Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τον άλλο μήνα φεύγουμε για διακοπές και θα ταξιδέψουμε με αεροπλάνο!

Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν έχετε εμπειρίες από αεροπορικά ταξίδια μαζί με τα παιδάκια σας??

Είναι το πρώτο ταξίδι που θα κάνω με τα δίδυμα και έχω αγχωθεί λίγο:S

Πώς θα κάτσουν φρόνιμα??:unsure: Τι να κάνω για να τ' απασχολήσω??:dry:

Επιτρέπεται να κρατάς μαζί σου στο αεροπλάνο νερό και φαγητό όταν συνοδεύεις παιδάκια?? Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει την ώρα της απογείωσης και της προσγείωσης να τους δώσω να μασάνε κάτι για να μη πονέσουν τ' αυτάκια τους, αλλά αν δεν επιτρέπεται το φαγητό..τι θα μασάνε:blink: :blink: ??

Η πτήση είναι μικρή(Χανιά-Θεσσαλονίκη)αλλά παρόλα αυτά αγχώνομαι!!

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.:blush:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ?Κ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΑΛΑ Κ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.

ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΕΙΣΑΙ???

Δημοσίευση

να σου ζησουν κουκλα!Εμενα ο γιος μου εκανε το πρωο του ταξιδι 2 μηνων με καραβι και 9 μηνων με αεροπλανο!Δεν θα εχεις προβλημα γιατι η πτηση κραταει λιγο.Νερακι ξερω τι επιτρεπεται να εχεις αφου ειναι για τα μωρα.Φαγητο δεν νομιζω να χρειαστουν εξαλλου μπορεις να τα δωσεις κατι οσο θα περιμενετε.Τωρα αν θες κανενα μπισκοτακι θα σε αφησουν να παρεις.Παρε και κανενα μικρο παιχνιδακι αν και εγω του εδινα το περοδικο που ειχε μεσα και χαζευαμε τις φωτογραφιες.Μια χαρα θα πανε ολα μην αγχωνεσαι!Αληθεια πληρωνουν μονο ασφαλεια η μισο εισητηριο μετα τα 2;Θα ταξιδεψουμε κι εμεις τον Σεπτεμβριο και θελω να μαθω για τιμες.

Δημοσίευση

Lemon μου σ' ευχαριστώ!! Να χαίρεσαι κι εσύ το παιδάκι σου!

Όταν πήγα να βγάλω τα εισητήρια μου είπαν πώς μέχρι δύο χρονών πληρώνουν μόνο την ασφάλεια και στο αεροπλάνο τα έχεις αγκαλιά. Από δύο χρονών και πάνω πληρώνουν μισό εισητήριο και έχουν δική τους θέση. Εμείς πληρώσαμε 70 ευρώ για το κάθε παιδί :blink::angry:

Voyla κρητικοπούλα κι εσύ?! Κι εγώ μετά από 11 χρόνια διαμονής στο Ρέθυμνο, νιώθω κρητικιά. Τα Χανιά είναι η αγαπημένη μου πόλη στη Κρήτη!! Να χαίρεσαι τη μαγουλίτσα σου!!

Δημοσίευση

kyriaki78 έγραψε:

Lemon μου σ' ευχαριστώ!! Να χαίρεσαι κι εσύ το παιδάκι σου!

Όταν πήγα να βγάλω τα εισητήρια μου είπαν πώς μέχρι δύο χρονών πληρώνουν μόνο την ασφάλεια και στο αεροπλάνο τα έχεις αγκαλιά. Από δύο χρονών και πάνω πληρώνουν μισό εισητήριο και έχουν δική τους θέση. Εμείς πληρώσαμε 70 ευρώ για το κάθε παιδί :blink::angry:

Voyla κρητικοπούλα κι εσύ?! Κι εγώ μετά από 11 χρόνια διαμονής στο Ρέθυμνο, νιώθω κρητικιά. Τα Χανιά είναι η αγαπημένη μου πόλη στη Κρήτη!! Να χαίρεσαι τη μαγουλίτσα σου!!

Κυριακη μου 70 ευρω μου φαινονται πολλα!Εγω την τελευταια φορα εδωσα 24 ευρω Μυτιληνη-Θεσσαλονικη και η αδερφη μου εδωσε τωρα τελευταια 50!Η ασφαλεια απο οτι γνωριζω ειναι 50 εκτος αν βρεις προσφορα.Τι να πω ισως διαφερει με τις πτησεις αλλα νομιζα οτι η ασφαλεια ειναι στανταρ!

Δημοσίευση

lemon έγραψε:

Κυριακη μου 70 ευρω μου φαινονται πολλα!Εγω την τελευταια φορα εδωσα 24 ευρω Μυτιληνη-Θεσσαλονικη και η αδερφη μου εδωσε τωρα τελευταια 50!Η ασφαλεια απο οτι γνωριζω ειναι 50 εκτος αν βρεις προσφορα.Τι να πω ισως διαφερει με τις πτησεις αλλα νομιζα οτι η ασφαλεια ειναι στανταρ!

70 ευρώ που πληρώσαμε εμείς είναι η τιμή για το παιδικό εισητήριο! Η ασφάλεια που πληρώνουν τα παιδάκια κάτω των δύο ετών δε ξέρω πόσο είναι. Εμείς για δύο μήνες (καθώς τον Αύγουστο θα είναι δύο χρονών και δύο μηνών)πληρώνουμε παιδικό εισητήριο!!:angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...