεφτομαι το θαυμα της ζωης μου που μου το εστειλε ο Θεος για να με προσεχει ειναι αυτος!

Εχει περασει πολλα υπηρχαν φορες που ημουν τοσο αδικη και κακια κι αυτος παντα γλυκος σαν αγγελος να με φερει κοντα του και τοσο γλυκα να με συγχωρει....

Τι να πω...δεν ξερω το Σ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ....ως τον ουρανο ειναι λιγο ακομα και τ αστερια ειναι κοντα....

Θελω απλα να γερασουμε αγκαλια να ζησω οσο πιο πολυ γινεται γιατι 10 χρονια τωρα δεν τον εχω χορτασει καθολου και μια ζωη δεν με φτανει!

Ευχομαι ο Θεος να μας δωσει υγεια πανω απ ολα να ειμαστε μαζι αχωριστοι και να κανουμε μια μεγαλη κι ευτυχισμενη οικογενεια!

Εισαι οτι εχω ο θησαυρος μου η περιουσια μου....ειλικρινα δεν ξερω τι θα ημουν χωρις εσενα....

Συγχωρεστε με αν ακουγομαι καπως αλλα ειναι οτι νιωθω....

Δημοσίευση

:) :) :)

Αχ κορίτσια μου να είμαστε όλες πάτνα ευτυχσμένες!!!!!

Εγώ ήμουνα μαθήτρια του ΟΑΕΔ. Ο συμμαθητής μου και η αδερφή μου που πηγαίναμε στην ίδια τάξη πιάσανε δουλειά στην αντιπροσωπεία της KIA με τα αυτοκίνητα εκεί ο υπεύθυνος της εταιρείας ήταν ο άντρας μου και από εκεί γνωριστήκαμε. Βγήκαμε στην αρχή για ένα καφεδάκι όλοι μαζί και μετά μόνοι μας ώσπου στις 21 Ιανουαρίου 2005 μου έκανε πρόταση γάμου σε ένα αμφιθεατρικό χωρίο που έχει πιάτο την λίμνη τριχωνίδα και είχε και ένα ηλιοβασίλεμα σου ερχόταν ότι πετάς στα σύννεφα... Μην τα πολυλογώ λογοδοθήκαμε στις 14 Απριλίου 2005 Αραβωνιαστήκαμε στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 και παντρευτήκαμε στις 15 Απριλίου 2007. Από τοτε ζω τις ομορφότερες στιγμές τις ζωής μου γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκούλης!!!!! Τον αγαπώ πολύ πολύ:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου ειχα αποροφηθει στο γραψιμο και δεν ειδα πιο πριν....το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στο δημαρχειο της επιλογης σου και εκει θα σου πουνε ακριβως τι χρειαζεται και να κλεισεις και ημερομηνια!!!Με το καλο κοριτσαρα μου!

Οσο για το πρωτο φιλι ημουν σε απευθειας συνδεση με τον παραδεισο....περασα σε αλλη διασταση....χα χα χα γι αυτον τον λεω αγγελο μου! :) φιλακιαααα

Δημοσίευση

Αχ βρε μανιαμούνια... τι μου θύμισες τώρα...

Τα φοιτητικά μου χρόνια...

Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου...

Εμείς σπουδάζαμε μαζί στην Καβάλα (μεγαλύτερο εξάμηνο αυτός)...

Κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε κάποιο εργαστήριο κι εκεί με ερωτεύτηκε...

Επειδή, όμως, ήταν πολύ ντροπαλός έκανε 6 μήνες για να με καταφέρει!!!

Η φιλενάδα μου με παρακαλούσε να κάνω κάτι μαζί του, όλοι μου λέγανε πόσο καλό παιδί είναι...

Εγώ ήμουν κάπου αλλού...

Τελικά ενέδωσα και πραγματικά είναι 1 υπέροχος άνθρωπος που με λατρεύει και τον λατρεύω!

Δε θα ξεχάσω ποτέ το διάλογο με τη μαμά μου:

"Μαμά, γνώρισα 1 παιδί από τη σχολή"¨

"Από που είναι;"

"Από την Κύπρο..."

Κολλάει η μαμά και μετά από μερικά δευτερόλεπτα λέει:

"Ε εντάξει μωρέ... δε θα τον παντρευτείς κι όλας..."

Τελικά τον παντρεύτηκα (μας πάντρεψε η φίλη μου που με παρακλούσε να κάνω σχέση μαζί του), τον ακολούθησα και στην Κύπρο και η μαμά μου τον λατρεύει...

Ζούμε ευτυχισμένοι και τώρα περιμένουμε και το αγοράκι μας...

