Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.. Δυστυχώς έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και σε γιατρούς για δεύτερη γνώμη και σε εργαστήρια που μπορεί να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση,  αλλά είναι όλοι κλειστοί λόγω καλοκαιριού και εγώ έχω κλείσει ήδη την wes για τις 19 του μήνα,  λόγω πίεσης του χρόνου.. Ο γιατρός πού έκανε τη β' επιπέδου λέγεται Αναγνωστόπουλος Ευάγγελος και μου τον συνέστησε ο γιατρός μου.  Ικανοποιημένη είμαι από αυτόν,  αλλά για την συγκεκριμένη εξέταση ζητάει 1600 ευρώ και μου φαίνονται πολλά,  γι αυτό έψαχνα κάποιο άλλο κέντρο ή δημόσιο νοσοκομείο που να γίνεται.. Και οι δύο είναι καθησυχαστικοί καθώς δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα,  αλλά το χειρότερο είναι ότι οι απαντήσεις θέλουν ενα μήνα για να βγουν..   
    • Έλλη μου!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Τώρα το είδα!!!! Συγχαρητήρια!!! Να χαίρεσαι την δεύτερη κορακλα σας!!! Υγεία και ευτυχία να την συνοδεύουν πάντα στη ζωή της!!! 🥹🥹❤️❤️❤️❤️ Καλή ανατροφή!!!  Τη συγκίνηση!! Τι χαρά μου έδωσες!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!! Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και την όμορφη οικογένεια σας!! Κάθε ευτυχία σας εύχομαι και χαρούμενες στιγμές πλέον με δάκρυα μόνο χαράς και μια ζωή γεμάτη υγεία!! 🌈
    • Αχχ @Maria98 μου εσεις ειστε στο πιο ομορφο μερος της Ελλαδας, την Κρητη αν θυμαμαι καλα που ειναι το αγαπημενο μ νησι. Καπως ετσι ειναι ανεκτο το να μην πατε καπου 😁😁. Εμεις χθες ειχαμε τη χειροτερη ζεστη το μωρο πεινουσε συνεχεια ισως επειδη διψουσε κιολας. Ιδια ειναι τα μωρακια μας ναιι και εσεις ειστε λιγες μερες μεγαλυτεροι μας. Ειναι μια χαρα το υψος και τα κιλακια πανω στην καμπυλη τους και ξεπεταγονται συνεχεια τα γλυκουλια. ❤️
    • Ναι... και παρόλο που δεν έχει βγάλει γκρίνια ή κάτι τέτοιο, νιώθω ότι το νιώθει. Τι να πω... Θα δούμε πώς θα μας βγει!
    • Καλημέρα! Λυπάμαι πολύ για το άγχος που περνάς σε αυτό το στάδιο της κύησης.. για αρχή προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι όσο μπορείς καθώς δεν είναι κάτι στο χέρι σου ούτε κάτι βέβαιο.. αν και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό.. Δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά πιστεύω ότι το σκέφτεσαι πολύ λογικά.. ξεκίνα να παίρνεις απανωτά τηλέφωνα στους διαθέσιμους εμβρυομητρικους της περιοχής σου! Άσχετα με το 15Αυγουστο υπάρχουν κάποιοι που δεν φεύγουν και ίσως σε δεχτούν με το που ανοίξουν συνήθως από τις 20/8 .. ερώτηση αλήθεια.. την β επιπέδου ποιός σου την έκανε; Πήγες σε πιστοποιημένο εμβρυομητρικο;;!  Εφόσον συμφωνήσει με τα ευρήματα του πρώτου γιατρού, σίγουρα θα χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση που θα σας δείξει μετά βεβαιότητας αν όντως υφίσταται κάποιο σύνδρομο.. δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι την εξέταση, ειδικά όταν ο γιατρός έχει εμπειρία και ειδίκευση..  Τώρα στο να εξεταστειτε εσύ με τον άντρα σου μου φαίνεται περιττό σε αυτό το στάδιο.. ΑΝ φτάσετε να κάνετε αμνιοπαρακέντηση και ΑΝ βγει η αμνιοπαρακέντηση με κάποιο σύνδρομο στο παιδί και εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσετε σε διακοπή και πάρετε το χρόνο σας να συνέλθετε.. τότε το κάνετε και αυτό.. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι όλα τέλεια με το μωράκι σας και να είναι υγιέστατο πάνω από όλα όπως και όλα τα μωράκια στο κόσμο.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...