Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ελενακι μου τα πηρες σπιτακι τα μικρουλια καραμελακια σου!!!!!

Ειναι τοοοοοσο ομορφα!!!!Και μπορεις απο τωρα να κανεις κοτσιδουλες στη μπεμπα!!!!!Κανε κ ραστα στον μπεμπη για να μη ζηλεψει!!!χεχε :laugh:

Τι γλυκουλια νινακια εκανες βρε φιλεναδα!!!!

Σου ευχομαι καλο κουραγιο και μεγαααααλες διπλοχαρες!!!

Φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

πες τα βρε ελενα κι εγω αυτο τους λεω - καλυτερα εξω απο την κοιλια να τα βλεπω και να ειναι σιγουρη για αυτο που βλεπω παρα μεσα στο αγχος. οχι οτι μετα την γεννα δεν εχεις αλλα τουλαχισοτν τα βλεπεις βρε παιδι μου.

πολλα πολλα φιλακια. αντε να βγουν και τα δικα μου μπας και κανουμε λιγη παρεουλα...θα σου την κλεψουμε την κορη κι ας ειναι λιγο ποιο μεγαλη απο μας.

Δημοσίευση

Elena333f na ta xerese ta kouklakia sou :)

na einai panta gera kai eftixismena!!!

kala ti malakia exoun.....apisteyta :)ego trelenome gia mora me poli malaki :) !!!!!!!!!!!!!!!

kala fantazome proti mera kai moni 8a eixes saltari....

edo ego priti mera kai emeina gia ligo moni me to moro kai trela8ika :)

einai kai mikroulia kai fovase akoma perisotero...kai emena mikroulis geni8ike otan pigame spiti itan 1.700.....

8elo kai ego didymaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :)

filia

NjJ2p3.png

Δημοσίευση

Ifigeneia,Xara,Elena,Marker,Marina,Anastasia mou k oles tis ypoloipes na eiste kala vre koritsia mou :)

Marker thelete k proika?Gt emeis exoume proika thn omorfia mas ante tha tths dwsw k sentonakia ktl xaxaxaxxaxa.

Milame emeis k o dikos sou den exei vgei akoma xaxaxax.

Marina toso mikroulaki?Pwpw egw ta peira 2 kila k fovomoun k na ta akoumpisw sthn arxh.De peirazei pairnoun ta panw tous :)

Δημοσίευση

ελενα μου , καλο κοριτσι να ναι , να μαγειρευει και να σιδερωνει και την θελουμε και χωρις προικα. αντε τα σεντονακια αφου τα εχετε θα τα δεχτουμε , μην τα πεταξετε κιολας;:laugh:

αχ βρε ελενιτσα μου , με εχει πιασει τετοιος φοβος , που με το ζορι καποιες φορες βγαινω απο το σπιτι για ενα φαγητο ή καφε το σαββατο. και τωρα θελω συτη την εβδ να παω για καποια ψωνια και το σκεφτομαι.

αντε α περασουν οι μερες να ησυχασουμε κι εμεις.

φιλακια πολλα στα μικρα σου

Δημοσίευση

Ελενά μου

γλυκειά διδυμομανούλα

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα μικρούλια.....

...ειναι τόσο όμορφα, τόσο ζουζουνιάρικα

τόσο ΚΟΥΚΛΙΑ....... Φτου φτου φτου!

Είσαι άξια κ τα μωράκια θα είναι πολύ περήφανα

για την μαμά τους..... Συγχαρητήρια!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.ΠΩΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥΛΙΑ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.ΠΟΛΥ ΤΡΙΧΩΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΟΡΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΛΔ ΑΠΛΑ ΛΙΓΕΣ ΞΑΝΘΙΝΑΝΕ.ΓΕΡΑ ΝΑΝΑΙ ΒΡΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου, γλύκες είναι!!

Εγώ περιμένω τα διδυμάκια μου σε δύο περίπου μήνες. Αλήθεια όταν κλαίνε και τα δύο μαζί και θέλουν να φάνε πιο πρωτοταϊζεις?

Εγώ έχω και αλλα δύο παιδάκια, το ένα τριών και το άλλο ενάμιση χρονών και αγχώνομαι λίγο για το πως θα τα βγάλω πέρα..

Δημοσίευση

Τις καλύτερες ευχές μου για να είναι γερά-τυχερά-ευτυχισμένα!:lol:

Να σας ζήσουν!!

Πράγματι πολύ μαλλί & τα 2 αλλά η κόρη είναι άλλο πράγμα..:silly:

Χαρά στο κουράγιο σου ... κοιμούνται & ξυπνάνε τις ίδιες ώρες τουλάχιστον?

Δημοσίευση

Markat me to kalo na fereis sto kosmo k esy ta didymakia sou :)

Na zou zhsoun k ta alla dyo!

Otan klaine k ta dyo mazi (pou tis perissoteres fores etsi paei) an eimai monh pairnw to ena prwta to thilazw k meta mpimpero k ystera to allo,de ginete alliws.An ourliazoun omws ta exw parei k ta dyo sto stithos k meta ta vazw se ena maksilari sta podia mou k ta taizw tautoxrona.

Twra,epeidh exw voitheia th pethera mou thilazw to ena k ths to deinw gia na tou dwsei to symplhrwma k meta thilazw k to allo k to taizw egw me mpoukali.Auta...liga e?

Ti na kanoume glykia mou einai ligo zori.Alla k auta prepei na perimenoun th seira tous de ginete alliws :P

Madojohn nai ply malli h korh k trixwth pantou.Twra vlepw siga siga ths peftei.

Ax de kserw ti tha kanw an fygei h pethera mou :P To thema sto taisma einai :D Tis prwtes meres pou hmoun monh ta eida OLA! axaxxaxa

Mpampu s'euxaristw!De tha elega oti moiazoun poly sto proswpo mh s pw katholou.O mikros me to mpampa moiazei poio poly na einai didymoi para me th mpempa :D

Mari euxaristwwww glykia mou ante k sy me to kalo na erthei to nini :)

Pws pas me thn egkymosynh?

Δημοσίευση

να σου ζήσουν έλενά μου!είναι υπέροχα πλασματάκια,αγγελάκια πραγματικά κ εσύ πολύ πολύ τυχερή μανούλα!να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς κ από εδώ κ πέρα μόνο χαμόγελα κ ευτυχία εύχομαι στη ζωή σας!:) :) :kiss: :kiss:

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...