Είμαστε 6,5 χρόνια μαζί και ο έρωτας μας είναι ο ίδιος με κείνον της Καβάλας...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!!!ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΙΣ 22-11-09 ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!ΕΙΜΑΙ 26 ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ..!ΛΟΙΠΟΝ,ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΕΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΕΙ.ΔΙΑΣΚΑΔΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2-3,ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΕΦΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!ΚΡΥΒΑΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙΑ ΑΛΛΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ"ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ???"ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ...ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ..7-8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ,ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ,ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛ.ΜΟΥ!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΟ!!!ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΤΟ,ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ..ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΜΩΣ...ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ...!!!!!ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,ΚΥΡΙΑΚΗ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ..ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ(22-11-99),ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ..ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΡΑ!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ,ΒΕΒΑΙΑ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...!!!:)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου να ζήσετε όλες και να είστε πάντα ευτυχισμένες με τους άντρες σας και τις οικογένειες σας!

Γνωριστήκαμε στο σπίτι του αδερφού του και φίλου μου, ο οποίος είχε γενάθλια στις 15-2-2001.

Πήγα απρόσκλητη και εντελώς την τελευταία στιγμή. Συνάντησα στο δρόμο τυχαία την τότε κοπέλα του αδερφού του και νυν κολλητή μου και επέμενε μετα μανίας να πάω μαζί της, γιατί θα ήταν εκεί και άλλοι φίλοι μας που είχα να δω καιρό.

Ο Παναγιώτης στρατιώτης τότε, μπήκε στο σπίτι και δεν αντάλλαξε κουβέντα με κανέναν. Μας σύστησαν και δε μου μίλησε ούτε τότε. Απλά έγνεψε με το κεφάλι. Μου έκανε άσχημη εντύπωση. Το βράδυ τελείωσε και πήγαμε σπίτια μας.

Ένα μήνα μετά μου έστειλε μήνυμα, ζητώντας μου να πάμε για καφέ. Ούτε που θυμόμουν ποιός ήταν. Εγώ τότε ήμουν σε άλλη σχέση, η οποία ήταν στα τελειώματα και εκείνος ήταν και δεν ήταν με την τότε κοπέλα του και τη μόνη σοβαρή του σχέση. Είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, αλλά δεν το έπαιρναν και απόφαση, μπερδεμένα πράγματα. Εγώ πάλι είχα πάρει την απόφασή μου να χωρίσω και ήταν οριστική.

Έτσι δέχτηκα να βγω μαζί του για καφέ. Ήταν πολύ γλυκός και ανοιχτός. Καμία σχέση με το στραβάδι που είχα γνωρίσει 1 μήνα πριν.

Αρχίσαμε να βγαίνουμε με κοινή μας παρέα. Αρχίσαμε να μιλάμε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Αρχίσαμε να βγαίνουμε μόνοι μας πολύ συχνά και να περνάμε πολύ καλά.

Χωρίζω απο την τότε σχέση μου, ξεκόβει με την δική του.

Περάσαμε ένα τέλειο καλοκαίρι και στις 15-9-2001 αποφασίζουμε να είμαστε μαζί.

Η σχέση μας επισημοποιήθηκε στις 16-11-2006 στο δημαρχείο των Ιωαννίνων μετά από 1,5 χρόνο συμβίωσης και επισφραγίστηκε πέρυσι τον Ιούλιο με τη γέννηση της κόρης μας.

Είμαστε μαζί 8 υπέροχα χρόνια και ρε κορίτσια να σας εξομολογηθώ κάτι; Δεν τον αγαπάω μόνο... είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του!! Μιλάμε για μεγάλη καψούρα!! :blush: Τον σκέφτομαι συνέχεια και ποτέ δε μου φτάνουν οι ώρες μου μαζί του. Μακάρι να είμαστε πάντα έτσι!! Ααααχ! :P:P:P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ !!!

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ... ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ... ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΑ...ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ & ΕΛΙΩΝΑ... ΧΩΡΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ & ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002, ΣΥΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006, ΠΑΝΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 & ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ... & ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!! ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ & ΛΙΩΝΩ!!!

Δημοσίευση

Εμεις γνωριστηκαμε το 2000 σε ενα αεροπλανο....

πηγαιναμε και οι δυο για σπουδες στην ιδια πολη...

μετα απο 3 μηνες γνωριμιας τα φτιαξαμε....

απο τοτε ειμαστε μαζι αγαπημενοι και τρελλα ερωτευμενοι...

το 2007 παντρευτηκαμε...

περιμενουμε το ΓΙΟΚΑ μας σε 1μιση μηνα... :)

Δημοσίευση

Πολυ ωραιες οι ιστοριες σας...!

Σισσυ στις 16 Νοεμβριου εχει γεννεθλια ο αντρας μου... :P

Εμεις γνωριστηκαμε στο φροντηστηριο των ιταλικων το 1998 τον Οκτωβριο και ειμαστε μαζι απο τις 5-11-98 δλδ κοντα 11 χρονια :) ειμασταν συμμαθητες χεχεχε:laugh: ... και δωσαμε και μαζι για το πτυχιο και το πηραμε και ησυχασαμε...;) Δωσαμε λογω κανονικα με δαχτυλιδι το 2003, αρραβωνιαστηκαμε το 2005 και στις 5-11-2006 παντρευτηκαμε στον Αγιο Νικολαο του Πειραια... στις 12-06-2008 φεραμε στον κοσμο το αγορακι μας και ειμαστε πιο ευτυχισμενοι απο ποτε...!:) Ολα αυτα τα χρονια που ειμαστε μαζι περασαμε απο 40 κυμματα (εξετασεις για το πτυχιο, σπουδες στο εξωτερικο, στρατιωτικη θητεια, αρχη της επαγγελματικης σταδιοδρομιας κτλ) Φιλακια πολλα...!:kiss:

Δημοσίευση

Εμεις γνωριστηκαμε σε διακοπες στην Συρο με κοινους γνωστους τον

Αυγουστο του 2001..

5 μηνες μετα.. στις 27 Ιανουαριου 2002 γιναμε επισημα ζευγαρι..!!

Στην 4η επετειο μας 27 Ιανουαριου 2006 αρραβωνιαστηκαμε..!

Ενωθηκαμε με τα ιερα δεσμα του γαμου στις 17 Μαιου 2008..

Σημερα.. ειμαστε οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι στον κοσμο..

Εχουμε πλαι μας την μολις 12 ημερων κορουλα μας και..

η αγαπη μας εχει πλεον ονομα..!!!

Δημοσίευση

ax ti moy thimises

me ide mia mera na pernaw katw apo to spiti toy aderfoy toy.itan aftos,i koyniada toy kai o adelfos toy sto mpalkoni.toys xeritisa kai efiga.tin koyniada toy tin eixa fili.aytos me to poy eixe erthi apo tin italia oyte kan iksera poios itna.rotise tin koyniada toy gia mena kai tis eipe ayti tha einai i mana ton pedion moy egw aytin tha parw kai tha ta katafero tha dite.ta mathenw ola epo tin koyniada toy kai tis eipa oti den ithela na kanw kati.gia 2,5 xronia me enoxloyse.se opoio klamp.kafeteria.paralia eimoyn aytos apo piso.parolo poy toy eixa ksekatharisi oti den prokite na gini kati metakimas pote.ala den me eixe enoxlisi me til kai talipa.kathotan apla se kamia gonia me tin parea toy kai kitaze diakritika.egw kamia simasia den toy edina les kai den ypipxe.meta apo 2,5 xronia toy eipa to nai kaname sxesi kai opou bgei.ton nebriaza epitides gia na dw ti antidrasi.toy elega paradigma oti eimai gia kafe eno eimoyn spiti.ithela na do tin antidrasi toy.

aroboniastikame meta apo 1.5 xrono sxesi.nikiasame spiti kai mata apo 2xronia apofasisame na kanoyme paidi 28-11-2006 genisa to agoraki mas.20-08-2009 perimenoyme kai to koritsaki mas.eimasta mazi 6 xronia ego eimai sta 25 kai aytos sta 28.se ayto ton anthropo exw brei ta panta.me kanei oloi mere na gelaw to stoma toy den stamatai me tipota.

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου συγνώμη που άργησα ν'απαντήσω,αλλά είχα μια γειτόνισσα επίσκεψη και δε μπορούσα να την αφήσω.

Τελικά,το 99% από σας,δεν τον ήθελε τον αντρούλη της!

Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο λόγο μη πεις!

Εμάς πάλι,το μόνο που μας λείπει είναι ένα μωράκι...Αλλά κουράστηκα βρε κορίτσια να μετράω μέρες και θερμοκρασίες.Τον άλλο μήνα κλείνουμε ένα χρόνο προσπαθειών και ειλικρινά έχω κουραστεί μ'αυτή την κατάσταση και είμαι πέρα βρέχει.

Θέλω μόνο να είμαστε καλά κι εγώ κι αυτός.

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ;) ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙ Α ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ(ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,3ΧΡ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ)ΣΤΑ 16 ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΠΑΡΑΦΟΡΑ!!!!!!! ΤΟΤΕ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...........ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ.....5ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ)ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2002!ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΑΜΕ ΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:blush: 10/5/02 ΓΙΝΑΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙ,ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2007 ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ,5/10/08ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ,ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...